Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zyebałeś sprawę House, oj zyebałeś

Edytowane przez m0rr0s

• Odpowiedzi 690
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straciłem już zainteresowanie 8 sezonem, ale wciąż mam pjerdolca na punkcie pierwszych pięciu.   Wspomnień czar:   to powinno byc zakonczenie całego serialu, nie było i nie będzie lepszej scen

• Ekipa House'a chyba naoglądała się M jak miłosc i Hanki wjeżdżającej w kartony. Nosz Wilson zarąbał w jakąś biedną drewnianą barierkę, a tu auto dymi i ogólnie kaput, żenuła.     za co minusy? xDD

• Podobno otwarcie szóstego sezonu to największe osiągnięcie aktorskie Hugh Laurie'ego, tak mi mówią, ale ja tam nie wiem, nie oglądam tego serialu.

Opublikowano

No w końcu korwa. Czekałem na powrót do Vicodinu i break-up z Cuddy już od dawna.

Od paru dobrych epów Greg wyglądał co raz bardziej jak w pierwszych sezonach, teraz i sytuacja podobna. W końcu coś się dzieje :].

Opublikowano

Myślę, że to wyjdzie serialowi na dobre. Trochę zbyt sielankowato zaczynało się robić. Ale fajnie było, romantycznie. W czasie oglądania już snułem domysły- koniec 7 sezonu: Cuddy umiera na raka trzymana przez Housea za rękę. Jestem ciekawy co będzie dalej. Tym bardziej, że House wziął nie tylko w czasie biopsji Cuddy, ale po rozstaniu także. Na pewno będzie ciekawie.

Opublikowano

Ja mam nadzieję na koniec serialu i jakieś mega fatality.

Lubie smutne i potężnie zakończenia ;).

Promosa nie oglądam, bo nie chcę sobie psuc ani sekundy z oglądania następnego epa. Wszak podejrzewam, że dużo już ich nie zostało.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

No ile, pewnie 7.

Rewelacyjny EP, nareszcie zaczyna być hałsowo, myślę, że końcówka tego sezonu to będą wyżyny.

Opublikowano

potwierdzam, wstawki sitcomowo-serialowo-musicalowe mistrzostwo świata.

Opublikowano

Widać, że ostatnio eksperymentują z róznym wstawkami (pulp fiction w parę epów temu, teraz te czarno-białe, sitcomowe i musicalowe). To jest fajne, jak na początku nie rozkminiasz o co chodzi,

Opublikowano

No i kolejny odcinek, który mógł się podobac. Dziwki, szampan, tryskająca jucha no i sama końcówka -_-.

Opublikowano

Bałem się na końcówce :) Jestem ciekawy jak potoczy się dalej akcja House w rozsypce.

Opublikowano

Pod koniec na twarzy miałem wymalowane jedno wielkie WTF. No i przez cały odcinek czułem się jak w 3 sezonie. Jest git. Mam nadzieję, że do końca będzie się urzymywała tendencja spadkowa jeśli chodzi o sytację House'a i zakończą porządnym pier.dolnięciem :whistling: .

Opublikowano

Srsly, myśleliście, że House sobie ot popełni samobójstwo? House. Zabije się. No bez jaj.

A muzyka, zarówno w pierwszej jak i ostatniej scenie, zaje.bista.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Myślałem, że to może jakiś sen - tak jak na

koniec drugiego sezonu

, wtedy też przestał śnic jak mózg nie mógł kontynuuwac, ale jak widac się myliłem :].

Opublikowano

Albo to ja jestem taki zaje.bisty, albo od samego momentu kiedy stanął na barierce każdy powinien się domyślić, że skoczy do basenu.

Opublikowano

Wiedziałem, że nie umrze, ale nie wpadłem na to że do basenu skoczy. Obstawiałem raczej, że coś lekko zamortyzuje upadek, a house skończy połamany w szpitalu.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

mysle ze jak postanowia zakonczyc serial (nie wiem na ile jeszcze maja sezonów w planach) to zabiją hałsa jako wyraz ostatecznego tragizmu geniusza blah, blah, zobaczycie

Opublikowano

No odcinek był rewelacyjny.

Dziwka grająca na tym instrumencie śmiesznym a potem House do niej "znasz free bird?" turned.gif

Opublikowano

Jak dla mnie kolejny dobry odcinek. Ta jego "żona" podobała mi się bardziej od tych wszytskich dziwek z poprzedniego epa ;).

Szkoda, że nie rozwinęli tego zakończenia, bo mogło byc jeszcze ciekawiej ;).

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Końcówka wynagradza dosyć przeciętny ep. :]

Opublikowano

hahah no mocne, ale dziwnie urwane, ciekawe czy motyw wróci

ślub i zachowanie hałsa trochę na siłę, no ale widać, że go męczą wyrzuty sumienia

trochę spadek po ostatnich rewelacyjnych epach

Opublikowano

łohoo, tą żonę gra Polka ^_^

dziwnym nie jest że taka zacna ;)