YETI 10 992 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 wtf?! Przecież trofea są, tylko brakuję ich w polskiej wersji! F3 PL nie ściąga patcha! No i dalej jak ktoś pojawi się online to gra zwiesza ... -,- denerwuje to mnie bo trofea to cos za co warto się napocić a tak to gra mi jakoś ;/ nie podchodzi Przecież to jest żenujące, najpierw trofea, a teraz to! Ja na waszym miejscu reklamował bym grę, robią sobie żarty z graczy. Cytuj
gatling 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Mnie trofea w ogóle nie kręcą ale rozumiem graczy którym na nich zależy - każdy gra jak lubi. Natomiast jestem zły z powodu braku możliwości instalacji patcha który poprawiał kilka - kilkanaście błędów. Bugi były w grach bethesdy i będą ale skoro powstał patch który częściowo je zwalcza to chciałbym z niego skorzystać. Tak ja również jestem tym który czekał na wersję pl bo wiedziałem że powstanie ale tylko dlatego że mam na czym grać i fallout 3 mógł sobie zaczekać. To jest partactwo maksymalne. Za jakiś czas atakuję wersję ang. i problem z głowy. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Co za lipa z tym patchem, czlowiek czeka tyle i kurwa po to zeby uslyszec ze cenega dala dupy. Nawet nie pomaga że gra jest multiplatformowa, mam tez x360, tam sa achievmenty od poczatku, mógłbym kupic ewentualnie wersje na xa, ale z kolei ludzie na forach piszą że bez patcha nie da sie przejsc niektórych etapów gry, a poza tym na patcha na xboxa360 w wersji PL nie ma raczej co liczyć, w końcu u nas nie ma XBOX LIVE Jakby nie mogli lokalizować już spatchowanej wersji... Czeski film. Za 219 złotych. Edytowane 18 marca 2009 przez el becetol Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Czy Cenega dpisała komukolwiek w sprawie tych pucharków? Coś w ogóle wiadomo "dlaczego"? Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Wysłałem e mail i zero odpowiedzi jak to cenega Cytuj
andrzejowy 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Coś takiego jak zawieszające sie gry nie powinno mieć miejsca. Może gdyby ludzie zanosili wadliwe (czyli wszystkie) egzemplarze do sklepu i reklamowali towar jako wadliwy. Nie byłoby problemów z udowodniniem że towar jest niezgodny z umową. Niech oddają pieniądze, jak trochę stracą to się bardziej przyłożą. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 To nie jest wina cenegi tylko wina Bethesdy. To oni wydali na PS3 grę wieszającą się przy informowaniu usera o przyjacielu będącym online. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Ale tego problemu już niema bo wyszedł jakiś czas temu patch ! A dla polskiej wersji niemożna ściągnąć tej łatki to wina chyba jest cenegi że tego nie rozwiązali a na dodatek nawet nie potrafią odpisać na emaile graczy.. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Czy mi sie wydaje czy na danym rynku odpowiedzialny jest wydawca gry, którym w tym przypadku jest Cenega? Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Nie ma co kryć cenega olewa swoich klientów przynajmniej mogli by odpisać że nic nie wiedzą a nie Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Może cze ba grubszą akcje zrobić np. zalewać ich meilami właśnie z tym problemem(wieszanie gry i brak trofeów) na każde możliwe ich konto. Może w końcu kogoś trafi szlak. A może lepiej napisać do Bethesdy, może oni mogą coś zrobić z tym problemem. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Ewentualnie istnieja trzecia opcja, bierzemy troche broni z F3 i wbijamy w odwiedziny do panów z Cenegi Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Taka opcja dobra sprawa postaram sie napisać dziś do bethesdy i zobaczymy jak będzie;D Cytuj
Jared 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 haha, jaki żal, ten patch pewnie sie pojawił już jakiś czas temu i Cenega oczywiście nie wrzuciła go na płytę czy coś, geez. Cytuj
Solid__Sam 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Dzwoniłem do działu pomocy i koleś po cierpliwym, w milczeniu, wysłuchaniu moich pretensji stwierdził, że to wina gości od lokalizacji i że są w trakcie wyjaśniania z nimi tej sprawy. Ponoć odpisze na mejla jeśli coś się dowie... Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 A ja kupiłem za przyzwoitą cenę na A. i jestem zadowolony, jedna z lepszych lokalizacji jeśli nie najlepsza na konsole. 3 miesiące temu przerwałem grę po dostaniu się do cytadeli, także część trofeów mam, ale nie zależy mi jakoś specjalnie. O ile pamietam gra potrzebowała instalacji, czego teraz nie uświadczyłem nie wiem czy to możliwe, ale patch miałem ściągnięty może będzie grało. Nie muszę przynajmniej resetować pada co mnie wnerwiało poprzednio. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Niema instalacji w F3 , ja miałem anglika i nie musiałem nic instalować Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Gdyż instalacja odbywa się w tle jak w Oblivion`ie :] Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 tak i zajmuje ok 5mb na dysku ? Żadnej instalacji niema , Bethesda nawet przed premierą podkreślała że nie będzie i niema Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 um to dlaczego F3 zajmuje mi na twardzielu 5000 mb z groszkami ? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 hmm powiem ci że dałeś mi do myślenia Z tego co pamiętam jak usuwałem pliki po F3 to zajmowało to parę mb (chyba 5) ^_^ No ale nie mam jak sprawdzić teraz bo gry się już pozbyłem to prawdopodobnie masz racje Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 słyszałem że istnieje quest w którym wypuszczamy mieszkańców krypty 101 wie ktoś gdzie go znajdę ,czy jest cos takiego ;] ? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Quest z Kryptą 101 będzie możliwy do wykonania dopiero jak zrobisz 9 główny quest o wodzie życia, musisz podejść w okolice krypty i włączyć radio i tam wybrać częstotliwość alarmową z krypty 101 i się uaktywni jak dobrze pamiętam.. dałem w spoiler żeby nie raziło osób co same chcą do tego dojść Edytowane 25 marca 2009 przez froniu Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Rozumie że losy trofeów już są policzone w polskiej wersji? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 tak i zajmuje ok 5mb na dysku ? Żadnej instalacji niema , Bethesda nawet przed premierą podkreślała że nie będzie i niema Tyle to Ci może save zajmować... F3 waży koło 4GB w cache. Nie ma takich gier na PS3, które nie cache'ują części danych. Czy to doraźnie (vide "instalacja") czy też w tle. Myślisz, że jak Ci developer nie wywali wielkiego napisu na całym ekranie: "INSTALACJA" to gra będzie wsio streamować z płyty? To nie X360. ;] Myślisz, że czemu loadingi tyle trwają? --- słyszałem że istnieje quest w którym wypuszczamy mieszkańców krypty 101 wie ktoś gdzie go znajdę ,czy jest cos takiego ;] ? To zależy od Twoich decyzji podczas tej, drugiej już i ostatniej wizyty w "wolcie" 101 - przede wszystkim od tego czy nie zginął Butch podczas pierwszej wizyty (karaluchy, czy sam go nie ubiłeś itd.) . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi