gekon 1 787 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Etam. -Własnie o tobie rozmawiałem, właściwie to o dziwkach i hipokryzji, ale... XD Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 a ja lykam w ekspresowym tempie 3 sezon, podoba mi sie. Polubilem foremana na tyle ze mi nie przeszkadza. Wilson przebil osobowoscia house o 2 mile, i zdarzyly mu sie takie akcje ze to dzieki niemu przewijalem sceny, a nie dzieki house'owi. A wlasnie, House powoli meczy i denerwuje, straszny emo z niego, i niezly duren, zal patrzec czasami, teraz jestem na odcinku gdy sie zacpal w swoim mieszkaniu. Genialne byly 2 sytuacje, Wilsona ofkoz: - podciecie laski ( rzalem) - "tu jest napisane james wilson... dziwny napis", gdy wszedl do swojego pokoju a tam cala ekipa siedzi ( rzalem dlugo) A Tritter to dobrany zostal idealnie, nienawidze aktora po filmie tanczac w ciemnosciach, latwo bylo mi go momentalnie znienawidziec i tu ;] Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 3 i 4 sezon najlepsze, także jeszcze trochę pozytywnych odczuć przed Tobą raczej. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 gorzej ze jutro mam poprawke a odcinek sie skonczyl dosyc niezle. Dziewczyna wroci i bedzie cisnela zeby obejrzec, a ja wiem ze wlacze, cholera. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 house bedzie najlepszy jak bedzie telefony odbieral -Inspector Gadget -Crime scene ale schematy troche wala po oczach, 5 sezon ciagniety jakos na sile Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 ostatni odcinek w sumie dobry, beki za duzo nie bylo, ale za to ciekawy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 @Ö - Od beki co tydzień to są seriale stricte komediowe. Wiadomo, że komentarze House'a są świetnie, ale ich brak/mniejsza ilość nie psuje jakoś specjalnie oglądania. Przynajmniej mi. Za to brakuje mi dialogów House'a z detektywem. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 nie pisalem, ze to zle. po prostu chyba kazdy lubi jak house czyni beke. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Nie no, bylo pare momentow, w ktorych beka byla obecna, ale fakt faktem, ze nie jakos wybitnie wiele. Co i tak nie przeczy temu, ze 5x16 to jeden z lepszych epow 5 sezonu, przynajmniej imo Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Bardzo mi się podobał. Dużo Willsona i jeszcze troche Wilsona. Ciekawy przypadek medyczny z detektywem z The Shield Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Dołączam do PE-grona fanów. Sezony 1-4 obejrzane w dwa tygodnie w okolicach świąt, największe uzależnienie w historii Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 nono jeden z lepszych epow nowego sezonu imo Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Niom, podobał mnie się. Sam nie wiem do końca dlaczego, ale ma coś z Hałsa z wcześniejszych sezonów. Cytuj
Macieq 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Jedyny 'medyczny' serial który mnie przykuł do monitora , no może poza pierwszym sezonem który mnie tak nie wciągnoł jak pozostałe 4 sezon chyba najlepszy , w 5 wyprawa na pogrzeb była przednia Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 dziwny ten nowy ep, wesolo radosnie itp ale nie podszedl mi Cytuj
Dante 433 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 eee tam dobre było bo przynajmniej chwilowa odmiana od standardu. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 wiem ale jakos malo hałsa w hałsie. No ale teksty mos defa dawały rade ;] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Zacząłem oglądać House'a od początku. Nie prezentuje się cudownie, ot po prostu jakieś zagadki + zalążki jakiejś fabuły. Odwalam te pierwsze początki z czystej ciekawości tego co było at the beginning, ale nie mogę się doczekać drugiego sezonu, który z tego co wiem jest o niebo ciekawszy. Co nie zmienia faktu, że już sam początek ma dobre momenty. Klinika i teksty do Cuddy rządzą, no i sam Pan Doktor pokazuje już pazurki ;]. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Potem Pan Doktor się nudzi i idzie w odstawkę, a inne postacie pokazują pazurki. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Potem Pan Doktor się nudzi i idzie w odstawkę, a inne postacie pokazują pazurki. Dokładnie. Sam od dwóch miechów oglądam wszystkie sezony (obecnie już jestem prawie na bieżąco) i IMO Hałsa przebiły już postacie Cuddy (szczególnie początek 5 sezonu) Wilsona (S4) i Trzynastki (S5). Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Tak, w telewizji właśnie leci Sezon 4 i coraz bardziej ujawnia się ciekawa osobowość Foremana. Ale jest z nim jeden problem - to taki czarny House. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Podobał mi się ten nowy odcinek ala "Motyl i skafander". Nieogolona gęba Grzegorza Domu, wpatrująca się prosto w kamerę, bawi mnie cholernie ;d Cytuj
Gość Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Mnie również się podobał. Ciekawa konwencja i jakieś tam przebłyski prób ewoluowania Housa (psychiatra). Chociaż to już nie to samo co kiedyś. Na minus niestety pacjent z wargą na pół ekranu. Dobrze że mrugał powiekami a nie ustami. A jak on mówił... eh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi