Przybilla 2 Opublikowano 2 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2008 mozna rankingowe przeciez. tylko do halo trzeba miec golda(social mozna grac na kodach). Racja. Akurat jak sprawdzałem to zdrpaka mi się skończyła i myślałem, że to było ograniczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 3 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 (edytowane) na jakich poziomach trudności gracie?Ja kończe easy na 5 gwiazdek, a potem normal (który jak dla mnie jest łatwiejszy na padzie ) Easy i normal mam na 5* wiec olałem juz dawno, teraz masteruje harda(zaliczony juz, Lou śmierdzi xD) no i mocuje sie z raining bloodem na expercie, ostatnia piosenka jaka mi została, Mosh 1 to masakra btw. testując kamerę w komórce nagrałem filmik z TtFaF ba hardzie, tylko 3* ale piosenka jest w ch.uj ciezka IMO http://pl.youtube.com/watch?v=fR0kKorNTdk Edytowane 3 marca 2008 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 Co za (pipi) z tej gry! Wczoraj wygrałem walkę ze Slashem na expercie no i było napisane, że zapisało i później grałem z nim Welcome to the Jungle. A dzisiaj co? Włączam sobie karierę i (pipi)! Niby walka nie jest wygrana, następnej piosenki nie ma, WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 (edytowane) ja to mam jakieś koślawe palce za cholere nie idzie mi wciskanie niebieskiego buttona małym palcem. Znacie jakiś szybki sposób na zarabianie kasy w grze? Edytowane 3 marca 2008 przez Master JIN Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 ja to mam jakieś koślawe palce za cholere nie idzie mi wciskanie niebieskiego buttona małym palcem. Znacie jakiś szybki sposób na zarabianie kasy w grze? Heh, no najlepiej jak będziesz nawalał ciągle na 5*. Wtedy dostajesz maksymalna stawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 3 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 Co za (pipi) z tej gry! Wczoraj wygrałem walkę ze Slashem na expercie no i było napisane, że zapisało i później grałem z nim Welcome to the Jungle. A dzisiaj co? Włączam sobie karierę i (pipi)! Niby walka nie jest wygrana, następnej piosenki nie ma, WTF?! Ja miałem gorzej, konsola zacieła mi sie po pokonaniu Lou xD JIN, załóz 2 band i pograj trochę, ja wczesniej grałem na padzie i teraz po wykupieniu juz wszystkiego jestem na plusie 43k Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2008 (edytowane) Dobra, Slash (pipi) pokonany Edytowane 4 marca 2008 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2008 (edytowane) Sa nowe kawalki do zassania Modern Metal Pack AS uwielbiam i Deftonasami tez nie wzgardze Do tego w Dzien Sw Patryka ma byc kolejna paczka, tym razem free. Edytowane 7 marca 2008 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2008 (edytowane) Do tego w Dzien Sw Patryka ma byc kolejna paczka, tym razem free. Dropkick Murphys Track Pack * "Famous For Nothing" - Dropkick Murphys * "(F)lannigan's Ball" - Dropkick Murphys * "Johnny, I Hardly Knew Ya" - Dropkick Murphys Chodzi o tą? Edytowane 7 marca 2008 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2008 Dokladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Są już 3 darmowe utwory do ściągnięcia: "Famous for Nothing", "Flannigan's Ball", " Johnny, I Hardly Knew Ya" as performed by Drop Kick Murphy’s. Tylko dla goldów Cytuj Odnośnik do komentarza
Przybilla 2 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 (pipi)a, akurat musiał mi się skończyć Będą dostępne za jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Prawdopodobnie za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Ten pack jest za(pipi)isty: http://pl.youtube.com/watch?v=iJiJPgMjUPo&fmt=18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Nikt już nie gra online co-opa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zephi 0 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) Tez macie tak ze po zagraniu jednej piosenki oczy zaczynaja wysiadac? U mnie, gdy spojrze w jakies miejsce obraz jest tak jakby znieksztalcony, tzn prawdziwe gabaryty sa przeklamane i potrzebuje okolo 3 sekund by zobaczyc przedmiot normalnie, po mrugnieciu znowu tak samo Moze to dziwnie zabrzmi, ale miejsce w ktore patrze jakby "zmniejszalo sie" przez 3 sekundy Edytowane 13 marca 2008 przez Zephi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Tez macie tak ze po zagraniu jednej piosenki oczy zaczynaja wysiadac? U mnie, gdy spojrze w jakies miejsce obraz jest tak jakby znieksztalcony, tzn prawdziwe gabaryty sa przeklamane i potrzebuje okolo 3 sekund by zobaczyc przedmiot normalnie, po mrugnieciu znowu tak samo Moze to dziwnie zabrzmi, ale miejsce w ktore patrze jakby "zmniejszalo sie" przez 3 sekundy Na początku też tak miałem, ale teraz to albo to nie występuje albo nie zauważam tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Złudzenie optyczne i tyle. Każdy tak ma, nie jesteś specjalny Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2008 Hehe no nikt nie jest..tak wychodzi.. Ale ale...pytanie.Moze ze ktos sie wykaze.Zassalem swego czasu dodatek.Nie pamietam nazwy tego packa, ale to byl tez ze straszymi piosenkami..I teraz ciagle go nie widze w zakladce Downloads.Prawie za kazdym razem musze sciagac od nowa ale on i tak znika.Tylko ten...Jesli to ma znaczenie to konsola nie jest podpieta permamentnie do neta, ale w sumie to nie powinno miec nic do rzeczy.Drazni mnie to juz powoli ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 14 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2008 Ostatnio wypróbowałem demko GHIII i stwierdziłem że już czas go kupić. Jest tylko jeden problem (a może i nie). Jestem leworęczny , czy jest możliwość ustawienia gitary na lewą ręke lub cuś podobnego. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości bo gierka jest genialna - piszę to jako osoba słuchająca tylko hip-hopu :blackeye: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 14 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2008 Ostatnio wypróbowałem demko GHIII i stwierdziłem że już czas go kupić. Jest tylko jeden problem (a może i nie). Jestem leworęczny , czy jest możliwość ustawienia gitary na lewą ręke lub cuś podobnego. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości bo gierka jest genialna - piszę to jako osoba słuchająca tylko hip-hopu :blackeye: Jest taka możliwość Również jestem osobą słuchającą tylko rapu, ale to w ogóle nie przeszkadza. Gra się wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza
yacolek 0 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 W opcjach gry poszukaj opcji "Lefty Flip" i daj ją na ON. Cytuj Odnośnik do komentarza
ocelot1 0 Opublikowano 16 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2008 Która gitara jest lepsza? Ta z drugiej części czy trzeciej? Bo nie wiem, którą częśc zamawiac bez gitary <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 17 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 Ja bym bral Les Paul'a z GHIII. Lepiej sie prezentuje i jest bezprzewodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przybilla 2 Opublikowano 17 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 (edytowane) A jeśli chodzi o samo granie są różnice? W przyciskach? Gdzieś czytałem że les paul ma bliżej położone przyciski. Edytowane 17 marca 2008 przez Przybilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi