Skocz do zawartości

Fallout 3

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lockpick w ogóle nie będzie potrzebny, chyba że chcesz np.

włamać się do chałupy "szeryfa" w Megatonie

.

Trzy możesz ominąć na zawsze:

1.

w Megatonie jak ją wysadzisz, a nie weźmiesz wcześniej

2.

w schronie 101, można potem wrócić podczas dodatkowego questu, czyli łącznie dwie wizyty

3.

w Raven Rock w pokoju półkownika

---

W nieskończoność można 'spiczować' robota w Riviet City (ten na górze, któremu można wmawiać że go wezwali na dół (czy jakoś tak, dawno nie grałem)).

Opublikowano

O to chodzi że wydawcą jest Cenega a u nich nigdy nic nie wiadomo co z tego wszystkiego wyjdzie. Może mają problemy bo zauważyli że główny bohater do psa mówi "zostań tu chłopcze" :D

Opublikowano

Z polonizacją jest tak że Cenega tnie w pręta i szczerze mówiąc przestałem już czekać na polską wersję, która wyjdzie Bóg wie kiedy a do tego będzie ze dwa razy droższa niż angielska, którą można już za stówkę kupić.

Opublikowano

Kurcze zacząłem grać złą postacią i zauważyłem, że już na początku w Vault 101 jest bubble od medicin i zauważyłem, że go nie mam :(, a już nie wrócę do 101 :( Na szczęście udało mi się wygrać 50 speechów, poszedłem to Tennypenny tower czy jak to się tam zwało i tam było kogo przekonywać :) Obecną postacią jeszcze zabije wszystkich przerośniętych i być może wykonam questy które mi jeszcze zostały. Ktoś ma platynę w F3?

Opublikowano

Platyna w F3 jest bardzo łatwa do zdobycia. Nie wymaga żadnych umiejętności tylko trochę czasu. Zresztą... te pucharki to głupota, dawniej były, ale chociaż się za to kosiło bonusy w grach, a teraz kolorowa ikonka w menu... :/

Opublikowano
Do Vault 101 jeszcze wrócisz w trakcie jednego questa.;) Więc nie wszystko stracone.:)

Ktoś ma platynę w F3?

Ja mam.:P

Mówię, że nie. Ja już ten powrót już dawno zaliczyłem tamtą postacią.

Opublikowano
O co chodzi z tą polonizacją, miała być premiera dziś, a znów ją przełożyli na 13 marca?

na tą chwile w sklepie cenegi fallout 3 pl już jest (tak piszą) tyle że cena 199zł

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens się podniecać bo jeśli tłumaczenie jest takie samo co dla wersji PC (a prawdopodobnie tak właśnie jest... choć nie rozumiem w takim razie tej obsuwy premiery) to osobiście wolałbym po stokroć wersję angielską. Do tego ta "cena promocyjna"... Wstyd.

Opublikowano

Co do cenegi, zamowilem u nich Asassins Creed ( oficjalny dystrybutor na Polske ) jakos pare dni przed premiera, potem juz po premierze zadzwonilem zapytac co z gra, powiedzieli, ze bedzie za 2 tyg. wiec zrezygnowalem z zamowienia i po 3 tyg. zjawia sie kurier z paczka od nich...Smieszna firma

Opublikowano

I pomysleć że na początku zamówiłem wersje pl hehe. Jak tylko dowiedziałem się o psie zwanym "chłopcem" i innych wpadach, zmieniełem zamówienie na wersje angielską.

ja tam z Cenegi jestem zaje.biście zadowolony, zapłaciłem za swoją kopie a w paczce dostałem 2 Fallouty :D. Oczywiscie jako całkowicie uczciwy obywatel polski i słowianin z krwi i kosci grę odesłałem... temu kto da więcej w pewnym serwisie aukcyjnym... hehe 

Opublikowano

Nie, nie. Przysłali 2 ENG hehe. Jak się okazało że bedzie opóźnienie wer PL i do tego dubbing woła o pomste do nieba, zmieniłem status z preordera PL na wer ENG którą to wysłali natychmiast z tym że w 2 egzemplarzach hehe (jeszcze przed nowym rokiem to było)

Pewnie którys z pakowaczy był po ostrej bibie i sie piz.nął przy zamówieniu hehe.

Opublikowano

5 miesięcy po premierze :D żałosne to mało powiedziane-jeszcze sugerowana cena też przystępna :P

Cenega wydawcą roku :)

Opublikowano

Ciekawe czy zmienili te "podobno" straszne tłumaczenie. Ja mam jeszcze takie pytanie czy w wersji na PC, dało się ustawić napisy po polsku a dubbing po angielsku?? Dla mnie to jest jedyne sensowne tłumaczenie gier:)

Opublikowano
5 miesięcy po premierze :D żałosne to mało powiedziane-jeszcze sugerowana cena też przystępna :P

Cenega wydawcą roku :)

chcialbym przypomniec, ze bronilem cenegi, gdy pojawila sie fala krytyki na wiesc, ze polska wersja ma wyjsc w okolicach mikolajek

teraz jednak zostaje mi napisac jedno:

wpis

Opublikowano

Ech Panowie narzekający, znacie jakie sa dokładne procedury związane z polonizacją i póżniejszym wydaniem gry?Wyobrażacie sobie że Cenega mając już opracowaną wersję na PC postanowiła celowo zwlekać?

No, oczywiste, ktos tam usiadł i powiedział- "Panowie, mamy gotowy produkt, ale nie wydamy go żeby na złość zrobić- co z tego że na tym stracimy, wazne zeby pokazać że mamy kogoś tam w d...., przecież to jest najwazniejsze"

Chyba oczywiste jest że Cenega nie zwleka z wydaniem gry po polsku, gdyż dla niej każdy dzień zwłoki to uciekająca kasa.

Problemem jest system pozwoleń SONY i MS, o czym był kiedyś stosowny artykuł w PSXEXTREME.

Mi jest w tym momencie szkoda Cenegi, gdyż ze względów "papierkowych" nie mogą wydać gry najszybciej jak to mozliwe , tracąc na tym kasę i zbierając zupełnie nie zasłuzone z(pipi)ki.