Berion 207 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Lockpick w ogóle nie będzie potrzebny, chyba że chcesz np. włamać się do chałupy "szeryfa" w Megatonie . Trzy możesz ominąć na zawsze: 1. w Megatonie jak ją wysadzisz, a nie weźmiesz wcześniej 2. w schronie 101, można potem wrócić podczas dodatkowego questu, czyli łącznie dwie wizyty 3. w Raven Rock w pokoju półkownika --- W nieskończoność można 'spiczować' robota w Riviet City (ten na górze, któremu można wmawiać że go wezwali na dół (czy jakoś tak, dawno nie grałem)). Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 O co chodzi z tą polonizacją, miała być premiera dziś, a znów ją przełożyli na 13 marca? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 O to chodzi że wydawcą jest Cenega a u nich nigdy nic nie wiadomo co z tego wszystkiego wyjdzie. Może mają problemy bo zauważyli że główny bohater do psa mówi "zostań tu chłopcze" Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Z polonizacją jest tak że Cenega tnie w pręta i szczerze mówiąc przestałem już czekać na polską wersję, która wyjdzie Bóg wie kiedy a do tego będzie ze dwa razy droższa niż angielska, którą można już za stówkę kupić. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Szkoda chciałbym pograć w polską wersje, niestety mój angielski kuleje:( Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Kurcze zacząłem grać złą postacią i zauważyłem, że już na początku w Vault 101 jest bubble od medicin i zauważyłem, że go nie mam , a już nie wrócę do 101 Na szczęście udało mi się wygrać 50 speechów, poszedłem to Tennypenny tower czy jak to się tam zwało i tam było kogo przekonywać Obecną postacią jeszcze zabije wszystkich przerośniętych i być może wykonam questy które mi jeszcze zostały. Ktoś ma platynę w F3? Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Do Vault 101 jeszcze wrócisz w trakcie jednego questa. Więc nie wszystko stracone. Ktoś ma platynę w F3? Ja mam. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Platyna w F3 jest bardzo łatwa do zdobycia. Nie wymaga żadnych umiejętności tylko trochę czasu. Zresztą... te pucharki to głupota, dawniej były, ale chociaż się za to kosiło bonusy w grach, a teraz kolorowa ikonka w menu... Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Do Vault 101 jeszcze wrócisz w trakcie jednego questa. Więc nie wszystko stracone. Ktoś ma platynę w F3? Ja mam. Mówię, że nie. Ja już ten powrót już dawno zaliczyłem tamtą postacią. Cytuj
rah 153 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 O co chodzi z tą polonizacją, miała być premiera dziś, a znów ją przełożyli na 13 marca? na tą chwile w sklepie cenegi fallout 3 pl już jest (tak piszą) tyle że cena 199zł Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 U mnie pisze że "dostępność: Towar dostępny od Marca 2009r." A na przykład na http://www.3kropki.pl/ pisze że premiera 13 marca Cytuj
rah 153 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ta cała cenega to chyba nienormalni jacys są , wczoraj było ze dostępny natychmiast czy jak a dzisiaj znów ze od marca . Cytuj
Berion 207 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Nie wiem czy jest sens się podniecać bo jeśli tłumaczenie jest takie samo co dla wersji PC (a prawdopodobnie tak właśnie jest... choć nie rozumiem w takim razie tej obsuwy premiery) to osobiście wolałbym po stokroć wersję angielską. Do tego ta "cena promocyjna"... Wstyd. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Co do cenegi, zamowilem u nich Asassins Creed ( oficjalny dystrybutor na Polske ) jakos pare dni przed premiera, potem juz po premierze zadzwonilem zapytac co z gra, powiedzieli, ze bedzie za 2 tyg. wiec zrezygnowalem z zamowienia i po 3 tyg. zjawia sie kurier z paczka od nich...Smieszna firma Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 No właśnie i tu jest problem z skąd biorą się te opóźnienia Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ja (pipi)e to oni jeszcze tego nie wypuścili?? I cena 199?? Brak mi słów, jaja na całego Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 I pomysleć że na początku zamówiłem wersje pl hehe. Jak tylko dowiedziałem się o psie zwanym "chłopcem" i innych wpadach, zmieniełem zamówienie na wersje angielską. ja tam z Cenegi jestem zaje.biście zadowolony, zapłaciłem za swoją kopie a w paczce dostałem 2 Fallouty . Oczywiscie jako całkowicie uczciwy obywatel polski i słowianin z krwi i kosci grę odesłałem... temu kto da więcej w pewnym serwisie aukcyjnym... hehe Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Zaraz, zaraz. Chesz nam przekazać, że w paczce były dwie kopie? Jedna PL i jedna ENG czy obydwie ENG? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Nie, nie. Przysłali 2 ENG hehe. Jak się okazało że bedzie opóźnienie wer PL i do tego dubbing woła o pomste do nieba, zmieniłem status z preordera PL na wer ENG którą to wysłali natychmiast z tym że w 2 egzemplarzach hehe (jeszcze przed nowym rokiem to było) Pewnie którys z pakowaczy był po ostrej bibie i sie piz.nął przy zamówieniu hehe. Cytuj
SpideyPL 21 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45464 Za tydzień polskie wersje. ALLELUJA!!! Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 5 miesięcy po premierze żałosne to mało powiedziane-jeszcze sugerowana cena też przystępna Cenega wydawcą roku Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Ciekawe czy zmienili te "podobno" straszne tłumaczenie. Ja mam jeszcze takie pytanie czy w wersji na PC, dało się ustawić napisy po polsku a dubbing po angielsku?? Dla mnie to jest jedyne sensowne tłumaczenie gier:) Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Jest taka możliwość. Edytowane 5 marca 2009 przez Snake_Plissken Cytuj
.... 2 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 5 miesięcy po premierze żałosne to mało powiedziane-jeszcze sugerowana cena też przystępna Cenega wydawcą roku chcialbym przypomniec, ze bronilem cenegi, gdy pojawila sie fala krytyki na wiesc, ze polska wersja ma wyjsc w okolicach mikolajek teraz jednak zostaje mi napisac jedno: wpis Cytuj
adi 189 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ech Panowie narzekający, znacie jakie sa dokładne procedury związane z polonizacją i póżniejszym wydaniem gry?Wyobrażacie sobie że Cenega mając już opracowaną wersję na PC postanowiła celowo zwlekać? No, oczywiste, ktos tam usiadł i powiedział- "Panowie, mamy gotowy produkt, ale nie wydamy go żeby na złość zrobić- co z tego że na tym stracimy, wazne zeby pokazać że mamy kogoś tam w d...., przecież to jest najwazniejsze" Chyba oczywiste jest że Cenega nie zwleka z wydaniem gry po polsku, gdyż dla niej każdy dzień zwłoki to uciekająca kasa. Problemem jest system pozwoleń SONY i MS, o czym był kiedyś stosowny artykuł w PSXEXTREME. Mi jest w tym momencie szkoda Cenegi, gdyż ze względów "papierkowych" nie mogą wydać gry najszybciej jak to mozliwe , tracąc na tym kasę i zbierając zupełnie nie zasłuzone z(pipi)ki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi