Skocz do zawartości

Najbardziej oczekiwane gry

Rewett

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Krótko i treściwie , wzorem @ Square'a nie zamierzam się rozwodzić za daleko w przyszłość .

1. Assasins Creed : Brotherhood -ponieważ nie zamierzam kupować podstawowej wersji

2. Crysis 2 - Bo jestem niezmiernie ciekawy co z tego wyjdzie , czy fabuła będzie ciekawa i jak sprawa sie ma z liniowością i AI wrogów.

3.Dead space - bo ponieważ dlatego gdyż szykuje się sequel doskonały :rolleyes:

4. Killzone 3 - Bo gra będzie Bigger Better more Badaas (gwarancja jakości?).

5. InFamous 2 - Bo sam jestem elektrykiem...

PS. Umyślnie nie wymieniłem FF13 Versus i The Last Guardian bo nie mam pewności , czy te gry wyjdą w 2011 roku.

Edytowane przez masaKRATOS
Opublikowano (edytowane)

2010:

-Mafia 2

-Dead rising 2

-PeS2011

-Enslaved

-Sly Collection

-GT5

-LBP2

2011:

-Mass Effect 2

-Dead Space 2

-Killzone 3

-Bulletstorm

-Mortal Kombat 9

-Infamous 2

-Batman: Arkham City

-Agent !?

-Tle Last Guardian !?

-L.A. Noire !?

-Final Fantasy Versus XIII !?

2012:

-BioShock: Infinite ;]

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Na ten rok:

1) Sly Collection

2) LBP 2

3) NBA 2K11

4) GT5

5) Mafia 2

6) F1 2010

No i bardzo, jak nie najbardziej czekam na God of War Ghost of Sparta, ale to na PSP

Kolejność nieprzypadkowa

Edytowane przez balon1984
Opublikowano

1. new Silent Hill

2. MGS: Rising

3. Mafia:2

4. Naruto: UNS2

5. Mass Effect:2

FF Versus XIII prawdopodobnie już na tej generacji nie zobaczę, toteż nie wypisuję

Opublikowano

Co jak co, ale zapowiedzi gier w tym momencie mnie nie szokują. Na pewno czekam na nowe Call of Duty, jak na kazda czesc. A tak poza tym to Bioshock 3, Rage no i oczywiscie Last Guardian. Resistance 3 moze takze dac sporo radosci, przy czesci drugiej bawiłem sie przednio.

Czekam tez na zapowiedzi Dead or Alive 5, DMC5(błagam, ja chce klimat z "trójki"!) no i Uncharted 3 oraz nowego God of War, ktory pewnie powstanie.

Opublikowano

Czekam tez na zapowiedzi Dead or Alive 5, DMC5(błagam, ja chce klimat z "trójki"!) no i Uncharted 3 oraz nowego God of War, ktory pewnie powstanie.

A ja chcę klimat jedynki.

Na ten moment najbardziej oczekiwaną przeze mnie grą jest nowy Mortal Kombat, nie będę wymieniał RE i DMC bo to odległa przyszłość.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja na razie nie czekam na żadne gry bo nie warto. EA zacznie wrzucać jakieś głupie kody do pudełek a Ubisoft ciąć gry na kawałki. Poczekam aż będzie warto coś kupić tzn. jak cena spadnie poniżej 100 zł.

Edytowane przez rkBrain
Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że muzę do nowego Bonda tworzy mój ulubiony growy kompozytor, tak więc dodaję JB: Blood Stone do swojej listy oczekujących. Chociaż w sumie na samą grę jestem średnio napalony.

Opublikowano (edytowane)

Ja już nie moge sie doczekać PS Move.

GT 5

Fallout New Vegas

i strasznie chce już jakieś nowe GTA

no i RockBand z prawdziwa gitarą YEAHH

Edytowane przez Sqtr78