Mikes 65 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 ten cheat łatwo zapamiętać O boy, o Boy Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Wie ktos co robi update jaki dzis po wlaczeniu gry sie zassal? Cytuj
camel 0 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Jest to DLC save update , poprawia problemy ktore wystepowaly na niektorych konsolach z zapisem sejwow sciagnietych packow DLC. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Właśnie oglądnąłem ten fimik i niedowierzam jak to możliwe ale ja tu nie o tym. Chciałem się spytać jak gościu może grać bez uderzania w strum bar? Czy ja jestem UO czy gosciu wyprawia nawet takie rzeczy ? Cytuj
camel 0 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Jakbys przeszedl tutoriala w Guitar Hero 3 to bys wiedzial czemu nie uderza w strum bara Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Zawsze olewam wszelakie tutoriale. No ale jeśli tam jest odpowiedź to chętnie tym razem zrobię wyjątek . Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Chodzi o to, ze jesli zagrasz nutke poprzedzajaca te, ktora sie swieci, to mozesz ja grac bez struny(te swiecaca, rzecz jasna). Cytuj
konan129 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Takie pytanie, można gitare z gh3 połączyc jakos z kompem? bo fajnie by było na xboxie pograc w gh, a na kompie we frets on fire custom songi ;] Cytuj
camel 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Takie pytanie, można gitare z gh3 połączyc jakos z kompem? bo fajnie by było na xboxie pograc w gh, a na kompie we frets on fire custom songi ;] Mozna , sposob podlaczenia jest zalezny od gitary jaka posiadasz. Gitare przewodowa pod usb podlaczyc najprosciej , nawet nie trzeba specjalnych sterownikow windows wykrywa ją bez problemu. W przypadku gitary bezprzewodowej jest tu juz dodatkowy koszt , musisz zakupic microsoft wireless receivera. Z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze gitarka w Frets on Fire spisuje sie znakomicie Cytuj
konan129 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Hm a czy ta przewodowa gitara z bundlepacka bedzie działała na konsoli? Nie powiem, bardziej mi pasuje ta nowsza wersja gitary(za(pipi)i.sty wygląd ;] ) ale skoro 80 zł za receiver (sprawdzałem w jakims sklepie online, bodajże ultima) to troche drogo ;p Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Przewodowa gitara dziala i na tym i na tym. Cytuj
camel 0 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) nowy album Melallica DLC dla GH3 juz w piatek i tylko 1440 punktow tak wiec nie jest zle , balem sie ze ponad 2 tysiaki zawołaja jak to bywa z Activision (ponoc zawiera w sobie juz wersje z osobnymi trackami dla perkusji i wokalu czyli takze kompatybilne bedzie bez dodatkowego placenia z GHWT) Edyta podpowiada ze przy zakupie plyty (w stanach only) beda kupony z kodem do sciagniecia calego albumu za free , informacja wprawdzie z 3 reki ale w piatek sie okaze , moze nie bede musial wybulac punkcikow Edytowane 8 września 2008 przez camel Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Biorę bez pytań. Zwłaszcza po usłyszeniu "The Unforgiven III" :o Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Ogolnie cala plytka daje rade wiec nie ma co sie szczypac :] Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Sciagnalem packa i jest moc no :] Nie powiem jest ciezko a czasem masakrycznie ciezko.Nie dosc ze piosenki sa dlugie to solowek w nich od groma.Jednak jak by nie bylo za takie packi mozna wylozyc smialo kapuste bez obaw i tylko mi zal ze musze sie z konsola rozstac na dwa tygodnie w takim wlasnie momencie ;( Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Power i czad - jest lepiej niż sobie wyobrażałem słuchając płyty przez cały piątek. Nutki rewelacyjnie rozłożone, mnóstwo świetnych solówek, h-on i pull-offs, dwie wersje instrumentala (Suicide & Redemption - Hammetta i Hetfielda) i ostra jazda bez trzymanki - tyle, że tym razem w niej uczestniczymy, a nie tylko słuchamy Nie żałuję ani punkcika wydanego na ten pakiet - grając go bawię się lepiej, niż na całej oryginalnej trackliście GH3... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Widzę, że czas zakupić punkciki Płyty słucham w każdej wolnej chwili, więc nie ma co zwlekać. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Czy jeżeli kupię pack metallici do gh 3 to będę miał go później w gh:wt? Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Niedawno dopiero zobaczyłem po raz pierwszy GH na własne oczy i cóż powiedziec mozna, świetny to pomysl na grę, sporo radości daje nawet w głupim demie na padzie, ale istny gong dostalem kiedy u ziomka zlapalem za wioslo... Rzecz grzechu warta i tej niemałej kasy nawet też, ale mus odpuścić sobie takie zabawki ;[ Już po kilku kawałkach zaczyna mi się kręcić w głowie, później bół, mdłości i w ogóle kołowacieje jakoś, po oderwaniu oczu od ekranu obraz mi cały faluje... Pierwszy raz tak mam przy grze. Lipa. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Przywykniesz :] Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Mam problem z Les Paulem od GH3. Otóż gdy podłączam do niego headset to wszystko z majkiem jest ok, inni mnie słyszą i w ogóle, ale za to ja słyszę innych tylko w głośnikach, a w słuchawkach du.pa W opcjach mam ustawione na dźwięk z czata w słuchawkach. Przy innym sprzęcie (pad, perka z RB) headset działa bezproblemowo. Może ktoś tak miał? Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Witam wszystkich Jako wielki fan GH3 postanowiłem odświeżyć ten temat. Czy są tu jacyś wymiatacze z którymi można by czasami popykać i / lub pochwalić się osiągnięciami? Może ja nieskromnie zacznę Takie moje największe osiągnięcia to (wszystko expert): - przejście Through the Fire and Flames - ponad 20 piosenek na 100% - wszystkie piosenki z głównej setlisty na 5* (w bonusach Take This Life 4* oraz TTFAF 3*, reszta 5*) - jako jedyny w Polsce zdobyłem achievementa za zdobycie 750k punktów Mój kanał youtube: http://www.youtube.com/user/DeadFishTR Zapraszam do rozmowy Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) A, to ty sprzedajesz achievy na allegro? EOT Gratulacje, 750k zgaduje że na TTFAF zdobyłeś? Edytowane 1 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi