Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobry odcinek w sumie. motyw z wilsonem bdb ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Łyknąłem w ostatnim czasie całego House'a i na bieżąco jestem. Dobrze że serial trzyma poziom. Najlepszym odcinkiem wg mnie jest pierwszy epizod czwartego sezonu. No ku.rwa xD Motyw z gitarą i mastermindem Wilsonem mnie rozpierniczył na kawałki Po nim jest w mojej opinii odcinek z autystycznym dzieciakiem z trzeciego sezonu (wczoraj leciał na AXN). Duży ładunek emocji i dobre teksty i sytuacji z Housem - wszystko w pozytywnie przesadzonych proporcjach Jak ktoś nie wie, to teraz House leci na TVP2 we czwartki (IV sezon) i na AXN (III sezon), ale tu już nie kojarzę dni premierowych. Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 House początek IV sezonu (teraz to chyba 6 czy 8 ep był) leci na dwójce w czwartki o 20:40 i 21:40. Ogólnie brawa dla Dwójki za najlepsze seriale w TV (znając życie to TVN zrobiłby swoją wersję a w roli głównej wsadził porucznika Zawadę). Ja równolegle oglądam to co jest w TV i sezon 2 na kompie, 11 odcinek. Serial jest na maxa pozytywny i wręcz uzależnia, a postać Pana Doktora zamiast irytować buduje gigantyczną sympatię ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Świetny odcinek. Zapowiada się ciekawe zakończenie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Potwierdzam. Bardzo mi się podobał. Nie mogę się doczekać na to co będzie w dwóch ostatnich epkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 zaryzykował bym stwierdzenie, że jeden z lepszych, jak nie najlepszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tylko mi sie wydaje ze amber sie spasla jak swinia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Świetny odcinek, dobry twist w wannie. Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tylko mi sie wydaje ze amber sie spasla jak swinia? Tak;] A tak poza tym to świetny pomysł z nią. Lubie te postać. No i dzieki temu wiadomo co House mysli naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a co do samego odcinka, swietny BY THE POWER OF GREYSKULL!!! XD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tak sobie myślałem: jak długo to będzie jeszcze trwać, tzn. jak długo serial będzie kręcony? Wiadomo, jest oglądalność to się kręci, sam bym nie chciał, by to kiedykolwiek miało koniec, ale jak myślicie (albo może jest jakieś oficjalne info) ile to wszystko jeszcze potrwa? Ile sezonów zazwyczaj mają takie seriale? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Takie? Znaczy takie wymyślane na bieżąco? Hmm.. no dokąd będą ludzie na tym kasę robić, albo dokąd się Lauriemu nie znudzi. W tej chwili nie ma na ten temat żadnych spekulacji, ani tym bardziej konkretnych planów. Natomiast utrzymanie odpowiedniego poziomu to już inna sprawa - ja przestane oglądać kiedy serial przestanie oferować to co w nim lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Rozje'bał mnie ten fragment na kawałki. Kur'wa, jak zatańczył xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No dokładnie, jak zacznie się robić masło maślane to dziękuję. Kto wie, może i Moda na Sukces na początku była ciekawa? Ja właśnie kończę drugi sezon House'a i jestem zachwycony. Mam za sobą dwuczęściowy odcinek pt. "Euphoria" i... po prostu nie mogę z zachwytu. Serial jest przegenialny! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dobry byl tez dialog (mowie z pamieci, moga byc duuuze przeklamania, ale sens zachowalem) -O, Wilson, wiedzialem ze wpadniesz ! -... House, to moj dom -Gdzie sa meble? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 doskonaly odcinek. jeden z najlepszych w ogole ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Nowy odcinek jest świetny, to, że 6 sezon będzie sie dział w psychiatryku jest coraz bardziej prawdopodobne -It was her idea. -Her? -Kutner was secretly a women. That's why he killed himself. xDD Edytowane 5 Maja 2009 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nowy odcinek jest świetny, to, że 6 sezon będzie sie dział w psychiatryku jest coraz bardziej prawdopodobne przecież amber wyparowała ;p w 6 sezonie cuddy pewnie będzie z hałsem i to będzie główny motyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Nowy odcinek jest świetny, to, że 6 sezon będzie sie dział w psychiatryku jest coraz bardziej prawdopodobne przecież amber wyparowała ;p w 6 sezonie cuddy pewnie będzie z hałsem i to będzie główny motyw Nie pierwszy raz. To nie był ostatni odcinek, gdyby motyw cuddy miał być przewodni tak skonczyłby sie sezon, za tydzien dowalą, jestem pewny. A moją teorie potwierdza Promo nowego odcinka używającego słow "biggest shock" "you will be talking about this ending" i płacząca cameron ;] Edytowane 5 Maja 2009 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 A moją teorie potwierdza Promo nowego odcinka używającego słow "biggest shock" "you will be talking about this ending" i płacząca cameron ;] tez widzialem to promo, nie moge sie doczekac ;] odcinek swietny, koncowka sezonu doskonala, ciekawe co przyniesie 5x24 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Przynajmniej wreszcie odcinki tworzą jakąś całość, bo brakowało spójności w środku sezonu. Teraz to nabrało wyrazu. Liczę na konkretny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No ja też mam nadzieje na więcej, bo jak się okaże, że jedynym skutkiem halunów Housa będzie do bólu przewidywalny związek z Cuddy, to żal. Ale po coś te dwa odcinki pozostałe pewnie są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Jeden zostal tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Przynajmniej wreszcie odcinki tworzą jakąś całość, bo brakowało spójności w środku sezonu. Teraz to nabrało wyrazu. Liczę na konkretny finał. Ano, zlapalem sie na tym, ze o ile kiedys (na poczatku) ogladalem to dla ciekawych przypadkow medycznych, to teraz lykam to jak telenowele, a pacjenci to ciekawy dodatek : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 1 kwietnia na planie http://www.joemonster.org/filmy/16165/Prim...erialu_Dr_House słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi