Opublikowano 3 maja 201014 l 1. Force Unleashed 2 2. Dead Space 2 3. Last Guardian 4. Castlevania: Los 5. Call of Duty: Black Ops
Opublikowano 3 maja 201014 l Lista trochę sie zmieniła więc dam znowu: - Red Dead Redemption - Dead Space 2 - Mafia 2 - Last Guardian - InFamous 2 - Batman AA 2 - Agent No i pewnie killzone 3.
Opublikowano 3 maja 201014 l 1. Red Dead Redemption 2. L.A. Noire 3. GTA V 4. Agent 5. Killzone 3 6. Motorstorm 3 7. niezapowiedziana eksluzywna niespodzianka z wewnętrznych studiów Sony
Opublikowano 6 maja 201014 l 1- Last Guardian - ubóstwiam ekipę artystów odpowiedzialnych za ICO i SotC, trailer LT spowodował u mnie lekkie dreszcze 2- Dreamfall Chapters- Jezusie Nazareński, niech ta gra w końcu wyjdzie i to na PS3 3- Mafia 2 - od zawsze lubiłem mafijno- prohibicyjne klimaty 4- LA Noir- jak w przypadku Mafii, dodatkowo tęsknię za czasmi gdzie w grach główkowanie było na pierwszym miejscu 5- Gothic Arcania- w tej kwestii jestem jak stara głupia żona, którą mąż tłucze i zawodzi raz za razem ale ona ciągle coś do niego czuje 6- nowy Fight Night- dla mnie boks to sport nr 1, a FN to porządna gra
Opublikowano 7 maja 201014 l 1)RDR 2)Killzone 3 3)Resistance 3 Szkoda tylko ze same strzelanki....musze sobie znalesc cos nowego
Opublikowano 13 maja 201014 l Teraz czekam na paczkę z Demon's Souls, a następnie będę czekał na GT5, LBP2 oraz AC Brotherhood.
Opublikowano 28 czerwca 201014 l nudzi mi sie wiec dam liste nową bo ze starej wiekszosc wyszlo (w sumie chce to spisac zebym sam pamietał xD) lista w kolejnosci premier a nie wielkosci podniecenia (na czarno te najbardziej oczekiwane, kursywą najmniej) 2010 - mafia 2 (narazie mnie nie podnieca ale śledze bo ma byc dobra) - dead rising 2 (czekam bardzo) - arcania:ghotic (srednio zainteesowany ale chetnie bym zagral jesli sie okaze fajne) - move (sledze ale na premiere nie biore bo startowe gry mnie nie ciekawią) - fist of the north star (zapowiada sie sredniach ale budzi naostalgie [zarowno anime jak i wersja na psxa]) - LA noire (bardziej to ciekawosc niż podnieta ale chetnie zobacze co wyjdzie) - TDU2 (mam nadzieje że to bedzie "wyscigowe MMO" , i ze bedzie fajne i zajmie czas do gt5) - fallout NV (z obawami ale jednak czekam i licze że bedzie lpeszy od 3) - GT5 (w(pipi)ia mnie to co odwalają ale i tak powinno byc fajnie) - assasin creed brodherhood (wyglada na na dodatek ale moze byc spoko) - LBP2 (jedynka mnie nie podniecila ale może sie przemoge;p) - caslevania LOS (oby dorownała gow3) - FF versus13 (wyjdzie w tym roku?) ławka rezerwowych: MOH, enslaved, COD, max pane 3, brink 2011 (kolejnosc dosyć losowa bo nienznae są konkretne daty) - last guardian (wiadomo) - i am alive (bardzo licze że bedzie fajny symulator survivalu w trakcie kataklizmu) - gta5 (o ile będzie??) - LOTR: War in the North (nie wiadomo co to bedzie ale oby konkret a nie szmira na licencji) - portal 2!!! (najbardziej oczekiwana gra w tym roku dla mnie!) - motor storm apocalypse - pirates of carrabien (licze ze jednak bedzie fajna piracka gra) - MGS rising (chce poprzecinac wszystko) [pewnie o czymś zapomnialem] kurde po pierwsze dziwie sie że tyle tego jest, a po drugie niestety wiekszosc najbardziej oczekiwanych dopiero w 2011
Opublikowano 28 czerwca 201014 l To ja może też się podzielę (bo w sumie tu jeszcze nie pisałem): (kolejność losowa; pominąłem tytuły które są pewne (typu Ico Collection) ale jeszcze nie zapowiedziane) 2010: LBP2 NfS: Hot Pursuit Move AC: Brotherhood Może: Crysis 2, SW: TFU 2, Enslaved 2011: The Last Guardian infamous 2 Motorstorm Apocalypse Deus Ex: HR I am alive Batman: AA2 Może: Bulletstorm, Dead Space 2, KZ3 A z pss to: Rayman Origins, Journey, Trine 2. yano -> O L.A. Noire i FF13V nie ma nawet co marzyć w 2010, sądzę że jeszcze z dobry rok sobie poczekamy. A najbardziej oczekującą dla mnie grą jest, jak żeby inaczej:
Opublikowano 28 czerwca 201014 l LBP2 oraz TLG, na nic innego nie czekam[jesli chodzi o konsole, bo w portala raczej na PC bede grac ;]]... ale chetnie zagram w kz3, castlevanie moze DE:HR w sumie to tyle... zapowiadaja sie miesiace bez gier dla mnie chyba powroce do wipeouta w online :>
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Oczekiwanych gier przeze mnie jest dużo, zdecydowanie za dużo. Zresztą lista ze stycznia niewiele się zmieniła. Na chwilę obecną to na pewno Mafii 2 najbardziej wypatruje. Natomiast odnośnie postów z grami w 2011 roku, chciałbym dodać tylko jedno. Z czym mi się kojarzy przede wszystkim 2011 albo inaczej czego od niego oczekuje ;] Next GTA (tudzież GTAV) pewnie a przynajmniej mam taką wielką nadzieję, że zapowiedzą jeszcze w tym roku ALE- -2011 to zapowiedź, albo może i nawet premiera jednego pewnego urywacza jaj, system sellera, killera itd. mianowicie UNCHARTED 3 a kto wie może jeszcze w tym roku zapowiedzą!?
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Krótko i treściwie: 1.GT5 2.Mafia 2 3.CoD Spec Ops 4.NFS Hot Pursuit Tych gier nie zamieszczam wyżej bo daty premier nie są znane: 1.Killzone 3 2.inFamous 2 3.Resistance 3
Opublikowano 29 czerwca 201014 l LAST GUARDIAN!!! jak on?? gdzie on?? kiedy on i co z nim?? ciekawe czy wyjdzie w tym roku, w 2011 czy 2012:P Edytowane 29 czerwca 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 30 czerwca 201014 l 1. Dead Space 2 2. Mafia 2 3. Sly Collection 4. MGS Rising 5. The last Guardian
Opublikowano 30 czerwca 201014 l W tym roku kupie chyba tylko jeszcze 4 gry 1.LBP2 2.GT5 3.Motorstorm Apocalypse 4.PES2011/Fifa11 A w 2011 czekam głównie na: 1.Killzone 3 2.Last Guardian 3.FF 13 Versus 4.Batman AA2 5.Dead Space 2 Edytowane 30 czerwca 201014 l przez Ficuś
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Motorstorm chyba wychodzi w 2011. Ja czekam na: 1.LBP2 2. GT 5 I do tego może dojdzie jeszcze Socom 4 jak kupie Move.
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Pewniaki które kupię najpewniej w dniu premiery: -GranTurismo 5 -Motorstorm Apocalypse (IV 2010r. czy 2011r.??) -LBP 2 -The Sly Collection -Mafia 2 Z gier na które czekam ale nie rzucę się na nich odrazu to: NFS:HP TDU 2 MoH Call of Duty 7: Black Ops
Opublikowano 3 lipca 201014 l Wiadomoc coś na temat Tales of Vesperia, bo jak sprwdzałem to cholerne bamco nie ma tego w planach na ps3 w zrozumialej wersji. Chodzila jakas plota ze miało byc na początku 2011, ale ucichło.
Opublikowano 3 lipca 201014 l 2010 1. Mafia II 2. FIFA 11/moze PES 2011 3. Assassin's Creed: Brotherhood 4. Gran Turismo 5 5. LittleBigPlanet 2 I gry, które kupię nie w premierę, używki na zasadzie zaliczyć i sprzedać - MoH, CoD: Black Ops. Zastanawiam się jeszcze nad F1 2010 2011 1. Batman Arkham Asylum 2 2. Rage 3. Dead Space 2
Opublikowano 4 lipca 201014 l ja zrobiłem sobie nawet listę tytułów które mnie interesują po tegorocznych targach E3 i oto ona: 2010 Crysis 2 Castlevania: Lords of Shadow Enslaved Vanquish SOCOM 4 Warhammer 40,000: Space Marine Quantum Theory Medal of Honor 2011 Metal Gear Solid: Rising Spec Ops: The Line Killzone 3 Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier inFamous2 Deus Ex: Human Revolution
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l LittleBigPlanet 2 Castlevania: LOS Enslaved Bulletstorm Ace Combat: Assault Horizon Vanquish Resistance 3 Infamous 2 The Last Guardian Portal 2 Spec Ops: The Line El Shaddai: Ascension of the Metatron Journey No More Heroes [w bardziej zrozumialej wersji ;]] Dead or Alive 5 [moze będzie] Beyond Good & Evil 2 DeusEx exodyssey [chyba, ze juz to skasowali]
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Mafia II Enslaved FIFA 11/PES 2011 Naruto Ultimate Ninja Storm 2 InFamous 2 MGS Rising Killzone 3 Rage Dragon Age II Batman Arkham City Bioshock: Infinite Edytowane 15 sierpnia 201014 l przez MYSZa7