septo 1 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 1. Battlefield: Bad Company 2 2. Final Fantasy XIII 3. The Last Guardian 4. Heavy Rain Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czekam na: Kane & Lynch 2, Red Dead Redemption, Lost Planet 2, nowy RE5, Bioshock 2, Killzone3, Uncharted3, GTA DLC, inFamous2, Heavy Rain, BF2, Dead Rising 2, Split/Second,... Mass Effect 2? Przestałem czekać na: FF XIII (fail 2010?) Cytuj Odnośnik do komentarza
aleek 0 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 GT5 Heavy Rain The Last Guardian MOH Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 The Last Guardian God of War 3 Heavy Rain Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 I. Battlefield bad company 2 Bo multi na jednej tylko mapie w becie pochłonęło mnie na 90 godz a co będzie jak otrzymamy ich 10 . a tryb singla będzie tylko wisienką na torcie II. Mafia II Bo pierwsza część była grą doskonałą z genialną fabułą gdzie każda z części GTA może jej co najwyżej lizać buty. III. Max Payne III Bo to Max Payne najtwardszy z wirtualnych skurczybyków Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Bad Company 2 GOW3 Mafia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
DamixLBN 1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 MAG full wersja i MGS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Czekam na God of War III, ale bez zbędnej podniety. Jest mnóstwo gier do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość IKIR4TOS Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tylko GoW III Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 1. God of War III 2. Bioshock 2 3. Bad Company 2 4. Heavy Rain 5. AvP Gdzie ja na to znajdę kasę Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 1.Bad Company 2 2.Just Cause 2 2.God Of War 3 3.Heavy Rain Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Heavy Rain - nadzieja na rewolucję gier fabularnych, które zatrzymały się w agonii po tym, jak nikt nie poszedł w ślady Bladerunnera. Thriller i niezwykły gameplay, niezwykła atmosfera i muzyka a przede wszystkim zaangażowanie emocjonalne gracza. Zwrot w grach po prostu. Episodes from Liberty City - najlepszego GTA nigdy za mało. Mafia II - Ahh, zwiastuny obiecują niezwykłą grę z bardzo dobrym gameplayem, istnego konkurenta GTA. Czy klimat wypali? Jedynka się udała, tutaj też trzeba trzymać kciuki. L. A. Noir - Najnowsze zapowiedzi wskazują na kolejną grę fabularną, która może wskrzesić dogasający gatunek. Mrok, noc, długie płaszcze i łiskacz. Czego chcieć więcej? Red Dead Redemption - Bo Marsten wygląda na kozaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) 1. Heavy Rain - chyba na nic tak nie czekam jak na nową grę QD. Recenzje, zapowiedzi, demo, wskazują na ewolucje i muszę sam się przekonać jak ona smakuje. 2. The last Guardian - Ostatni Strażnik od Uedy wzbudza u mnie pozytywne myśli i czekam z wywieszonym jęzorem na nową porcje ICO/SotC. 3. Bioshock 2 - Już się ukazał, ale na zakup poczekam, choć wiem że "dwójka" będzie tak samo dobra jak "jedynka". 4. Mafia 2 - Konkurent GTA i to w lepszych klimatach? Wchodzę w to! Czekam! 5. Bad Company 2 - Nowy musi znowu zrobić rozpierduche i zrównac z ziemią połowe tereneu na którym przyjdzie mu walczyc. A do tego zapowiada się najlepsza gra multi ever. 6. Red Dead Redemption - Bo GTA4 na dzikim zachodzie to jest to! FPSy w tych klimatach mi nie pasują ale skoro jest TPP i lasso to wpadam i obrabuje sklep z nowa kopia. 7. Alien vs. Predator - mały entuzjazm ale nadal czekam na tryb Survivor w multi. brakuje gier z tym trybem, a z kumplem będzie nieziemsko fajnie. Ten klimat... (L4Aliens). 8. God of war 3 - Po prostu totalna masakra. Kratos powraca. Edytowane 14 Lutego 2010 przez Kaucz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rumak 0 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Hmm oczywiscie ze GOD OF WAR 3 ta gra popoprostu zmiażdzy konkurencje !!!! .Ale oczekuje też Gran Turismo 5 jestem zagożałym fanem tej zeri ,no i Beyond Good & Evil 2 pierwsza czesc na PS2 bardzo mi sie spodobał wiec sadze ze dwójka bedzie równie dobra jak jedynka. Chetnie zagrał bym w gierke pokroju Sly cooper ale nestety chyba nie doczekam sie kontynuacji przygód sławnego złodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 1. Fallout New Vegas - nadzieja matką głupich... 2. Heavy Rain - mam bana na wszelkie info, olewam wszelkie demka i trailer'y. 3. The Last Guardian - pewniak, na którego sobie jednak poczekamy. P.S. Czekam również na drugą część BioShock'a a raczej na doręczyciela, która ma mi ją dostarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Final Fantasy 13 Versus/Versus 13. Dla tej gierki kupiłem PS3. Jeszcze sobie trochę poczekam A i na inFamous 2 też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) 1. Heavy Rain - choć opinie są podielone i tak czekam z niecierpliwoscią. Zapowiada się nie gorzej niż Farenheit (w moim mniemaniu przynajmniej), a tego wspominam bardzo miło... ale jeszcze tylko dwa tygonie i można rozgrzewać palce oraz nadgarstki xD 2. The Last Guardian - Nie chce wiedzieć nic ponadto kto odpowiada za tą produkcję... Fumito Ueda - i wszystko jasne xP Szkoda tylko że tyle czasu do premiery =/ 3. GoW 3 & Castlevania: Lords of Shadow - bo dobra akcja nie jest zła xP 4. Mafia II - GTA mi się przejadło, a z drugiej strony mam nadzieje że druga część stanie się godnym następcą pierwowzoru. Szkoda, że nie we wszystko da się zagrać w wymarzonej kolejności, a do tego od razu xP Edytowane 12 Lutego 2010 przez Yamamdowna Cytuj Odnośnik do komentarza
Firol 0 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 - GoW 3 oczywiście 8) - Nier Gestalt zapowiada się całkiem dobry RPG ze stajni kwadratowych - FF XIII po prostu uwielbiam tą serie - Star Wars The Force Unleashed 2 taki GoW w klimatach gwiezdnych wojen Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 1. Motorstorm 3 2. The Last Guardian 3. Gran Tourismo 5 4. God of War 3 5. Resistance 3 6. Infamous 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wpisałem się już ale moje zdanie trochę się zmieniło. 1. Uncharted 3 2. Bad Company 3 3. RDR 4. Mafia 2 5. Nowe GTA. 6. Nowa gra od Naught Dog. Obojętnie jaki gatunek biorę w ciemno. 7. Nowa gra typu Heavy Rain 8. CoD: Black Ops Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 W tym roku na pewno nowe Call of Duty, oraz Last Guardian i PS Move! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziarnoo 8 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 1. Red Dead Redemption 2. The Last Guardian i jestem szczęśliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Bad Company 3 ,RDR ,Mafia 2 ,Nowe GTA ,Nowa gra typu Heavy Rain ,CoD: Black Ops i niezapowiedziany Mirror's Edge 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 -Red Dead Redemption -MAFIA II -Gran Turismo 5 -Resistance 3 -Killzone 3 -Infamous 2 -Motorstorm 3 -The Last Guardian -Dead Space 2 -CoD:Black Ops -UFC 2010 -F1 2010 -Batman AA2 -Bodycount -Nowa część GTA Cytuj Odnośnik do komentarza
nemesis1 2 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 The Last Guardian Dead Space 2 Infamous 2 Batman AA 2 Dead Rising 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi