Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Czyli jak w koncu? Polska wersja podstawki nie ma trofeow? A angielska wersja podstawowa/GOTY ma trofea? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Tak. PL wersja nie ma Trofików i prawdopodobnie też nie jest kompatybilna z DLC (tutaj nie jestem w 100% pewien)... Jak chcesz trofea i DLC to tylko anglik czy to podstawka + DLC czy GOTY. Please check the product code of your copy of FALLOUT 3 before purchasing. The product code can be found on the spine of the box and on the inside cover of the software manual. To use this download, you will need product code BLES-00333 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Skoro nie ma też trofeów to znaczy, że jest to wersja z potworną ilością krytycznych błędów, które zostały załatane w nowszych wersjach. Omijać szerokim łukiem. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Wojtek - znalazłem - polska wersja ma BLES-00398 więc DLC na 100% nie będą działać. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 podobno w wersji pl jeszcze patchy nie ma Cytuj
Berion 207 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 podobno w wersji pl jeszcze patchy nie ma Jeszcze? Nigdy ich już nie będzie. A pamiętam dobrze jak Cenega obiecywała że będą DLC (de facto wymagają patchy), tylko kupcie, a my pomyślimy, kupcie a będą. I nie było... i nie będzie. Na waszym miesjcu zastanowiłbym się teraz 10 razy przed kupnem gry wydawanej przez Cenegę. Za ten wałek właśnie. Cytuj
Winek 1 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Sorry za odkopanie. Nie chce mi się przekopywać przez 40 stron wątków, dlatego się tylko zapytam. Fallout 3 z Anglii posiada patch spolszczający? Sama podstawka, bo widzę że dodatki na pewno nie mają Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Nie posiada. Albo masz pełnowartościowego F3 po angielsku albo polską wersję bez trofików. Cytuj
Winek 1 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 To nawet nie będę kupował tego F3 który widziałem za 4 funty w sklepie z używanymi grami Mam F3 na komputerze ale ta gra jakoś się pieprzy na Windowsie 7 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Mam F3 na komputerze ale ta gra jakoś się pieprzy na Windowsie 7 :confused: Ta gra się ogólnie pieprzy i to niezależnie od platformy. Trudno się dziwić - robiona przez partaczy. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Widziałem, że w PE jest w rankingu RPGów. Często się wiesza? Poprawki żadne nie wyszły jak dotąd? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Wyszły patche dla PS3 i Xboxa ale nic nie wnoszą. Gra jak się wieszała tak wiesza. Przynajmniej im większy jest save game. Mój już waży 20 mb i czasami grać się nie dało. Tak do 15 levelu można grać spokojnie bez większych dramatów ale po 17 levelu gra zaczyna nie wyrabiać. Całe szczęście że fabułę da sie do tego momentu bez stresu zaliczać. Wszelkie dalsze eksploracje to już katorga, sejvowanie co krok co pomieszczenie. Wgrywanie wcześniejszych save żeby zaliczyć inne miejsca i DLC w spokoju. New Vegas ma mniej takich problemów. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 No niestety, na Windzie tak samo gra potrafi się wysypać zupełnie bez przyczyny. Błędy, błędy, błędy. Szkoda, bo mnie to okropnie odpycha. Kiedyś grałem, miałem jakieś 15-20h i n-ta zwiecha po jakimś czasie grania przelała czarę goryczy. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ja zcalakowałem grę na xbox'ie i jakoś takich zwiech mega nie zauwazyłem, może z 2-3 razy na całą grę mi się zwiesiło, ale tak wszystko cacy - chociaż raz roz(pipi)ało mi sejva i miałem 5 godzin gry w plecy... Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 ale tak wszystko cacy - chociaż raz roz(pipi)ało mi sejva i miałem 5 godzin gry w plecy... No właśnie to nie jest cacy, to jest istna granda. F3 jest niesłychanym bublem i w dzisiejszych czasach wydawanie takiego potworka to policzek dla Graczy. Do tego nie jest to wcale wybitny RPG, który mógłby swoim geniuszem przyćmić te wszystkie techniczne niedostatki. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 To ja miałem duże szczęście w takim razie bo w F3 miałem w sumie max z 5 zwiech i żadnyh problemów z saveami. W tymi 3 zwiechy były w dodatku Mothership Zeta. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Jak dla mnie był, główny wątek to naprawdę dobra historia no i niektóre side-questy to małe arcydzieła, no i cała otoczka postapo jak dla mnie meega Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Daruję sobię jednak. Nie mam nerwów do zwiech, mimo że Fallouty bardzo lubię. Dzięks. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Też miałem MAX 5 problemów (grafika cosik nie ogarniała, jakbym musiał lepszą kartę graficzną kupić), ale patrząc przez ogrom świata i jego zawartość, to myślę, że warto przez to przebrnąć dla Fallouta ;-) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Pomimo tych freezów warto skończyć całego F3, ale lepiej częściej robić save game jeśli jest się już w okolicach 30 levelu. Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsza gra w którą grałem. Przeniesienie Fallouta w trzeci wymiar wyszło grze na dobre. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Jak skończę Skyrim to może obadam jeśli wyszarpię w niskiej cenie. Skyrim też się czasem zawiesi, ale jest to bardzo rzadkie, nie mniej wkurza. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Olej F3 i weź New Vegas - gra jest stabilniejsza (chociaż też występują problemy - urok g*wnianego silnika) a co najważniejsze, chłopaki z Obsidian wprowadzili masę zmian, które wyszły grze na dobre (do tego duuużo lepsza fabuła). 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Gram obie. Obie mają klimat, w Vegas jest mniej Glitchy ale po F3 już wiem żeby nie robić postaci na pełne 100% i nie grindować Exp bo im wyższy level tym gra się trudnej właśnie ze względu na przycinki i freeze. Fallout 3 najlepsza gra, w którą w życiu grałem. Nabiłem ponad 130 godzin, pokończyłem wszystkie DLC i jakoś tak wżarła się w pamięć i do serca że daje jej ten tytuł Best of the best out of best, nawet pomimo konieczności podchodzenia do konsoli i restartowania jej za każdym razem gdy się zwiesi. W Vegas doceniam możliwość zabijania przeciwnika bez używania VATS, tylko przykładam celownik do oka i strzał. To daje większe poczucie realizmu, ale sama gra stoi u mnie nieco niżej od F3. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Dla mnie również F3 wyżej od NV choćby ze względu na klimat świata, w trójce można było poczuć że naprawdę to jest post-apo wszędzie brud, zniszczone miasta doszczętnie i ludzie walczący o przetrwanie, a w NV jednak troche mniej z tego zostało, wielka metropolia na środku mapy gdzie tętni życie Mimo wszystko obie gierki są jak najbardziej warte ogrania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi