Opublikowano 25 marca 201114 l łohoo, tą żonę gra Polka ^_^ dziwnym nie jest że taka zacna Jak się nazywa?
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l Wszystko fajnie, ale niech coś zrobią z Masters, bo potencjał komiczny tej postaci wyczerpał się po 3 odcinkach. Teraz będzie się zakochiwała w każdym pacjencie ?
Opublikowano 10 kwietnia 201113 l W ogóle niech ją wyrzucą, bo jest słaba jak ja (pipi)e. btw. Trzynastka ma podpisany kontrakt na następny sezon, więc znowu ją zobaczymy. Kto wie, może nawet jeszcze w tym sezonie
Opublikowano 10 kwietnia 201113 l W ogóle niech ją wyrzucą, bo jest słaba jak ja (pipi)e. btw. Trzynastka ma podpisany kontrakt na następny sezon, więc znowu ją zobaczymy. Kto wie, może nawet jeszcze w tym sezonie Jedynym aktorem który ma już przedłużony kontrakt jest laurie. A mógłbym przysiąc, że gdzieś wyczytałem, że ona też. Będzie w najnowszym odcinku, lol. Nie widziałem no
Opublikowano 12 kwietnia 201113 l no najnowszy odcinek moim zdaniem jeden z najlepszych w sezonie jak nie najlepszy. mina 13-tki w barze po uslyszeniu ze house był z caddy mnie rozbroiła, no i jak sobie nie radziła z tym działem na ziemniaki
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l No a jaki mógł być odcinek ze zje/baną Masters na pierwszym planie ? Gdyby to był inny serial to ucieszyłbym się z końcówki, a tak pewno czeka nas jeszcze milion trzysta rozstań i powrotów.
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l A ja się nie cieszę z odejścia Masters. Mimo, że miała zbyt duże opory przed kłamaniem, zasady itp., to bardzo ją polubiłem. Pewnie jestem jednym z niewielu, którzy ją polubili. Edytowane 19 kwietnia 201113 l przez m0rr0s
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Nie mogłem patrzeć na jej pysk w tym odcinku, mam nadzieje, ze powrotu nie będzie. Ukradli chóralną wersję you cnat always get what you want z californication haha B. fajne było potknięcie się o kurczaka, świetnie zabrali patos temu wydarzeniu
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Za jej zachowanie, świętoszkowatosc, zje.bane do potęgi sztuczne uśmiechy i denerwowanie widza swoim wizerunkiem.
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l Ja się przyzwyczaiłem do niej, teraz się będzie trzeba odzwyczaić. Ale jest trzynastka więc jest dobrze.
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l 5 sezon był moim zdaniem jeszcze jak najbardziej ok. Też chciałbym, żeby już poprzestali na 7 serii, bo gdy włączę sobie raz na jakiś czas dowolny ep z pierwszych sezonów, a potem oglądam 7 to różnica naprawdę jest ogromna .
Opublikowano 5 maja 201113 l Uuuu, kolejny słabiutki odcinek. Przypadek beznadziejny, a prywatne problemy bohaterów nabierają coraz większego poziomu absurdu. Czas kończyć przedstawienie.
Opublikowano 7 maja 201113 l Zostały 3 epizody do końca, wiec na zakończenie z przytupem nie ma raczej co liczyć. Odcinek bardzo słaby, wyczekiwałem aż się skończy, a to nie wróży za dobrze.
Opublikowano 8 maja 201113 l Co by nie było w zakończeniu, to Leurie ma podpisany kontrakt na następny sezon : /
Opublikowano 10 maja 201113 l Haha no wiedziałem ze tak bedzie, pokazą taką scene która stawia hałsa w obliczu śmierci, pewnie bedzie ratowanie go i nowy sezon
Opublikowano 10 maja 201113 l Uuuu, kolejny słabiutki odcinek. Przypadek beznadziejny, a prywatne problemy bohaterów nabierają coraz większego poziomu absurdu. Czas kończyć przedstawienie. +1