qb3k 946 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Z tymi achievami na all to ostre przegięcie. Ale za ttfaf gratz. Edytowane 1 marca 2009 przez qb3k Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Dzięki Panowie. A co do sprzedawania achievów to może niektórzy faktycznie mogą na to patrzeć od strony "gościu wymiata i się sprzedaje", jednak dla mnie kasa jest kasa i tyle. Z aukcji nikt nie skorzystał (chociaż było kilku obeserwujących), więc więcej wystawiał nie będę. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Wg mnie... zaje*ista robota!! Absolutnie imponujący skill Na jakiej gitarce śmigasz? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Jaki masz sposób na intro? Próbowałem trzymać ciągle zielony i nadal mi nie wychodziło, chyba zbyt długo "trzymam" inne kolory. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Wg mnie... zaje*ista robota!! Absolutnie imponujący skill Na jakiej gitarce śmigasz? Podczas mojej przygody z GH miałem okazję śmigać na każdej gitarze z tej serii (X360). Xplorery polecam, jednak z czasem psuje się czujnik ruchu, les paule są bardzo dobre do czasu aż w nich nie zaczną padać przyciski. Aktualnie gram na gitarze od GHWT która spisuje się ok. Raczej nie będę za friko nikomu achievementów robił Zakasać rękawy albo wyłożyć trochę grosza Co do TTFAF, to mam dwie metody. Pierwsza, dużo prostsza (będąca cheatowaniem) to naturalnie gumka na zielony przycisk. A druga to prawa ręka na zielony, lewa normalnie. Strum łokciem. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) A co jak się zielony kończy, ściągasz gumkę szybko? Mnie zastanawia, jakim cudem można zrobić 100% na Jordanie. Zielony i czerwony można trzymać non stop na solówce? o_0 Edytowane 1 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Fistach- jak trzymasz dajmy na to żółty i zielony, a gra "każe" ci wcisnąć sam żółty, to zalicza. Jak na prawdziwej gitarze Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 A co jak się zielony kończy, ściągasz gumkę szybko? Mnie zastanawia, jakim cudem można zrobić 100% na Jordanie. Zielony i czerwony można trzymać non stop na solówce? o_0 Dopóki nie masz żadnych podwójnych nut, zielony możesz trzymać cały czas. Czyli możesz go trzymać przez całe intro, włącznie z post insanity. Po intro masz przerwę więc możesz spokojnie zdjąć. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) Pytanie: Gitara. Z boku gitary mamy przycisk wejście do Headseta, przycisk do "WiFi" no i trzecie wejście. Wie ktoś do czego ono jest? Edytowane 2 marca 2009 przez s1ntex Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 I w ogóle pytanie - w jaki najtańszy sposób podłączyć gitarę do PC? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Explorera normalnie podaczylem a Vista sama zainstalowala sterowniki. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Bezprzewodowe tylko i wyłącznie wireless receiverem. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) Mała porada odnośnie Les Paula. Ostatnio zaczęły mi szwankować przyciski w gitarze poszperałem w necie i znalazłem parę tematów odnośnie tego samego problemu. Główną tego przyczyną jest odłączany gryf, jeżeli parę razy go wyjmiemy to może się on poluzować i wtedy bolce z gitary nie dosięgają układu scalonego z gryfu, stąd przerwy w sygnale. Jaka rada? Ano wziąłem Les Paula na chama za ryja, posmarowałem brzegi gryfu oraz gitary (w miejscu złączenia ofc) super glue, wepchnąłem gryf z całej siły do dziury (hmm) i potrzymałem tak z 10 minut, klej zastygł a gitara śmiga mi teraz bez zarzutu. Pewnie nie odkryłem tutaj ameryki, ale może się to komuś przyda bo mi np. nie chciało się gitary do UK wysyłać, żeby ją wymieniali, o ile by to zrobili Edytowane 19 marca 2009 przez teddy Cytuj
hooki 194 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 W końcu się przekonałem by kupić GH, padło na legendy rocka z racji utworów (ceny no i bezprzewodowej gitary). I teraz rozumiem czym się wszyscy tak jarają - niesamowity jest feeleing podczas gry. Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Czy ktoś może kojarzy takie video na youtube, na którym młody japończyk/chińczyk w płaszczu robi show w garażu i rozwala na gitarce Through the fire and flames (albo Jordan, juz sam nie wiem - cos z tych megatrudnych z GH2 albo GH3). Gościu sie przechwala, udaje rockmena a na sam koniec rozpieprza te gitare o podłogę żeby "nikt już na niej nie zagrał więcej". Pozniej wchodzi jego kumpel do pokoju i sie go pyta co on zrobil z jego gitara Kojarzy to ktos? To bylo przekomiczne, ale nie ma tego jak znalezc teraz, bo pokazow przejscia Jordana czy TTFaF jest od groma. Cytuj
cius180 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Spróbuj wpisać w YouTube "guitar hero yyz" a powinno wyskoczy jako pierwsze. Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 O dzięki Ci cius180, wielkie dzięki :bow: Hehe, bylem pewien ze to jordan albo ttfaf dlatego nie moglem znalezc. Jakby ktos chcial sobie odswiezyc ten klasyk - Cytuj
cius180 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Pamiętam jak zawsze ten filmik wyskakiwał pierwszy po wpisaniu guitar hero (czasy dwójki). Wszyscy moi znajomi komentowali to na zasadzie: "no tak Azjata" . Stereotypy... Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 macie tak, ze jak gracie jakas piosenke, to czasami sie tak doslownie na chwilke gra przecina? Trwa to jakas dziesietna sekunde, ale czasami potrafi przeszkodzic... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Płyta porysowana? U mnie wszystko jest ok. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Czyściłeś cache w konsoli? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Tak, u mnie potrafi trwać do sekundy, często też po takim przycięciu obraz nie jest zsynchronizowany z muzyką. Niby wystarczy wcisnąć pauze i wrócić do gry, ale te przycięcia potrafią zdenerwować. Gram z dysku, jak grałem z płyty nic takiego się nie działo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi