Opublikowano 16 maja 201212 l Czy tylko mnie śmieszy ogół sytuacji, w której finał serialu zostaje napędzony przez zatkanie kibla ? Edytowane 16 maja 201212 l przez Dahaka
Opublikowano 17 maja 201212 l imo obaj pójdą do piachu i końcową sceną będzie opuszczanie dwóch trumien, cyz cuś takiego
Opublikowano 17 maja 201212 l Skoro to tylko Twoje przypuszczenia to po co zakrywasz to spoilertagiem? Coś mi to śmierdzi przemycaniem prawdziwych spoilerów.
Opublikowano 17 maja 201212 l Ja myślę, że w ostatniej scenie House położy się na plaży razem z biszkoptowym labradorem i umrze w spokoju.
Opublikowano 18 maja 201212 l Masorz - dałem w spoilera bo niektórzy wchodzą do tego tematu a potem święcie się oburzają, że jeszcze nie widzieli ostatniego epa itp. Żadnych prawdziwych .
Opublikowano 18 maja 201212 l Hokej, spoko. No to ja obstawiam, że House ani nie umrze ani nie wyjedzie na plażę, tylko gdzieś spier.doli coby uniknąć więzienia. I weźmie ze sobą Wilsona.
Opublikowano 22 maja 201212 l No to ja obstawiam, że House ani nie umrze ani nie wyjedzie na plażę, tylko gdzieś spier.doli coby uniknąć więzienia. I weźmie ze sobą Wilsona. skąd wiedziałeś lol ostatni odcinek obejrzałem w 35, co chwilę przewijałem parę sekund. no ku,rwa, mogli po prostu zabic housa w jakiś ciekawy sposób, ale nie... zawsze broniłem ten serial ale ostatni odcinek jest po prostu słaby...
Opublikowano 22 maja 201212 l firana - nie wiedziałem, ale to się wydawało być takim naturalnym logicznym zakończeniem \ A finał mimo wszystko był dobry, pozamykali główne wątki i dali ładne ckliwe scenki na koniec. Koniec pewnej epoki.
Opublikowano 22 maja 201212 l Dobra akcja na koniec, ale czuję spory niedosyt. Liczyłem na chociaż pare sekund z Cuddy, ale się nie doczekałem. Ogółem to szkoda, że to się skończyło właśnie w ten sposób, a co ważniejsze - tak późno. Ostatnie 3 sezony spokojnie możnaby poskładac w 1 porządny, a nie odwalac taką niesmaczną drobnicę. Goodbye sweet doctor. Edytowane 22 maja 201212 l przez maciucha
Opublikowano 22 maja 201212 l Zarośnięty Wilson na Harley'u, w skórze i w okularach 'gliniarza' - priceless
Opublikowano 22 maja 201212 l gdyby zakonczyli ten odcinek 5 minut wczesniej, to by bylo najlepsze zakonczenie ever a tak to .... ten caly motyw z przetrwaniem House'a mocno naciagany choc wiadomo bylo ze znalezli nie to cialo co trzeba... jednak jakby po prostu usmiercili Grega to by bylo spoko, a tak to ckliwe zakonczenie za(pipi)istego serialu ;/
Opublikowano 22 maja 201212 l Gdyby na serio zginął w tym odcinku to byłaby porażka. A tak to zakończyło się ot tak, ni dobrze, ni źle.
Opublikowano 22 maja 201212 l Dokladnie. Odcinek nudny strasznie. Już wolałbym ociekający największym w historii telewizji patosem finał, w którym umiera House i Wilson w akompaniamencie najsmutniejszej muzyki jaką mogli znaleźć. Finał takiego serialu powinien być szczególny, wyciskać łzy wręcz. Oglądaliśmy ten serial przez lata i nie można się pożegnać w taki sposób z nim. Edytowane 22 maja 201212 l przez m0rr0s
Opublikowano 22 maja 201212 l protestujmy, to może wydadzą dlc z prawdziwym zakończeniem. Wszystko to było narkomańskimi majakami i haus się obudzi. Etam, dobrze ze serial się skończył. Mi tam pasuje takie zakończenie.
Opublikowano 23 maja 201212 l Cóż... zakończyli serial bardzo bezpiecznie. Żadnych kontrowersji, żadnych niejasności, finał dupy nie urwał, ale też jakiegoś wielkiego niesmaku nie pozostawił. Trochę dziwne, że po 8 sezonach zakończyli serial zwykłym 40-minutowym odcinkiem, skoro wcześniej kończyli już sezony podwójnymi odcinkami. Brak Cuddy to największy minus finału.
Opublikowano 23 maja 201212 l Może zostawili sobie furtkę, na wypadek gdyby Lauriemu nie wypaliła kariera muzyczna i zaczęła kończyć się kasa na opał z dolarów. W sumie tak za ileś tam lat obejrzeć znowu House'a w totalnie nowym składzie, jakimś nowym szpitalu. Tylko House i Wilson, i można by spokojnie od nowa kręcić :] Od czasu do czasu wpadłby jakiś stary znajomy, lub byłby zahaczony wątek z przeszłości. Nie zabija się kury sr.ajacej złotymi górami.
Opublikowano 23 maja 201212 l Finałowi zabrakło uderzenia. Twist nie był wcale zaskakujacy (ręka do góry kto się dał nabrać na to, że House zginął w tym budynku?), rozmowy ze zmarlakami (i nie tylko) ciągnęły się zbyt długo, a do tego nikt nie umarł. Dodajmy do tego końcówkę, wyglądającą jak typowy "happy end", gdzie dwaj motocykliści odjeżdżają w piękny świat. Mogli jeszcze dodać zachodzące słońce i byłaby pełnia szczęścia.
Opublikowano 23 maja 201212 l czy ja wiem czy taka kura znosząca złote jaja? co prawda na świecie serial jest mega popularny, ale ostatni sezon przyciągał średno 8-9 mln widzów na odcinek co jest mniej niż połową tego co miało miejsce w jego największych momentach świetności.
Opublikowano 23 maja 201212 l Ale i tak jest to liczba sakramyncka. Teraz pewnie już maja plany co do Chase M. D.