Skocz do zawartości

House MD

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu korwa. Czekałem na powrót do Vicodinu i break-up z Cuddy już od dawna.

Od paru dobrych epów Greg wyglądał co raz bardziej jak w pierwszych sezonach, teraz i sytuacja podobna. W końcu coś się dzieje :].

Opublikowano

Myślę, że to wyjdzie serialowi na dobre. Trochę zbyt sielankowato zaczynało się robić. Ale fajnie było, romantycznie. W czasie oglądania już snułem domysły- koniec 7 sezonu: Cuddy umiera na raka trzymana przez Housea za rękę. Jestem ciekawy co będzie dalej. Tym bardziej, że House wziął nie tylko w czasie biopsji Cuddy, ale po rozstaniu także. Na pewno będzie ciekawie.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam nadzieję na koniec serialu i jakieś mega fatality.

Lubie smutne i potężnie zakończenia ;).

Promosa nie oglądam, bo nie chcę sobie psuc ani sekundy z oglądania następnego epa. Wszak podejrzewam, że dużo już ich nie zostało.

Edytowane przez maciucha
Gość Orzeszek87
Opublikowano

potwierdzam, wstawki sitcomowo-serialowo-musicalowe mistrzostwo świata.

Opublikowano

Widać, że ostatnio eksperymentują z róznym wstawkami (pulp fiction w parę epów temu, teraz te czarno-białe, sitcomowe i musicalowe). To jest fajne, jak na początku nie rozkminiasz o co chodzi,

Opublikowano

Pod koniec na twarzy miałem wymalowane jedno wielkie WTF. No i przez cały odcinek czułem się jak w 3 sezonie. Jest git. Mam nadzieję, że do końca będzie się urzymywała tendencja spadkowa jeśli chodzi o sytację House'a i zakończą porządnym pier.dolnięciem :whistling: .

Opublikowano (edytowane)

Srsly, myśleliście, że House sobie ot popełni samobójstwo? House. Zabije się. No bez jaj.

A muzyka, zarówno w pierwszej jak i ostatniej scenie, zaje.bista.

Edytowane przez qb3k
Opublikowano (edytowane)

Wiedziałem, że nie umrze, ale nie wpadłem na to że do basenu skoczy. Obstawiałem raczej, że coś lekko zamortyzuje upadek, a house skończy połamany w szpitalu.

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie kolejny dobry odcinek. Ta jego "żona" podobała mi się bardziej od tych wszytskich dziwek z poprzedniego epa ;).

Szkoda, że nie rozwinęli tego zakończenia, bo mogło byc jeszcze ciekawiej ;).

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

hahah no mocne, ale dziwnie urwane, ciekawe czy motyw wróci

ślub i zachowanie hałsa trochę na siłę, no ale widać, że go męczą wyrzuty sumienia

trochę spadek po ostatnich rewelacyjnych epach