Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

śreeedni ten nowy odcinek, nawet nie wiem co napisać... przypadek jakis taki nijaki, spodziewałem się czegoś wyszukanego a tu... zonk. echh narazie 2 do 2.

• Odpowiedzi 690
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straciłem już zainteresowanie 8 sezonem, ale wciąż mam pjerdolca na punkcie pierwszych pięciu.   Wspomnień czar:   to powinno byc zakonczenie całego serialu, nie było i nie będzie lepszej scen

• Ekipa House'a chyba naoglądała się M jak miłosc i Hanki wjeżdżającej w kartony. Nosz Wilson zarąbał w jakąś biedną drewnianą barierkę, a tu auto dymi i ogólnie kaput, żenuła.     za co minusy? xDD

• Podobno otwarcie szóstego sezonu to największe osiągnięcie aktorskie Hugh Laurie'ego, tak mi mówią, ale ja tam nie wiem, nie oglądam tego serialu.

Opublikowano

Wcale nie, poza 1 odcinkiem trzymają poziom. Przypadek medyczny może nijaki, ale przypadek "związkowy" całkiem ciekawy i jakże życiowy. ;) No i jak zawsze świetne i niezmiennie zabawne dialogi, jak dla mnie to aktualnie najmocniejszy punkt House'a.

Opublikowano

Wcale nie, poza 1 odcinkiem trzymają poziom. Przypadek medyczny może nijaki, ale przypadek "związkowy" całkiem ciekawy i jakże życiowy. ;) No i jak zawsze świetne i niezmiennie zabawne dialogi, jak dla mnie to aktualnie najmocniejszy punkt House'a.

Szkoda tylko że strasznie to wszystko schematyczne jest. Przypadki medyczne nijakie, związek z Cuddy przebiega jak na razie obrzydliwie zwyczajnie. Zrobił się z tego mdły serial obyczajowy.

Opublikowano

niech Wilson zachoruje na raka, albo dziecko Cuddy na syfilis

żart. wiem, mało śmieszny

mam nadzieje że zaskoczą fabułą następne odcinki, to jest ostatni sezon?

Opublikowano

Mnie się podobało, ale z tą schizofrenią to się domyśliłem, trochę wcześniej niż House na to wpadł.

I fajna ta nowa blondi, ciekawe, czy ją zostawią czy jednak poleci.

Opublikowano

No przecież już poleciała...

Opublikowano

Ale jeszcze nie definitywnie. Poza tym Czejs, 13 i inni też już wylatywali a potem wracali z powrotem.

Opublikowano

Myślę, że zamiast niej pojawi się jeszcze kilka kandydatek na miejsce 13-stki.

Opublikowano

5-ty odcinek serii. IMO najlepszy według mnie (W SERII), mega przypadek i mega akcja housa z córką cuddy.(stary patent o 2-óch facetach opiekujących sie małym dzieckiem ciągle mnie bawi :thumbsup: ). good shit

Opublikowano

Ogarniacie, czemu następny odcinek dopiero za 20 dni?

Opublikowano

Podjara Housem skończyła się u mnie po dwóch pierwszych odcinkach 6 sezonu. Jak można spartolić taki potencjał? Postaci w tym psychiatryku były świetne, ale musieli wrócić do starej formuły.

Opublikowano

Mi się nawet nowy sezon House'a podoba ale jak najszybciej powinien się z Cuddy rozstać dla dobra serialu. Zbyt miękka pipka się z niego robi :P

Opublikowano

W(pipi)ia od 2 sezonu, powinni go usmiercić. Dla mnie niestety serial sie skonczył na koncowce 4 sezonu. A to co teraz sie dzieje ogladam tylko dla postaci pobocznych. Obejrze do konca z ciekawosci pewnie, ale czasami zasypiam w połowie odcinka

Opublikowano

Piąty odcinek, najlepszy jak narazie z siódmego sezonu. Nieźle się ubawiłem.

Opublikowano

Wiadomo czemu?

amerykanie drążą dynie na halloween i jest spadek oglądalności...a tak na serio to wszystkie seriale mają poślizg. moze to coś zwiazanego z świetem dziekczynienia które było w weekend, who knows?

Opublikowano

Przecież zawsze tak jest.

Początek wrzesień, koniec w maju.

Opublikowano

Nie wiedziałem- poprzednie 6 sezonów "miałem na DVD" :) dopiero od siódmego dogoniłem telwizję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najnowszy odcinek nawet przyjemny, ma swoje momenty, ale do piątego nie ma startu.