El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Gdyby takowe były, to by zapowiadali. Activision nie kwapi się do rozpieszczania graczy Takie Harmonix na początku miesiąca informuje o przyszłych paczkach, a tu bida Panie... Mam tymczasowo dosyć trojki...Nie mogę przejść ostatniego pojedynku na hardzie Hehe tez sie poddalem przy tym pojedynku...gram juz dla fanu A co do dodatkow...ilez ja bym dal zeby jakiegos Korna zagrac czy Machine Head.Nie zeby Foo i Velveci byli zli, ale juz sie mi ograli.. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Skypawel - wszystko jest w porządku, nawet takiemu ultrasowi Ironów jak ja gubią się nuty, jak strum barem macham góra-dół, a nie tylko w jednym kierunku. A jako że nie da sie ciągle w dół machać (za długie intro i za mało pary w łapie), to i wynik nie jest do końca zadowalający. Butch i Choko - spokojnie, oni sprawdzają naszą cierpliwość Na wiosnę zapowiedzieli dwa poboczne wydawnictwa, więc będzie co robić. Oby tylko nei miały takich shitowych setlist, jak Rock the 80's Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Mam pewien problem. Piszę tutaj, bo się tyczy gitarki. Mianowicie, gram sobie w GH i gadam z kumplem, ale jak już chcę się przesiąść na pada, to muszę przepiąć headseta. W tym problem, że jak wyłączę gitarę, wyloguję i zaloguję ponownie na pada, to słyszę kumpla w headsecie i w głośnikach O_o Jest na to jakaś rada? Mam nadzieję, że nie namotałem, pisząc to Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Między 16 i 18 lutym do ściągnięcia za frajer będzie piosenka Aerosmith “Dream On". Ma to być zachęta do kupna zapowiedzianego rozszerzenia Guitar Hero: Aerosmith http://www.xboxic.com/news/4353 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 A ja mam z kolei takie pytanie dosc dziwne, ale moze ktos ma podobne doswiadczenia. Mam problem z Number of the beast na hardzie. Chodzi mi o samo intro. Nie moge wejsc w rytm tej piosenki - gubie nuty. Mam wrazenie jakby ta nowa gitara tracila mi lacznosc z konsola przy strumowaniu gora-dol. Wydaje mi sie ze gram dobrze (no bo nie jest to az tak trudna kombinacja nut) a mimo wszystko co chwila gubi mi nuty i nie jestem w stanie zagrac wiecej niz 10-15 nut. Wlaczam nawet trening na slowest i przy strumowaniu gora-dol nie moge dojsc nawet do 4x. Moze ktos powiedziec ze po prostu jestem cienki, ale jesli strumuje tylko w jednym kierunku (np. w dol) - jest w miare ok. Tylko ze tak strumowac to moge co najwyzej na predkosci slower - piosenka jest za szybka na hardzie. Zapewne gitara jest ok a to intro nie jest jakies "podchwytliwe" (piosenka chyba ma w miare stale tempo, ale mi generalnie slon nadepnal na ucho) i po prostu ja jestem slaby. Ale moze jest jakas druga opcja? Bo np. nie mam update'u do gry sciagnietego. Moglby sie jakis mistrz gitarowy wypowiedziec? :vincencik: Pomocne jest to, że piosenka to cały czas jeden rytm. Czyli równy altstrumming i jest łatwo. Daje kopa to ta piosenka dopiero na expercie, jest szybciej i wiecej nutek, przy koncu intra ręka wysiada. Lou na hardzie pokonałem, jak do tej pory 2 razy, lubię właczyc sobie ta walke dla funu, szkoda ze nie ma tego jako cała piosenka w wersji na Ps2 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) Lou na hardzie pokonałem, jak do tej pory 2 razy, lubię właczyc sobie ta walke dla funu, szkoda ze nie ma tego jako cała piosenka w wersji na Ps2 Jak nie ma..jest...spojrz dobrze.... Ups maj bad..nie przyuwazylem ze wersja na PS2 cie interesuje. Edytowane 16 lutego 2008 przez El Loco Chocko Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Homoseksualna część forum może zawyć z radości. "Dream On" Aerosmith jest online za darmo do poniedziałku. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Czy można do Quick Play ustawić sobie stałego gitarzystę, czy zawsze będzie on losowo wybierany? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Czy można do Quick Play ustawić sobie stałego gitarzystę, czy zawsze będzie on losowo wybierany? Losowy, quick play to quich play. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Butch i Choko - spokojnie, oni sprawdzają naszą cierpliwość Na wiosnę zapowiedzieli dwa poboczne wydawnictwa, więc będzie co robić. Oby tylko nei miały takich shitowych setlist, jak Rock the 80's No i masz - Aerosmith... Wypas :censored2: Aż się boję drugiego... Cytuj
impreza83 16 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Gitarka miodzio - troszkę ją usztywniłem na gryfie, żeby nie miała luzów i jest elegancko. A gra jak gra - nie dość, że osiągniecia są niektóre z dyni, to jeszcze i tak można cześć z nich zdobyć wpisując zwyczajnie kody w menu... Do masterowania - GH2. GH3 do online i zbijania GS. mozna wiedziec jak ją usztywniłeś? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Czy ktoś jest chętny do pogrania online? Po prostu dla czystego funu Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 impreza -> Wgłębienie na gryfie - to tutaj zaskakuje cyngielek przy wpinaniu go do gitarki i tutaj wypadałoby "coś" zatknąć. Przycinasz dłuższy, cieńszy kawałek izolacji elektrycznej/plastra/grubszej taśmy klejącej i od krawędzi tej z zieloną płytką naciągasz ponad wgłębieniem. Dlaczego od krawędzi? Bo inaczej jak włożysz gryf to ci się przy jego wkładaniu taśma zmarszczy, podrze i będzie ogólnie do niczego. Popróbuj, od razu "ładnie" nie wyjdzie. Można dodatkowo we wgłębieniu wkleić cienki kawałek taśmy, już tam nie pamiętam jak jest u mnie. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Pojawiła się nowa paczka z trackami. No Doubt: "Don't Speak", "Sunday Morning", "Excuse Me Mr." Koszt: 500MSP Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 gitara nie jest jakoś strasznie mała?Może ktoś podać jej wymiary? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 gitara nie jest jakoś strasznie mała?Może ktoś podać jej wymiary? Tu możesz ją zobaczyć w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=1yTpFKxjMYE Filmik by Bojan ^_^ Cytuj
jarken 33 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 No i gitara wytrzymała całe 3 tygodnie (poprzednia z drugiej części 3 miesiące) i jedzie do serwisu LEMa. Struna w dół nie wydaje już charakterystycznego dźwięku, a od czasu do czasu zalicza podwójne szarpnięcia na nutce... Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 No i gitara wytrzymała całe 3 tygodnie (poprzednia z drugiej części 3 miesiące) i jedzie do serwisu LEMa. Struna w dół nie wydaje już charakterystycznego dźwięku, a od czasu do czasu zalicza podwójne szarpnięcia na nutce... A na tą gitarę jest jakaś gwarancja na papierze czy jak? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 (edytowane) Kupiłem w Ultimie, ale i tak jest gwarancja producenta (LEM). Nie wiem na ile. Do uznania gwarancji potrzebny jest dowód zakupu. Edytowane 29 lutego 2008 przez jarken Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 wie ktoś może czy można w to pograć po necie na kodach po 48h live?Bo w halo 3 nie można było i nie chcę znów wyrzucić kasy w błoto. Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Można ale nie na meczach rankingowych tak ja w Halo. Cytuj
kim 1 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 (edytowane) mozna rankingowe przeciez. tylko do halo trzeba miec golda(social mozna grac na kodach). Edytowane 1 marca 2008 przez kim Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 na jakich poziomach trudności gracie?Ja kończe easy na 5 gwiazdek, a potem normal (który jak dla mnie jest łatwiejszy na padzie ) Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Ja wystartowałem z medium. Przeszedłem i przeskoczyłem na hard...Tego już nie ukończyłem. Pojedynek z Lou nadal mnie równa z ziemią Ale olałem to i przeszedłem na expert, gdzie utknąłem bodajże na piątym zestawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi