Opublikowano 13 października 201014 l śreeedni ten nowy odcinek, nawet nie wiem co napisać... przypadek jakis taki nijaki, spodziewałem się czegoś wyszukanego a tu... zonk. echh narazie 2 do 2.
Opublikowano 13 października 201014 l Wcale nie, poza 1 odcinkiem trzymają poziom. Przypadek medyczny może nijaki, ale przypadek "związkowy" całkiem ciekawy i jakże życiowy. No i jak zawsze świetne i niezmiennie zabawne dialogi, jak dla mnie to aktualnie najmocniejszy punkt House'a.
Opublikowano 13 października 201014 l Wcale nie, poza 1 odcinkiem trzymają poziom. Przypadek medyczny może nijaki, ale przypadek "związkowy" całkiem ciekawy i jakże życiowy. No i jak zawsze świetne i niezmiennie zabawne dialogi, jak dla mnie to aktualnie najmocniejszy punkt House'a. Szkoda tylko że strasznie to wszystko schematyczne jest. Przypadki medyczne nijakie, związek z Cuddy przebiega jak na razie obrzydliwie zwyczajnie. Zrobił się z tego mdły serial obyczajowy.
Opublikowano 13 października 201014 l niech Wilson zachoruje na raka, albo dziecko Cuddy na syfilis żart. wiem, mało śmieszny mam nadzieje że zaskoczą fabułą następne odcinki, to jest ostatni sezon?
Opublikowano 16 października 201014 l Mnie się podobało, ale z tą schizofrenią to się domyśliłem, trochę wcześniej niż House na to wpadł. I fajna ta nowa blondi, ciekawe, czy ją zostawią czy jednak poleci.
Opublikowano 18 października 201014 l Ale jeszcze nie definitywnie. Poza tym Czejs, 13 i inni też już wylatywali a potem wracali z powrotem.
Opublikowano 18 października 201014 l Myślę, że zamiast niej pojawi się jeszcze kilka kandydatek na miejsce 13-stki.
Opublikowano 20 października 201014 l 5-ty odcinek serii. IMO najlepszy według mnie (W SERII), mega przypadek i mega akcja housa z córką cuddy.(stary patent o 2-óch facetach opiekujących sie małym dzieckiem ciągle mnie bawi ). good shit
Opublikowano 20 października 201014 l Podjara Housem skończyła się u mnie po dwóch pierwszych odcinkach 6 sezonu. Jak można spartolić taki potencjał? Postaci w tym psychiatryku były świetne, ale musieli wrócić do starej formuły.
Opublikowano 22 października 201014 l Mi się nawet nowy sezon House'a podoba ale jak najszybciej powinien się z Cuddy rozstać dla dobra serialu. Zbyt miękka pipka się z niego robi
Opublikowano 22 października 201014 l W(pipi)ia od 2 sezonu, powinni go usmiercić. Dla mnie niestety serial sie skonczył na koncowce 4 sezonu. A to co teraz sie dzieje ogladam tylko dla postaci pobocznych. Obejrze do konca z ciekawosci pewnie, ale czasami zasypiam w połowie odcinka
Opublikowano 23 października 201014 l Piąty odcinek, najlepszy jak narazie z siódmego sezonu. Nieźle się ubawiłem.
Opublikowano 26 października 201014 l Wiadomo czemu? amerykanie drążą dynie na halloween i jest spadek oglądalności...a tak na serio to wszystkie seriale mają poślizg. moze to coś zwiazanego z świetem dziekczynienia które było w weekend, who knows?
Opublikowano 26 października 201014 l To zastanawia mnie jeszcze, czemu przez cały grudzień ma nie być House'a? Finały nba? http://www.housemd.info.pl/index.php?id=calendar
Opublikowano 27 października 201014 l Nie wiedziałem- poprzednie 6 sezonów "miałem na DVD" dopiero od siódmego dogoniłem telwizję.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Najnowszy odcinek nawet przyjemny, ma swoje momenty, ale do piątego nie ma startu.