Bojan_Zaw 4 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Ceny dalej te same? Wyszły jakieś darmowe paczuszki? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Ja standartowo lykam wsjo jak leci zazwyczaj i Muse tez sobie nie odpuscilem.Piosenki na hardzie nie sa trudne.Dosc powiedziec ze jedna to za pierwszym strzalem na 100% ciachnalem, ale mi to i tak nie przeszkadza.Lubie Super Masive Black Hole i fajnie sobie zagrac teraz Cytuj
Blim 0 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Ja nie mogę pokonać ostatniego Bossa na Hardzie. Jak mi pierdyknie 2x nuty albo odwrócone klawisze to leżę i kwiczę. <_< Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Ja nie mogę pokonać ostatniego Bossa na Hardzie. Jak mi pierdyknie 2x nuty albo odwrócone klawisze to leżę i kwiczę. <_< http://uk.youtube.com/watch?v=B4NAdtnQZpE&...feature=related Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Em... http://uk.youtube.com/watch?v=LfK8iUVvW48 Wytłumaczy mi to ktoś? O_o Cytuj
Blim 0 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Gość ma drugie konto, na którym już zdobył te achievementy legalnie. Tyle. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 (edytowane) Oglądałem sobie przed chwilą vidsy z GH3 na YouTube i zaciekawił mnie filmik "Devil Went Down..." Koleś to grał normalnie - nie w walce z Lou. Jak to zrobić? Kiedyś ściągnąłem ten kawałek z MP, ale na liście go nie ma - jedynie mogę zagrać walkę z Lou. Edytowane 28 maja 2008 przez Bojan_Zaw Cytuj
Er_WolvEr 0 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Dobry. Mam pytanie w sprawie odczuć ludzi którzy grali dużo w GH3jeczke (przykładowo evil PL którego nieraz zazdrosnym okiem widziałem jak gra ), co myślicie o acziwkach w 3jce w porównaniu do 2jki ? Lepiej wymyślone, bardziej hardcore'owe ? 2jke teraz przechodze i widże że najgorszy jest Jordan czy Expert na 5 gwiazdek (oraz mam problemy z 1.000.000 na 2 osoby oraz 500.000 samemu). Czy w 3jce bardzo trudno jest zdobyć magicznego calaka ? W porównaniu do 2jeczki szczególnie. Przeglądałem kiedyś liste to część wydawała sie być takimi tylko smaczkowatymi acziwkami ( nie przejdz na easy utworu itp) smaczne ( przejdz na leftyflipie i normalnym raz karię), ale są jakieś przesadzone, fikuśne ? Oczywiscie mógłbym sie częściwoo domyśleć patrząc na liste acziwków, ale chodzi mi o odczucia grających. PS. Aha i osobiście kiedyś przechodziłem GH2 i 3 na PS2 na padzie. 2jke wogólnie nie przeszedłem przez Mirslou, a 3jke nawet harda nie skończyłem bo sie wydawał tak trudny. Przejscie z pada na kontroler pozwoliła mi wreszcie zabajerować Mirslou - czy ktoś mógłby powiedzieć, że podobna sytuacja jest w 3jce ? W sęsie na padzie nie szło, a na kontrolerze będzie spoko ? Demo 3jeczkie troche sprawiało, że tak myślałem, a że kase na 3jeczke jeszcze zbieram to narazie chociaż usłysze sobie jak to jest z cudzych ust. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) ale na liście go nie ma Powinien byc na liscie "Download Songs", czyli pod pomaranczowym przyciskiem (w menu gdzie wybiera sie piosenki). @Er_WolvEr jak dla mnie i wielu osob z ktorymi rozmawialem to acziwy sa absolutnie przesadzone.W dwojce prawie 700 pkt zrobilem a w trojce nigdy chyba nawet dwustu nie osiagne.Zagrac 20 songow na expercie na piec gwiazdek mozna by bylo jakos moze i przezyc, ale cos w stylu: Win 15 consecutive Ranked songs online using a standard controller. Play through a career on the Hard or Expert difficulty using a standard controller juz mnie drazni bo dlaczego mam grac do diabla na padzie?? Do tego trzeba grac duzo online no i bez umiejetnosci grania na expercie mozna zapomnac o calaku. Podsumowujac...tragedia.Juz sobie dawno odpuscilem. Edytowane 29 maja 2008 przez El Loco Chocko Cytuj
jarken 33 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 100 pkt zrobisz lajtowo. Z resztą achievementów jest już gorzej. Po pół roku ciągłego grania mam dopiero coś ponad 300 pkt... Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 ale na liście go nie ma Powinien byc na liscie "Download Songs", czyli pod pomaranczowym przyciskiem (w menu gdzie wybiera sie piosenki). W tym sęk, że tam też nie ma ;F Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Sciagnij raz jeszcze.Mi tez nie raz "gubilo"kawalki. Cytuj
atlas 0 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Achievementy w GH3 sa absolutnie przesadzone. Kariera co-op expert na 5 gwiazdek nie do zrobienia jesli nie masz w poblizu jakiegos wymiatacza. 20 piosenek na expercie nie wystarczy zrobic na 5 gwiazdek, trzeba je zrobic na 100%. Ukonczenie throgh the fire and flames na expercie - totalny kosmos. No i najtrudniejszy czyli 750k pkt. Oczywiscie to nie wszystko. Jak dotad jest to gra z najtrudniejszymi achievementami jaka mialem. 1000 Niestety nie do osiagniecia dla przecietnego gracza. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Achievementy w GH3 sa absolutnie przesadzone. Kariera co-op expert na 5 gwiazdek nie do zrobienia jesli nie masz w poblizu jakiegos wymiatacza. 20 piosenek na expercie nie wystarczy zrobic na 5 gwiazdek, trzeba je zrobic na 100%. Ukonczenie throgh the fire and flames na expercie - totalny kosmos. No i najtrudniejszy czyli 750k pkt. Oczywiscie to nie wszystko. Jak dotad jest to gra z najtrudniejszymi achievementami jaka mialem. 1000 Niestety nie do osiagniecia dla przecietnego gracza. Widze że grasz tylko dla Achievementów :lol: . Fakt, gra jest bardzo trudna... Cytuj
atlas 0 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 To bardzo zle widzisz ;] Odpowiadalem tylko na pytanie zadane pare postow wczesniej. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Sciagnij raz jeszcze.Mi tez nie raz "gubilo"kawalki. No. Ściągnąłem drugi raz i są Nie wiem, czemu pobieranie zaczęło się od 60%, bo byłem pewien, że ściągnąłem to wcześniej. Ale nvm, ważne, że teraz już mogę poćwiczyć TDWDTG Cytuj
Wallerot2 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Mam takie pytanko. Dziś dostałem Gh i gram, gram i chce włączyć Star Powera no to unoszę gitarę i nic się nie dzieje. Coś jest nie tak z gitarą czy to może przez baterie? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 A masz pasek co najmniej w polowie zapelniony? Cytuj
Wallerot2 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Pasek mam nawet na maxa. Macham tą gitarą w góre i w dół ale nie włącza się. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Ty nia moze nie machaj a "postaw" ja w pion Cytuj
Wallerot2 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) To nic nie daje. przeczytałem na jakimś zagranicznym forum,że to jakiś błąd gitar xboxowych nie których. NO i co teraz z tym zrobić? http://forum.guitarherogame.com/Default.as...sts&t=28179 Tutaj dokładnie. Edytowane 30 maja 2008 przez Wallerot2 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Probuj reklamowac a poki co uzywaj selecta do odpalenia SP. Swoja droga na tym forum tez nie znalezli rozwiazania ;/ Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Są jacyś chętni do gry online co-op? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Ja bym chętnie pyknął jutro Jak mnie nie masz na liście, to wyślij invite. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi