Lucek 4 417 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Zawsze w ~31 minucie jest diagnoza ;] Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2009 wk.urwia mnie to że zawsze im się udaje. Widz przez to nie interesuje się zbyt przypadkiem i go nie emocjonuje bo wie że wszystko będzie dobrze. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Z tego co pamiętam to chyba z raz czy dwa im nie pykło. Ale spójrzcie na to z innej strony w tym serialu częściej giną lekarze od pacjentów (Amber, Kutner). Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 wk.urwia mnie to że zawsze im się udaje. Widz przez to nie interesuje się zbyt przypadkiem i go nie emocjonuje bo wie że wszystko będzie dobrze. Nie zawsze im się udaje. Z resztą głupio by było jakby "jeden z najlepszych diagnostów na świecie" i jego zespół często się mylili. Snejk* zle robisz, ale Twoja decyzja. Przypadki medyczne to tylko tło moim zdaniem, zwłaszcza jak sie fabuła i relacje między postaciami rozkręcają (w pierwszym sezonie tego nie ma). A ciekawszymi postaciami od Housea jest Willson i murzyn. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 (edytowane) Snejk oglądaj ten serial przynajmniej do 3ego sezonu, który jest najlepszy. Być może się jeszcze wkręcisz i obejrzysz całość. murzyn. Foreman ciekawszy od House'a? W życiu. Edytowane 22 sierpnia 2009 przez Masorz Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2009 Foreman jest mocno wkur.wiającą postacią. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Foreman jest mocno wkur.wiającą postacią. Rasista House był fajny na początku. Teraz schematycznie do znudzenia rzuca obrazliwymi tekstami i nienawidzi wszystkich do okoła Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Jest pierwszy sneak peek z nowego sezonu: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...z_premiery.html Zaje'bisty, House jak zwykle rozwala w drobny mak. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 poplakalem sie xD moze ta seria bedzie lepsza od poprzednich 2 :> Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Podobno otwarcie szóstego sezonu to największe osiągnięcie aktorskie Hugh Laurie'ego, tak mi mówią, ale ja tam nie wiem, nie oglądam tego serialu. 2 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Łap minusa! Dobra, obejrzałem. Nie mam za bardzo czasu, więc dopisze edita, ale wrażenia mega pozytywne. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Czyli psychiatryk to tylko epizod. A liczyłem na jakiś poważniejszy rozwój wydarzeń tamże. Sezon zaczyna się na bardzo wysokim poziomie. Scenariusz jak zwykle pierwsza klasa, aktorstwo bardziej filmowe niż serialowe. Dyrektor azylu zagrał świetną rolę. O Lauriem nie ma co mówić, to jak potrafi oddać rolę Housa zasługuje na oskara. (w tym roku nie dostał nawet Emmy, ale liczę że po tym sezonie jury zrozumie że inni pretendenci nie istnieją) Zobaczymy jak rozwinie się sezon po powrocie do szpitalnej rutyny z nowym doktorem. Jest potencjał, jest Laurie - jeśli tylko nie zawiodą scenariusze, będzie dobrze. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 a spodziewałem sie amber w autobusie na końcu ;] fajny odcinek, troche nudnawy i strasznie przewidywalny, ale nie jest źle. Szkoda tylko że House tak naprawde nie jest kompletnie skomplikowaną postacią. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Jaram się jak pochodnia ! Świetne dwa epy, na początku zastanawiałem się dlaczego wydali 2 od razu, teraz już znam powód. Okazuje się, że psychiatryk to tylko mały epizod, liczyłem, że House spędzi tam więcej czasu, jednak chyba dobrze się stało. Pojawiło się wiele zaje'bistych postaci, ciekawe czy będą w następnych epach do nich jakieś nawiązania. "Pan Wolność" czy współlokator House'a, to ciekawi goście. Ta babka z Niemiec, Lydia (?) - liczyłem na głębszy wątek, szkoda w sumie, że tak to zakończyli. No, a teraz czekam na następne odcinki Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 fajna swinka nawet byla ta laska House'a. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Myślałem, że będzie to jeden z niewielu seriali, które potrafią złamać pewien schemat, w który wpada każde odcinkowe show. Ale raczej się na to nie zanosi. Ale nie wiemy, co będzie dalej. Może naprawdę wraz z Housem zmieni się serial ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 ten utwór Bacha , który gra kobitka na wiolonczeli była ostatni o w jakims filmie, albo grze, kojarzy ktos? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 dobry odcinek ;] w pl tv pewnie podziela go na 2. ciekawe czy house powroci jeszcze do 'tego' szpitala w tym sezonie Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Solidny początek sezonu. Ciekawe, jak się to wszystko rozwinie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Zgadzam się z opiniami powyżej. Świetny początek i ciekawe role poboczne, bo o Laurie'm to chyba nie muszę wspominać. Jedną ciekawostkę wyłapałem: To pewnie dlatego mu się nie chciało zbójować. 1 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) a spodziewałem sie amber w autobusie na końcu ;] fajny odcinek, troche nudnawy i strasznie przewidywalny, ale nie jest źle. Szkoda tylko że House tak naprawde nie jest kompletnie skomplikowaną postacią. ahahah dokładnie, też na nią czekałem. Myślałem że psychiatryk to będzie conajmniej 6 epów, tutaj wszystko tak po lebkach, wątek Lydii zwlaszcza. No i czy nie było w sneak peekach sceny romansu z ta blondyną? Psychiatryk był rewelacyjną miejscówką, tak samo jak Nolan, szkoda żeby ten wątek sie urwał Edytowane 25 września 2009 przez Mikes Cytuj
Dante 433 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Gracze i deweloperzy to oszołomy!! Dobry ep. Przewidywalny ale i tak fajnie się oglada House mistrzem gotowania Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Wątek 13 i Foremana dla mnie niepotrzebny i nudny. Ale sam House w tym odcinku dał nieźle popalić dissami, dlatego 4+/6 się należy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi