romakowie 0 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Panowie, mam prośbę. Jak ktoś gdzieś wypatrzy, kiedy w wersji PL będą trofea, to niech da znać. Nikt nic nie wie, a szukałem wszędzie Edytowane 14 Marca 2009 przez romakowie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 To w wersji PL nie ma pucharków? Jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 tak nie ma pucharów tylko xbox dostał osiagniecia Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) pół roku czekania na wersję polską,cena z kosmosu i jeszcze ta wersja nie ściąga patcha 1.1 dodającego trofea i naprawiającego bugi..... hahahaha,ciekawe czy Adi będzie dalej jej bronić i Cenegi Edytowane 15 Marca 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
romakowie 0 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Trofeów brak, ale do polonizacji nie mogę się doczepić. Moim zdaniem wyszła im bardzo dobrze. Edytowane 15 Marca 2009 przez romakowie Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 pół roku czekania na wersję polską,cena z kosmosu i jeszcze ta wersja nie ściąga patcha 1.1 dodającego trofea i naprawiającego bugi..... hahahaha,ciekawe czy Adi będzie dalej jej bronić i Cenegi Poczekajmy parę dni, jeśli nic nie naprawia to nie będe bronił A z patchem bugi i tak wystepują, urok takich gier Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 To najlepiej napisac do cenegi w sprawie dlaczego nie ma trofeów i jakby o to kiedy chcą dołołyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenet 0 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Już napisaliśmy.. (jako portal) więc jeśli nas nie zignorują to odpowiedź poznamy już niedługo... Co do spolszczenia.. jak wygląda sprawa słownictwa.. bo na PC Ku..wy i inne mięsne kawałki lecą co chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza
romakowie 0 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) To najlepiej napisac do cenegi w sprawie dlaczego nie ma trofeów i jakby o to kiedy chcą dołołyc. Właśnie to zrobiłem, jak odpiszą dam znać. Ja za preorder zapłaciłem w listopadzie, także trochę było tego czekania. Dobrze, to im wybaczam, bo spolszczenie wyszło bardzo dobrze. Dodatkowo na otarcie łez, dorzucili mi koszulkę firmy Fruit of the Loom i rabat na trzydziestoprocentową zniżkę do końca marca. Ale brak trofików jest już dla mnie ciężki do strawienia. Wiem że się na nie uparłem, ale za wywalone niespełna dwie stówki, chyba mi się należą Edit---- Jeżeli chodzi o krwiste kawałki w spolszczeniu na PS3 to lekkie przekleństwa usłyszałem, ale tych w rodzaju k..wa, s......j itd, to na razie nie. Może w dalszej części gry będą. Praktycznie przeszedłem kryptę i z godzinkę poszwendałem się na zewnątrz. Także zagadałem tylko do paru osób i na razie dałem sobie spokój. Dlatego że nie chcę gry przechodzić od początku, dopóki nie wyjaśni się sprawa z trofeami. Edytowane 15 Marca 2009 przez romakowie Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Sam wysłałem meila do nie jakiego thora z cenegi chwalącego fallouta 3 w wersji pl, ale odpowiedź jest znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
romakowie 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Co do spolszczenia.. jak wygląda sprawa słownictwa.. bo na PC Ku..wy i inne mięsne kawałki lecą co chwilę... Dziś przysiadłem dłużej do wersji PL i stwierdzam, że mięsne kawałki lecą i to w hurtowych ilościach A apropo Trofeów, to Cenega od paru dni mi nie odpisuje. Pozostawiam to bez komentarza. Edytowane 17 Marca 2009 przez romakowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szarku 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Grę od paru godzin katuje i mówię wam że Polski język w grze jest genialny i ogólnie sama gra super Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Wszystko było by pięknie jakby cenega odpowiedziała w sprawie tych trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jak dla mnie sprawa z trofeami to wielka poracha cenegi. A nawet się zastanawiałem czy nie sprawić sobie polskiej wersjii a tak to oleję F3. O! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja kupię - czekałem tyle to i poczekam jeszcze trochę. Najpierw Far Cry 2 a teraz to. Ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
romakowie 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jak dla mnie sprawa z trofeami to wielka poracha cenegi. A nawet się zastanawiałem czy nie sprawić sobie polskiej wersjii a tak to oleję F3. O! Doskonale cię rozumiem. Ja mam swoją kopię, ale jakoś bez trofeów nie chce mi się grać. Człowiek się do nich przyzwyczaił, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pewnie, że przyzwyczaił Znająć prędkość Cenegi w ogarnianiu Fallout`a to zanim zrobią nam trofea to gra będzie za grosze na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A może ktoś sprawdzał czy patch zaciągnięty przy okazji anglojęzycznej wersji da się skopiować na peniaka? Jak save da się kopiować to może patch też da radę? Pytanie czy polska wersja go zobaczy, może to jest rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jak możesz skopiować patch na pendrive'a, skoro jest z automatu wgrywany do cache (czyt. danych instalacyjnych)? Poza tym musiałyby się zgadzać ID, a prawdopodobnie Polska edycja ma już inny numer katalogowy. --- Ktoś wie może skąd skręcić klucz do bramy w Mama Dolce i do magazynu na północ od Wheaton Armory? Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja tylko spekulowałem, sądząc, że kopiując zawartość dotycząca F3 z katalogu Game Data utility załatwi sprawę ( o ile się da) problem mnie nie dotyczy gram na ang:) Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 W wersji polskojęzycznej nie ma trophies? Co za porażka :| W ogóle gra się uruchamia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szarku 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No i dalej jak ktoś pojawi się online to gra zwiesza ... -,- denerwuje to mnie bo trofea to cos za co warto się napocić a tak to gra mi jakoś ;/ nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Grasz w wersje PL ? Jak tak to zawiesza sie jak ktoś się pojawi bo patcha niema... Ja mam wersje ANG i problemu z tym już niemam Cytuj Odnośnik do komentarza
Szarku 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No mam wersje PL i w tym problem ;P ale w sumie warto bo polski w grze jest cudowny chociaż poczekam na odpowiedź cenegi co do trofeów by 2 razy nie przechodzić gry ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
romakowie 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 CYTAT Vice prezydent odpowiedzialny za marketing w firmie Bethesda potwierdził, że w chwili, gdy gra Fallout 3 trafi do sklepów, tytuł ten nie będzie obsługiwał trofeów na Playstation 3. W przyrodzie jednak nic nie ginie - na pocieszenie Pete Hines dodał, że nie widzi żadnych przeszkód, aby cechę tę wprowadzić w życie nieco później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi