Mikes 65 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Mówiłem, (pipi). House'owi kompletnie od(pipi)ało, nie wiadomo, co jest prawdą, a co nie, właściwie ostatni odcinek to jeden wielki schiz, mimo że przez większośc niż poł odcinka wcale sie na to nie zapowiada. Jestem cholernie ciekaw, jak potoczy się 6 sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja również wymiękłem. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No, nieźle mi mózg zmiksowało. Po chwili odnoszę wrażenie, że to przemyślana i dojrzała ewolucja. Ale pierwszy odruch był tragiczny, zwyzywałem 90% scenarzystów. Kurde, robi się dziwnie. Ale i intrygująco zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 no ostro nie bardzo wiem jak bedzie wygladal 6 sezon... ekipa bedzie leczyla ludzi a house bedzie siedzial w psychiatryku? xD no to tera kilka miesiecy czekania ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Obejrzałem odcinek 15 minut temu, i dalej zbieram szczękę z podłogi. 6 sezon będzie miażdżył i chooy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ekipa to się zajmie jego leczeniem, bo w psychiatryku pewnie nie będą sobie umieli z nim poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Z tym psychiatrykiem to gdzies potwierdzone jest? Po ostatnim odcinku z detoxem myslałem ze bedzie wyleczony...czekam na ostatni odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) nie bardzo wiem jak bedzie wygladal 6 sezon... ekipa bedzie leczyla ludzi a house bedzie siedzial w psychiatryku? xD Myślę, że na 99% przez przynajmniej kilka pierwszych odcinków właśnie tak będzie. Z tym psychiatrykiem to gdzies potwierdzone jest? Po ostatnim odcinku z detoxem myslałem ze bedzie wyleczony...czekam na ostatni odcinek To go obejrzyj zanim czytasz do niego komentarze. Edytowane 12 Maja 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Z tym psychiatrykiem to gdzies potwierdzone jest? Po ostatnim odcinku z detoxem myslałem ze bedzie wyleczony...czekam na ostatni odcinek Czy Wilson odprowadzający Hałsa pod same drzwi psychiatryka jest wystarczajcym potwierdzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 sorry byłem po 23 odcinku jutro obczaje nowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No i elegancko, finał w zupełności mnie zadowolił (ostatnie minuty mocarne), tak jak wcześniejsze kilka odcinków. Sezon generalnie średni, z kilkoma przebłyskami (ep z zakładnikami w gabinecie Cuddy, ep a'la "Motyl i skafander", końcowe 4-5 epów). Ale co najważniejsze, nie nudziłem się wcale i na bieżąco, często nawet z niecierpliwością, zasysałem kolejne odcinki. Pozostało czekać z ciekawością na następny sezon. Pięć uśmiechniętych buziek dla piątego sezonu :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ostatnim odcinkiem jestem zachwycony. Końcowe minuty odcinka niemal wycisnęły mi łzy z oczu - bez kitu. Domyślałem się, że coś jest nie tak, ale raczej podejrzewałem starego dziadka o to, że istnieje tylko w głowie House'a . Czy kolejny sezon będzie gotów na jesienną ramówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 W połowie odcinka myślałem, że zakończenie będzie ckliwe, kolorowe, z hepi endem. Zmiażdżyło mnie, smutno mi się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja dopiero przed chwilą miałem ten zaszczyt obejrzeć finał i też jestem zachwycony. twista naprawdę mocarnego doje'bali. ogólnie 5 sezon bardzo mi się podobał, nie był wcale taki zły jak tu niektórzy pisali. to jeszcze tylko 4 miechy zostały i nowy, miejmy nadzieję, równie zaje'bisty albo i lepszy sezon. ewentualny związek House'a z Cuddy zniszczyłby ten serial tak samo jak to się stało z The X-files. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ja za to właśnie sobie skończyłem czwarty sezon. I tak panowie doszłem do wniosku, że najlepsze odcinki w serii to te dwuczęściowe. Najpierw jest Euphoria (sezon 2), gdzie Wilson zaraża się od chorego policjanta, a potem próbuje w to wplątać Cameron. Policjant umiera a House wychodzi z siebie, by dowiedzieć się, co to. , potem jest combo House's Head + Wilson's Heart. Pierwsza część odcinka jest na maxa schizowa, to jest jeszcze bardziej zakręcone, niż odcinek, gdzie House zostaje postrzelony . Powolne dochodzenie od nici do kłębka, co się tak naprawdę stało, o kogo tak naprawdę chodzi. Scena, w której House dostaje olśnienia i widzimy flashback całego wydarzenia po prostu mnie zabiła. Tak dobrze nakręconej sceny nie widziałem dawno. No i nie można zapominać o striptizie Cuddy :slinotok: . Drugi odcinek polegał na szczegółowym przypominaniu sobie każdej pierdoły, by odkryć, co się tak naprawdę stało. Ten nie był schizowaty, ten był zaś bardzo wzruszający... jak widziałem, jak Amber dowiaduje się, że umiera i wszyscy po kolei ją żegnąją, potem House spotyka się z nią w autobusie, to miałem łzy w oczach. Piękne zwieńczenie sezonu, które chwyta za serducho. Szlag, no to było najlepsze, co House do tej pory mi pokazał! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...nu_House_a.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...i_House_a_.html http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...i_House_a_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Wygląda zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Świetne promo, taka zmiana konwencji na pewno choć na chwilę odświeży trochę zatęchłą formułę serialu. Mam nadzieję, że przynajmniej po połowy sezonu będzie siedział w tym psychiatryku Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bardzo ładne, a premiera ma być 2 godzinna Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Szósty sezon House'a na pewno nie będzie ostatnim: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...ostatnia__.html No niby kiedyś było ogłoszone, że Laurie już dawno podpisał kontrakt na 7 sezonów, ale teraz mamy oficjalne potwierdzenie. Zresztą z ust Davida Shore'a wynika, że i 7my nie będzie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ma ktoś sensowne napisy do 3 sezonu? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Pewnie napisy24.pl mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Drobne spoilerki na temat początku 6ego sezonu- http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,..._zespol___.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Jesten na koncu pierwszego sezonu i na tym chyba zakoncze. Nie jestem fanem seriali, ktore maja przez caly czas taki sam schemat, tutaj: pan/pani choruje, lekarze kminia wtf, hous i eksperci stawiaja diagnoze, ta okazuje sie zla i na koncu udaje im sie rozpoznac choróbsko i ratuja pacjenta. I tak w kolko. Do tego dochodza mega naciagane kwaatki typu wlamania do domow w celu wyszukania przyczyn choroby. Nie wiem, moze ci zayebisci amerykanscy lekarze faktycznie sie wlamuja ale mnie to nie przekonuje. Postac Housa fajna i w sumie tylko on sie wybija, ale gdyby potrafil przeklinac wyszloby mu jeszcze bardziej na zdrowie Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi