Hejas 455 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Motyw rogatego Wilsona, którego leśne driady nauczyły jak zaspokajać kobiety był po prostu EPICKI. House, Chase i Wilson na tych błyskawicznych randkach też dawali radę. Chemia między postaciami to podstawa udanego serialu. Fajnie, że House się jeszcze nie wypalił i ciągle jest robiony z tak zwanym jajem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Powinni zrobić poboczny serial skupiający się właśnie na tej parce ;] No po prostu walka na dissy była niemal na tak wysokim poziomie, jak początek 4. sezonu (gitara elektryczna House'a i criminal mastermind Wilson ). Swoją drogą, już myślałem, że Chase zarucha Trzynastkę =] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 wilson ktory posiadl od elfow wiedze dotyczaca zaspokajania kobiet i "nie lekaj sie" to na pewno top 5 w historii serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Nowy ep calkiem niezly, ale poprzedni odcinek podniosl poprzeczke za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 i znowu przerwa tym razem do 12.04 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Skąd takie wieści? Ja się dszukałem tylko takiej rozpiski: 6x15 - 08.03.2010 6x16 - 15.03.2010 6x17 - 22.03.2010 6x18 - 12.04.2010 6x19 - 19.04.2010 6x20 - 03.05.2010 6x21 - 10.05.2010 6x22 - 17.05.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) 4. Unikaj pisania kilku postów pod rząd, lepiej edytować jednego posta niż zaśmiecać forum kilkoma zbędnymi. Obejrzalem jeden sezon tego serialu i juz sie znudzilem, przypadki medyczne z kosmosu co odcinek, ile mozna. Glowny bohater nawet ciekawy, ale to za malo. http://vimeo.com/10192332 ta parodia genialnie opisuje ten serial Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 4. Unikaj pisania kilku postów pod rząd, lepiej edytować jednego posta niż zaśmiecać forum kilkoma zbędnymi. Obejrzalem jeden sezon tego serialu i juz sie znudzilem, przypadki medyczne z kosmosu co odcinek, ile mozna. Glowny bohater nawet ciekawy, ale to za malo. http://vimeo.com/10192332 ta parodia genialnie opisuje ten serial I don't get it. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Jestem po 5 sezonach i trochę się już Housem znudziłem. Schematyczność odcinków jest dobijająca, ale z drugiej strony odejście od pewnych motywów zepsułoby ten serial. Aktualnie robię sobie przerwę, po wakacjach wezmę się za 6 sezon Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 4. Unikaj pisania kilku postów pod rząd, lepiej edytować jednego posta niż zaśmiecać forum kilkoma zbędnymi. Obejrzalem jeden sezon tego serialu i juz sie znudzilem, przypadki medyczne z kosmosu co odcinek, ile mozna. Glowny bohater nawet ciekawy, ale to za malo. http://vimeo.com/10192332 ta parodia genialnie opisuje ten serial I don't get it. Nudzi mnie to ze kazdy odcinek wyglada tak samo, pacjent, nie wiadomo co mu jest, lecza go na 100 sposobow, prawie umiera, 5 minut przed koncem House doznaje olsnienia i pacjent zdrowieje. Wole jednak produkcje ktore posiadaja jakis glowny watek, Lost np. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Aha, dzięki. Też tak miałem w którymś momencie, ale i tak oglądam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Odcinek jak odcinek, bez rewelacji. :=) Niektórych na pewno ucieszy Wielki powrót Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nudzi mnie to ze kazdy odcinek wyglada tak samo, pacjent, nie wiadomo co mu jest, lecza go na 100 sposobow, prawie umiera, 5 minut przed koncem House doznaje olsnienia i pacjent zdrowieje. Wole jednak produkcje ktore posiadaja jakis glowny watek, Lost np. No tak, ale Ameryki nie odkryłeś, bo schemat to już każdy głupi zauważy po kilku odcinkach. I zauważył. I pochwalił się spostrzeżeniem w tym temacie. Mnie raził w pewnym momencie, ale potem się z tym pogodziłem i jakoś mi nie przeszkadza od dłuższego czasu, bo najczęściej jest po prostu tłem relacji między postaciami. Nowy epizod fajny z założenia. I w ogóle jak zwykle przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Oficjalnie ogłaszam, że House MD jest amerykańską edycją "Na dobre i na złe". Jaka jest główna linia fabularna tego sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Życie Gregory'ego House'a. Całe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Oficjalnie ogłaszam, że House MD jest amerykańską edycją "Na dobre i na złe". Aa, no skoro oficjalnie. Kurde, amerykańskie edycje zawsze są fajniejsze. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
zwolak6 4 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Oficjalnie ogłaszam, że House MD jest amerykańską edycją "Na dobre i na złe". Aa, no skoro oficjalnie. Kurde, amerykańskie edycje zawsze są fajniejsze. ;/ Piąty sezon był jeszcze niezły( nie jako całość ale poszczególne ep dawały rade, no i ta końcówka). Na szósty sezon już patrzeć nie mogę, 17 ep zmiany nie przynosi. Nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 przez pierwsze 5 minut dalem sie nabrac, i myslalem ze sciagnalem zly plik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No najnowszy odcinek zamiótł faktycznie cały sezon. Takich nieszablonowych konwencji powinni się częściej trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a mi sie nie podobal, zalosny haus, plus w(pipi)iajacy doktorek, i schemat który sie widzialo juz nie w jednym filmie badz serialu, ale na tyle przecietny ze nie pamietam w jakim. serial zszedl do piwnicy, i kopie do dna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Firekage 1 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a mi sie nie podobal, zalosny haus, plus w(pipi)iajacy doktorek, i schemat który sie widzialo juz nie w jednym filmie badz serialu, ale na tyle przecietny ze nie pamietam w jakim. serial zszedl do piwnicy, i kopie do dna. Nie zgodze sie z tym. To wlasnie takie odcinki powoduja, ze to sie chce JESZCZE ogladac bo jesli calosc wygladalaby tak jak ostatnie odcinki - ten rycerski - to przestalbym to juz dawno ogladac. To serial o nim, o jego problemach ukazywanych przez pryzmat zagadek medycznych, jednak te sa tylko przeciez tlem. Jesli mialbym wymienic odcinki z tego sezonu, ktore pamietam, to jest takie, ktore mi sie podobaly to wyminilbym tylko poczatek, gdzie byl w szpitalu , pozniej ten z Cuddy oraz wlasnie najnowszy. Wedlug mnie odejscie od jego osoby to wlasnie rownanie w dol, splycanie tego serialu. Jesli bede chcial cos "medycznego" to poogladam Ostry Dyzur, czy naszych lekarzy... Wlasnie niecodzienny humor, ironia, jak i jego osoba wraz z problemami jest sila tego serialu. Ogladajac poprzednie odcinki tego sezonu zastanawialem sie czy bedzie jeszcze gorzej bo nie tylko elementow ironicznych bylo co raz mniej, ale w ogole House'a bylo mniej, az tu wreszcie mocny powrot z 20 odcinkiem. Tego sie powinni trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mi tez tak srednio sie podobal. Tzn wole takie odcinki niz zwykle diagnostowanie przypadkow, ale brakowalo jakiegos solidnego pierdo'lniecia, przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
zwolak6 4 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) No i super że odcinek się wyróżnia na plus(biorąc pod uwagę ten sezon, bo patrząc na całokształt jest zaledwie nieźle). Martwi mnie że od s5 jedyne godne uwagi ep to dwa pierwsze i dwa ostatnie, wszystko co pomiędzy to szarzyzna. Edytowane 12 Maja 2010 przez zwolak6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 odpadlem na 12 epie, dzieje sie cos ciekawego? Bo z deka mi sie ten serial przejadl ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja tam was kurna nie rozumiem. Oglądam od 3 sezonu (choć zaliczyłem wcześniejsze w tv: fuj) i choć nie jestem największym fanem na świecie, to serial jeszcze mi się nie przejadł. Wciąż czuje niedosyt cotygodniowej dawki chamstwa od naszego kochanego doktorka i nie zbyt się cieszę, że to ostatni sezon. Szkoda, bo dla mnie rozkład jakości sezonów wygląda w coś ten deseń: 1. s4 2. s6 3. s5 = s1 4. s2 5. s3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi