maciucha 11 638 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Chyba ciebie łepetynka grzeje. Trzeci sezon jest bezsprzecznie najlepszy. Motyw z Tritterem to potęga . Moim zdaniem 3>4>2>1>5>6 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Jeśli chodzi o House'a to ja bym zrobił 3 rankingi- - z najlepszymi przypadkami medycznymi - z najlepszymi wątkami osobistymi głównych bohaterów - no i z najlepszymi tekstami Grzegorza Ale sam jeszcze nie ułożyłem. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Kurde, ja myślałem że tu już jakieś info o 7-mym sezonie a tu pie.przenie który sezon lepszy... <_< ...IMO Sezon 4 FTW! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 jestem po seansie pierwszego odcinka 7 serii ;] jak na pilota to odcinek ok, akcja kreci sie wokół cuddy i house'a, a perypetie szpitalne zostały zepchnięte na dalszy plan. czekam na kolejny odcinek i rozwój wydarzeń ;] Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Odcinek trochę słaby moim zdaniem. Ileż można słuchac tego "aj lov ju". Poza Wilsonem włamującym się przez okno i pokazaniem co ciekawszych częsci ciała Cuddy to EP kiepski . No i jak można zrobic se nagle ruchansko jak się leżało pare godzin w gruzach?! Otwory pewnie wszystkie pozatykane kurzem i gruzem . Edytowane 21 września 2010 przez maciucha Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 no odcinek jakiś przeciętny ale trzyma poziom serialu. mam nadzieje ze zobaczymy jeszcze 13. a Huddy na bank nie ma szans na istnienie nie będzie heppy endu imo. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) Odcinek słaby i bez polotu. Zabrakło charakterystycznego dla serialu "jaja", reżyseria jakaś nijaka. Oczekuję poprawy. Edytowane 23 września 2010 przez Hejas Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 odcinek "egoizm" daje rade. ciekawy przypadek, fajnie pokazane emocje i relacje między ludźmi, muzyka super. oby tak dalej. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Zgadzam się, 2 odcinek bardzo fajny. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 No właśnie miałem pisac, że drugi odcinek gruuuby . Po słabiutkim pierwszym (całowanie rany wtf?!), aż nie chciałem żeby się "Selfish" kończył. Ciekawy przypadek + masa humoru = zaje.bongo Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Tłumaczenie hatakowskie (chyba) wymiotło - nie wiem, co trzeba brać, żeby "lung" przetłumaczyć na... "żebro" w tym całym kontekście. "Pilnie potrzebuje przeszczepu żebra." "Niestety, żebro się nie przyjęło." "Będziesz musiał oddać jej swoje żebro." Edytowane 30 września 2010 przez Hejas Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Wiedziałem, że coś mi nie pasuje. Drugi odcinek supcio, oby kolejne trzymały poziom. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Wytłumaczy mi ktoś fenomen tego serialu ? zupełnie nie moge sie przekonac do jego fundamentów. Z tego co rozumiem, to jest jakiś szpital, jest jakiś specyficzny doktorzyna, który nie lubi ludzi, i zawsze ma jakiś specyficzny argument, i dalej nie wiem o co chodzi. Co jest tak w tym wpaniałego ? I tak nie mam co robić, więc może zaczne to oglądać, tylko jakoś przekonany nie jestem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 To zacznij ogladac i sie przekonaj :potter: Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Tłumaczenie hatakowskie (chyba) wymiotło - nie wiem, co trzeba brać, żeby "lung" przetłumaczyć na... "żebro" w tym całym kontekście. "Pilnie potrzebuje przeszczepu żebra." "Niestety, żebro się nie przyjęło." "Będziesz musiał oddać jej swoje żebro." Ja tam oglądam bez napisów studiowanie kierunku medycznego zrobiło swoje. Też byłem sceptyczny co do House'a ale obejrzałem kilka odcinków i sie przekonałem do Dżordża. Podoba mi sie formuła serialu, jest chory pacjent i ekipa Housa diagnozują go metodą niczym dochodzenie w sprawie morderstwa i to zwraca moją główną uwagę, do tego dochodzi fajna muzyczka, humor, fajnie dobrani aktorzy. wiesz zawsze zostają LOST-ci Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Dżordża? o (pipi) ale kicha ide stanę w koncie i sie wywstydze Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 No przecież dałem ci możliwość wybrnięcia z sytuacji. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Trzeci odcinek bardzo mi się podobał. Niech utrzymają taki poziom i będę zadowolony Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Ale te całe gokarty to żenujące były . Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Ten watek Doktorka i Kadi jest taki po łebkach liźnięty, wszystko w nim jest skrótowo ukazane, ale w sumie dobrze, ze nie są ciągle sklejeni i nie badają nawzajem swoich płynów Pierwszy odcinek słaby był, ale dwa kolejne bardzo dobre :potter: Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Największa wtopa z dzieckiem Cuddy, widać, że scenarzystom nie leży ten wątek i ignorują go wspominając opiekunkę raz na 3 odcinki. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Odniosłem to samo wrażenie, pewnie umrze to dziecko na koniec sezonu, oczywiscie hałs bedzie probował je wyleczyc ale sie nie uda i związek (pipi).nie :potter: Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Zapomniałeś jeszcze o scenie gdy Cuddy i House popełniają samobójstwo w tym samym czasie (ale osobno) a ich dusze majestatycznie wędrują do piekieł a dziecko do nieba . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi