ZakOnIck 22 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Wiadomo może cos już o dodatkach kiedy będą i czy będą do pl wersji bo jak Bozie kocham, jak znowu niebędę mógł popbrać dodatku (tak jak w PoP'ie) nigdy więcej nie kupie spolonizowanej gry Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Czy F3 ma też problemy ze stabilnością jak Uncharted po nowym sofcie ? Kumplowi przy tych grach non-stop się konsola zwiesza podczas grania <_< Cytuj
genjuro 93 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 z tymi patchami to wogole jest cos nie tak. Pamietam jak wypuscili patch do wipeout hd, tuz przed premiera dodatku fury. To gra mi sie rowniez na poczatku zawieszala, a potem sie to jakos ustabilizowalo.dziwne... Fallout 3 mial u mnie pare zwiech, ale nie tak jak tu niektorzy pisza, ze co 10 min. Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 ma ktoś może jakieś info o dodatkach to polskiej wersji? Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 musisz kupic angielską wersje na plycie, dodatki tylko do us. Cytuj
kajd 11 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 kupiłem wczoraj fallout 3 pl i nie mam w ogóle trofeów po zainstalowaniu gry nie ściągnął mi się patch z trofeami, może mi ktoś pomóc ? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 A jak ci mamy pomóc? Mamy napisać protest do Cenegi, że wersja polska nie ma trofeów? No proszę cię. Cytuj
kajd 11 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 polska wersja nie ma trofeów?? myślałem ze patch z trofeami jest w każdej wersji regionalnej Cytuj
Nonname 80 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Oplaca sie kupowac F3 w wersji PL ? Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 nie, fallout 3 po polsku nie nadaje sie do grania, polski język to jakaś poważna kpina, gra traci 100 % klimatu i dodatkowo psuje gre na kolejne 100 % i tak mam - 200 % frajdy a same dodatki przedłużą grę na kolejne lata osobiście to nie mogę sie doczekać Mothership Zeta, i wyjaśnienie zagadki UFO znalezionego na bezludziu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 ja tydzien temu kupilem F3, cale szczescie po angielsku, ale kupujac nie zwrocilem uwagi jaka to wersja bo nie wiedzialem ze jest PL ;p a bym sie ostro wkurzyl xD btw podobno mothership zeta to najgorszy dodatek , bezsensowne lazenie po nudnym statku.. tak mowili w recenzji na gametrailers Cytuj
stoodio 2 096 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 W dniu 5.10.2009 o 18:02, Yano napisał(a): tak mowili w recenzji na gametrailers Dobrze mówili, nuda, że hej - lepiej by zrobili (chłoptasie z Bethesdy) gdyby wypuścili ze dwa solidne, dopracowane DLC niż pięć przeciętnych. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) W dniu 10.09.2009 o 17:00, ZakOnIck napisał(a): Wiadomo może cos już o dodatkach kiedy będą i czy będą do pl wersji bo jak Bozie kocham, jak znowu niebędę mógł popbrać dodatku (tak jak w PoP'ie) nigdy więcej nie kupie spolonizowanej gry z tego co wyczytałem na polskim forum Playstation, nasza kochana Cenega ma nas głęboko w poważaniu. Nie pamiętam jaką ksywę miał pewien user, który zadzwonił do Cenegi i dowiedział się kilku ciekawych rzeczy. Wsparcie trofeów do polskiej wersji F3 - ma niby kiedyś wyjść patch 1.10, jednak nawet nie znają dokładnej daty, ponieważ "jest to trudne do zaimplementowania w lokalizacji polskiej" - właśnie takie słowa usłyszał wspomniany user na infolinii od miłego przedstawiciela Cenegi. Jak dla mnie megaLOL. Z tego co jeszcze zapamiętałem to była tam mowa o dodatkach, które pojawiły się na każdym europejskim PSStore i tu niespodzianka - nie będzie dodatków na PSStore PL, mimo iż Cenega Poland oficjalnie jest wydawcą w Polsce wersji zarówno angielskiej jak i polskiej. Wspomniany pan powiedział mu jeszcze że angielskie DLC niby są w planach ale nawet nie wiedzą kiedy ujrzą światło dzienne W dniu 5.10.2009 o 18:02, Yano napisał(a): ja tydzien temu kupilem F3, cale szczescie po angielsku, ale kupujac nie zwrocilem uwagi jaka to wersja bo nie wiedzialem ze jest PL ;p a bym sie ostro wkurzyl xD btw podobno mothership zeta to najgorszy dodatek , bezsensowne lazenie po nudnym statku.. tak mowili w recenzji na gametrailers W dniu 5.10.2009 o 18:29, stoodio napisał(a): Dobrze mówili, nuda, że hej - lepiej by zrobili (chłoptasie z Bethesdy) gdyby wypuścili ze dwa solidne, dopracowane DLC niż pięć przeciętnych. Chętnie bym je wszystkie kupił jednak nie znam nikogo kto ma kartę działającą na brytyjskim store. Smutne. Jeśli chodzi o "fajność" wspomnianych DLC- Operation Anchorage i Mothership Zeta to kupa a nie dodatki, chociaż pograć można. Ja rozumiem, że na te dwa DLC można narzekać, ale jeśli chodzi o resztę to powiem twardo "kur.wa nie!" i się nie zgodzę, bo są świetne. Więc Point Lookout i Broken Steel są super, nad The Pitt... można pomyśleć. edit: o ile w ogóle wyjdą na polskim store, lol. Edytowane 7 października 2009 przez ChOomik Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Ja tam sprzedałem swojego F3 i kupię GOTY. Szkoda, że nie sprzedałem pół roku temu czy jakoś tak gdy już dawno miałem 100% trofeów i w sumie od tego czasu nie grałem. Cytuj
SM1 25 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 chłopaki z forum fallouta3 posiłkują się http://www.xboxliveuk76.com/index.php?cat_id=22 może to jest rozwiązanie waszych problemów;) Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Ja w sumie chyba trochę ochłonę, bo w weekend zdobędę upragnioną platynę i wrócę do tej gry w wersji GotY dopiero po jakimś czasie gdy potanieje obecnie mam blisko 70 godzin na liczniku, 19cie figurek i zaliczone wszystkie questy poboczne. Wszystko niby ładnie i fajnie, jednak miałem glitcha z questem Scientific Pursuits i nie wpadło mi trofeum. Trudno, przejdę jeszcze raz ale gra jest zacna, jedna z lepszych gier tej generacji. No gdyby nie te bugi i zwiechy... Cytuj
gatling 0 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Ja również nie dawno ukończyłem Fallout 3 wersję uk. Zastanawiałem się nad polską wersją ale brak możliwości zainstalowania patchy oraz wyższa cena w stosunku do wersji uk zadecydowały o wyborze anglojęzycznej wersji ( na trofeach mi nie zależy ). Jak się później okazało mój poziom znajomości angielskiego wystarczył a niekiedy wspomagałem się solucją z poradnika psx extreme i gra dosłownie pochłonęła mnie bezgranicznie. Jednym ciągiem przeszedłem całość - wszystkie questy główne oraz poboczne nawet te małe oraz każde lokacje, sekretne bronie itd. Tak więc jak tylko obejrzałem trailery z oficjalnymi rozszerzeniami wiedziałem że muszę na nich zagrać i dziś cieszę się z wyboru wersji uk. Mam pewne wątpliwości jaką drogą zdobędę owe rozszerzenia ponieważ nie jestem zwolennikiem cyfrowej sprzedaży gier i wolę daną pozycję mieć w szafce z pudełeczkiem i książeczką. Wiem że kiedyś będzie to nieuniknione ale na razie mam wybór. Osobiście wolałbym wersję game of the year na płytce (podstawową bym sprzedał) ale tylko pod warunkiem jeśli save z wersji premierowej uk działałby na wersji goty też z uk i tu są moje obawy. Ostatecznie więc zmuszony będę nabyć dodatki z psstore uk. A może dodatki rozpoczyna się z nową postacią ? Czy ktoś orientuje się jak wyglądała sprawa z Oblivionem na PS3 - czy tam save z wersji premierowej działał na późniejszej rozszerzonej. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 W dniu 6.10.2009 o 17:12, gatling napisał(a): Czy ktoś orientuje się jak wyglądała sprawa z Oblivionem na PS3 - czy tam save z wersji premierowej działał na późniejszej rozszerzonej. Twoje obawy są bezpodstawne. Save z Fallouta będzie działał z każdym egemplarzem F3 ENG. Bez względu na to czy to wersja premierrowa czy GOTY wydane rok poźniej. Reasumując - bieryj GOTY jak wyjdzie i się nie bój Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 A kiedyś takie cuda były chyba w morrowindzie na PC, więc widocznie bethesda zdążyłą się opamiętać Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Jest jakaś minimalna szansa, że wersja GOTY pojawi się także po polsku? Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 moim zdaniem nie ma na to żadnych szans, bo wtedy dostalibyśmy także wszystkie DLC po polsku. A zresztą oficjalne stanowisko Cenegi jest takie, że DLC po polsku nawet nie mają w planach. 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 jak ktoś jest zainteresowany dodatkami do F3, to wg mnie od najlepszego do najgorszego: 1. Point Lookout. 2. Operation Anchorage. 3. Broken Steel. 4. Mothership Zeta. 5. The Pitt. W sumie to the pitt jest tak słaby, że w ogóle bym go sobie odpuścił jakbym wiedział, że jest tak źle ;p Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Dodatki do F3 "mają" wyjść na polskim store, oczywiście w wersji angielskiej (wersja PL to i tak kupa). Zazwyczaj gdy coś ważnego wyjdzie na innym store to na polskim pojawia się z miesięcznym opóźnieniem, także pod koniec października możemy spodziewać się Broken Steel ;p Także trzymać kciuki bo nic więcej nam nie pozostało Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 W dniu 7.10.2009 o 08:11, ChOomik napisał(a): moim zdaniem nie ma na to żadnych szans, bo wtedy dostalibyśmy także wszystkie DLC po polsku. A zresztą oficjalne stanowisko Cenegi jest takie, że DLC po polsku nawet nie mają w planach. Na PC-ta wyjdzie wersja GOTY i trudno mi uwierzyć, że będzie w angielskiej wersji językowej, więc może będzie szansa, że po dłuższym czasie wersja GOTY w polskiej wersji językowej będzie też na konsole. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Kwestia wyjścia polskiej wersji na peceta a na konsole to dwie zupełnie różne sprawy. Tak różne, że odstęp czasu pomiędzy polonizacją pecetową a tymi konsolowymi może wynieść nawet pół roku. Ja jestem sceptykiem więc wątpię by Cenega zabrała się za zdobywanie pozwolenia na lokalizowanie dodatków w wersji konsolowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi