Opublikowano 17 stycznia 200916 l Miałem przejść obojętnie obok FEAR2, ale od wczoraj szpilam w demo, które dostałem od Qore i muszę przyznać, że Killzone killer to nie jest, ale gra mi podeszła bardziej niż Resistance 2..... Jak cena spadnie to na 100% wezmę pełną wersję, niestety priorytet mają Killzone 2, SF4 i RE5
Opublikowano 25 maja 200915 l Moje TOP 15 God of War 3 Dragon Age: Origins Gran Turismo 5 Dante's Inferno Modern Warfare 2 Ił 2 Sturmovik. Birds of Prey Mafia 2 Final Fantasy XIII Fuel Operation Flashpoint: Dragon Rising Red Dead Redemption DiRt 2 Uncharted 2: Among Thieves Battlefield Bad Company 2 Assassin's Creed 2
Opublikowano 25 maja 200915 l A to moje top 8: Beyond Good Evil 2 Uncharted 2: Among Thieves Assassin's Creed 2 Mafia 2 God Of War 3 TrICO Final Fantasy XIII Infamous
Opublikowano 25 maja 200915 l Bad Company 2 - przy pierwszej części spędziłem już rok, i dalej sprawia mi mnóstwo zabawy.
Opublikowano 25 maja 200915 l Heavy Rain - na tą grę czekam od filmiku z castingu oraz przejściu Fahrenheita, jeśli pan Cage dotrzyma słowa zapowiada się przełom TrICO (?) - Team ICO jest jednym z teamów, które sobie najbardziej cenię. Oczekuję gry, która znowu mnie wzruszy Gran Tursimo 5 - jeśli PD dostarczy zmienne warunki pogodowe, zniszczenia i dobry online, jeśli nie to nie Next Metal Gear - nie wiem co to będzie, ale czekam na ogłoszenie jakichś oficjalnych informacji FFXIII/Versus - jestem fanem serii. Myślę, że XIII przywróci moją wiarę w SE, a Versus przyniesie powiew świeżości w jRPG Asassin's Creed 2 - ta gra ma szansę poprawić błędy poprzedniczki i stać się tym czym miała być jedynka czyli grą totalną Beyond Good & Evil 2 - lubię francuskie podejście do sprawy, po pierwszym materiale zapowiada się kawał świetnej gry jaką była jedynka
Opublikowano 25 maja 200915 l Ignorant. Wiem, że sobie cenisz Team ICO, ale faktycznie na nic innego nie czekasz? Żadna inna gra Cię nie rusza?
Opublikowano 25 maja 200915 l Ignorant. Wiem, że sobie cenisz Team ICO, ale faktycznie na nic innego nie czekasz? Żadna inna gra Cię nie rusza? mnie w sumie tez ;] ale ok... 1. gra od Team Ico ;] 2. Beyond Good & Evil 2 3. Heavy Rain 4. Nowy (?) MGS 5. ewentualnie jeszcze uncharted 2 i gow3, ale te gry [poprzednie czesci] IMO byly tylko dobrymi, poprawnymi grami i nie wyczekuje ich. nie zmienia to faktu, ze chetnie zagram ;]
Opublikowano 25 maja 200915 l Aktualna moja lista. 1. Heavy Rain 2. Trico 3. God of War III 4. Uncharted 2 5. FF XIII/VERSUS
Opublikowano 25 maja 200915 l Mnie w tym roku Sony ma praktycznie każda ich gra ,którą pokażą na E3 jest na mojej liście must have czyli: Heavy Rain,Uncharted2,Ratchet i God of War3,do tego czekam dalej na wielkie jrpg na PS3,pokładam duże nadzieję w Modern Warfare2 i oczekuje,że poprawiając błędy jedynki nowy Assasin Creed mocarnie zarządzi Edytowane 25 maja 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 26 maja 200915 l Na PS3 w tym roku zakupię na 100% 1. Uncharted 2 2. God of War III Kolejność nie przypadkowa.
Opublikowano 26 maja 200915 l gdyby tylko polyphony sie zmieściło w 2009 to i za 500 zł bym kupił pełnoprawne Gran Turismo 5 i na deser Uncharted 2 wymieszane z Heavy Rain i okraszone nutką God of War ]l[
Opublikowano 26 maja 200915 l Kolejność według premier: 1. Big Surf Island 8) 2. Heavy Rain 3. Uncharted 2: Among Thieves 4. Ratchet & Clank: A Crack in Time 5. God of War 3
Opublikowano 26 maja 200915 l 1)NGS2 2)Bayonetta 3)Project TrICo 4)Gow III 5)Heavy rain 6)Bioshock 2 Milo by bylo jeszcze zobaczyc DMC5
Opublikowano 26 maja 200915 l 1. GT5 2. TEKKEN 6 3. Ratchet & Clank: A Crack in Time 4. God Of War 3 5. Heavy Rain 6. Modern Warfare 2 7. FIFA 2010 8. Battlefield Bad Company 2
Opublikowano 28 maja 200915 l GT5 & FFXIII (obie ) - reszta zaraz za tymi tytułami GT5 moze w tym roku wyjdzie, nie wiadomo ale FF13 bedzie na 2010
Opublikowano 28 maja 200915 l 1. God of War 3 2. Wardevil (o ile wyjdzie) 3. Heavy Rain reszte sie sprawdzi po e3