Skocz do zawartości

House MD

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87
Opublikowano

śreeedni ten nowy odcinek, nawet nie wiem co napisać... przypadek jakis taki nijaki, spodziewałem się czegoś wyszukanego a tu... zonk. echh narazie 2 do 2.

Opublikowano

Wcale nie, poza 1 odcinkiem trzymają poziom. Przypadek medyczny może nijaki, ale przypadek "związkowy" całkiem ciekawy i jakże życiowy. ;) No i jak zawsze świetne i niezmiennie zabawne dialogi, jak dla mnie to aktualnie najmocniejszy punkt House'a.

Opublikowano

Wcale nie, poza 1 odcinkiem trzymają poziom. Przypadek medyczny może nijaki, ale przypadek "związkowy" całkiem ciekawy i jakże życiowy. ;) No i jak zawsze świetne i niezmiennie zabawne dialogi, jak dla mnie to aktualnie najmocniejszy punkt House'a.

Szkoda tylko że strasznie to wszystko schematyczne jest. Przypadki medyczne nijakie, związek z Cuddy przebiega jak na razie obrzydliwie zwyczajnie. Zrobił się z tego mdły serial obyczajowy.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

niech Wilson zachoruje na raka, albo dziecko Cuddy na syfilis

żart. wiem, mało śmieszny

mam nadzieje że zaskoczą fabułą następne odcinki, to jest ostatni sezon?

Gość Orzeszek87
Opublikowano

5-ty odcinek serii. IMO najlepszy według mnie (W SERII), mega przypadek i mega akcja housa z córką cuddy.(stary patent o 2-óch facetach opiekujących sie małym dzieckiem ciągle mnie bawi :thumbsup: ). good shit

Opublikowano

W(pipi)ia od 2 sezonu, powinni go usmiercić. Dla mnie niestety serial sie skonczył na koncowce 4 sezonu. A to co teraz sie dzieje ogladam tylko dla postaci pobocznych. Obejrze do konca z ciekawosci pewnie, ale czasami zasypiam w połowie odcinka

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Wiadomo czemu?

amerykanie drążą dynie na halloween i jest spadek oglądalności...a tak na serio to wszystkie seriale mają poślizg. moze to coś zwiazanego z świetem dziekczynienia które było w weekend, who knows?

• 2 tygodnie później...