Opublikowano 8 marca 201114 l Zyebałeś sprawę House, oj zyebałeś Edytowane 8 marca 201114 l przez m0rr0s
Opublikowano 8 marca 201114 l No w końcu korwa. Czekałem na powrót do Vicodinu i break-up z Cuddy już od dawna. Od paru dobrych epów Greg wyglądał co raz bardziej jak w pierwszych sezonach, teraz i sytuacja podobna. W końcu coś się dzieje :].
Opublikowano 8 marca 201114 l Myślę, że to wyjdzie serialowi na dobre. Trochę zbyt sielankowato zaczynało się robić. Ale fajnie było, romantycznie. W czasie oglądania już snułem domysły- koniec 7 sezonu: Cuddy umiera na raka trzymana przez Housea za rękę. Jestem ciekawy co będzie dalej. Tym bardziej, że House wziął nie tylko w czasie biopsji Cuddy, ale po rozstaniu także. Na pewno będzie ciekawie.
Opublikowano 8 marca 201114 l Ja mam nadzieję na koniec serialu i jakieś mega fatality. Lubie smutne i potężnie zakończenia . Promosa nie oglądam, bo nie chcę sobie psuc ani sekundy z oglądania następnego epa. Wszak podejrzewam, że dużo już ich nie zostało. Edytowane 8 marca 201114 l przez maciucha
Opublikowano 9 marca 201114 l No ile, pewnie 7. Rewelacyjny EP, nareszcie zaczyna być hałsowo, myślę, że końcówka tego sezonu to będą wyżyny.
Opublikowano 9 marca 201114 l dokładnie, genialny odcinek. http://www.youtube.com/watch?v=lbycnMfjvcQ
Opublikowano 10 marca 201114 l potwierdzam, wstawki sitcomowo-serialowo-musicalowe mistrzostwo świata.
Opublikowano 10 marca 201114 l Widać, że ostatnio eksperymentują z róznym wstawkami (pulp fiction w parę epów temu, teraz te czarno-białe, sitcomowe i musicalowe). To jest fajne, jak na początku nie rozkminiasz o co chodzi,
Opublikowano 15 marca 201114 l No i kolejny odcinek, który mógł się podobac. Dziwki, szampan, tryskająca jucha no i sama końcówka -_-.
Opublikowano 15 marca 201114 l Bałem się na końcówce Jestem ciekawy jak potoczy się dalej akcja House w rozsypce.
Opublikowano 15 marca 201114 l Napięcie w końcówce nieziemskie, muza dała kopa. http://www.youtube.com/watch?v=XSmd9716k8U
Opublikowano 15 marca 201114 l Pod koniec na twarzy miałem wymalowane jedno wielkie WTF. No i przez cały odcinek czułem się jak w 3 sezonie. Jest git. Mam nadzieję, że do końca będzie się urzymywała tendencja spadkowa jeśli chodzi o sytację House'a i zakończą porządnym pier.dolnięciem .
Opublikowano 15 marca 201114 l Srsly, myśleliście, że House sobie ot popełni samobójstwo? House. Zabije się. No bez jaj. A muzyka, zarówno w pierwszej jak i ostatniej scenie, zaje.bista. Edytowane 16 marca 201114 l przez qb3k
Opublikowano 16 marca 201114 l Myślałem, że to może jakiś sen - tak jak na koniec drugiego sezonu , wtedy też przestał śnic jak mózg nie mógł kontynuuwac, ale jak widac się myliłem :].
Opublikowano 16 marca 201114 l Albo to ja jestem taki zaje.bisty, albo od samego momentu kiedy stanął na barierce każdy powinien się domyślić, że skoczy do basenu.
Opublikowano 16 marca 201114 l Wiedziałem, że nie umrze, ale nie wpadłem na to że do basenu skoczy. Obstawiałem raczej, że coś lekko zamortyzuje upadek, a house skończy połamany w szpitalu. Edytowane 16 marca 201114 l przez Dahaka
Opublikowano 16 marca 201114 l mysle ze jak postanowia zakonczyc serial (nie wiem na ile jeszcze maja sezonów w planach) to zabiją hałsa jako wyraz ostatecznego tragizmu geniusza blah, blah, zobaczycie
Opublikowano 18 marca 201114 l No odcinek był rewelacyjny. Dziwka grająca na tym instrumencie śmiesznym a potem House do niej "znasz free bird?"
Opublikowano 22 marca 201114 l Jak dla mnie kolejny dobry odcinek. Ta jego "żona" podobała mi się bardziej od tych wszytskich dziwek z poprzedniego epa . Szkoda, że nie rozwinęli tego zakończenia, bo mogło byc jeszcze ciekawiej . Edytowane 22 marca 201114 l przez maciucha
Opublikowano 23 marca 201114 l hahah no mocne, ale dziwnie urwane, ciekawe czy motyw wróci ślub i zachowanie hałsa trochę na siłę, no ale widać, że go męczą wyrzuty sumienia trochę spadek po ostatnich rewelacyjnych epach