Skocz do zawartości

House MD

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, nie znam się, ale czy wirus nie może się czasem dostać przez nogawki kombinezonu ochronnego? Jeśli tak, to całkiem spore niedociągnięcie. Oczywiście mowa o najnowszym odcinku, a jakże.

Opublikowano (edytowane)

Na to samo zwróciłem uwagę. House niby posrany ze strachu, ale nogi sobie elegancko wietrzył :/.

Sam jest nie do zniesienia.

Jak dla mnie najgorszy odcinek tego sezonu - już nawet pierwszy był ciut lepszy.

No i ogólnie to nie rozumiem takich akcji - początek sezonu - House w śmirtelnym niebezpieczeństwie, no i jak to ma sie niby skończyc, no kaman :/.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

Small Sacrifices niezły moim zdaniem. Fajnie, że poświęcili sporo czasu na związek z Cuddy. Przypadek średni jeśli chodzi o samą chorobę, ale motyw z religią dobry. No i Masters jak dla mnie bardzo daje radę.

Końcówka trochę zagadkowa, nie zrozumiałem, kiedy House kłamał. Teraz tylko dotrwać jakoś do 11 stycznia.

Opublikowano

No odcinek całkiem dobry, chociaż ta ciągła pogoń za seksem z Cuddy to monotonna jest. No i wywalili Sam (w kretyński sposób ale zawsze...). Teraz do 11 stycznia, to znowu pewnie zdąrze pierwsze 3 sezony zaliczyc po raz wtóry :(.

Opublikowano (edytowane)

Końcówka trochę zagadkowa, nie zrozumiałem, kiedy House kłamał.

Serio?

Zrozumiałem za drugim razem. Nie wiem czemu nie za pierwszym.

Szkoda, że House okłamał Cuddy

PS:Pomyliły mi się konta. Morros i m0rr0s to te same osoby

Edytowane przez m0rr0s
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dooglądałem na razie do 5 sezonu.Dalej wszystkie przypadki wyglądają tak samo ? Czyli kilka pomysłów, nie udaje się, potem inwigilacja, przeszukanie "miejsca zbrodni", przebłysk geniuszu Housa i voila ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Product Placement Hyundaia w najnowszym odcinku aż razi. Rozumiem jakiegoś Apple'a wcisnąć, bo to nawet się zlewa z otoczeniem, ale super ekstra bajerancka kamerka cofania i mega pojemny bagażnik? A w dodatku tekst o kijach golfowych i zoom na duże H.

Opublikowano

Nikt już chyba nie ogląda i nie zauważył, że najnowszy odcinek był najgorszym w historii serialu. Jakiegokolwiek. Przy 7x13 nawet Klan wygląda co najmniej jak Breaking Bad.

Początek z tym motywem z Pulp Fiction był nawet fajny, cała reszta już mniej. Widać, że eksperymentują :)