Berion 207 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) Winterize Power Armor nie niszczy się, przynajmniej mój (nie chce mi się sprawdzać na wikii). Kraby nie zadają praktycznie żadnego damage'u, może spokojnie sobie tam chodzić. Po za tym tych jajek do podłożenia kamery jest tyle, że... nie wiem po co Ci był do tego potrzebny aż chiński camo. ;P Edytowane 26 września 2010 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 SB można także użyć. Ogólnie, zadanie to nie powinno problemu przysporzyć, nawet na wyższych poziomach trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 19 października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 października 2010 YEAAAAAAAAAAAAA! MAM PLATYNĘ! TERA JUŻ MOGĘ KOZACZYĆ NIE TYLKO W TEMACIE DEMON'S SOULS :> Graty ! Ja się muszę powoli przymierzyć do tych dodatków. PS. Podstawę F3 przeszedłem na zwykłym falloucie. Jak kupię wersję GOTY to będzie działać stary sejv ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) YEAAAAAAAAAAAAA! MAM PLATYNĘ! TERA JUŻ MOGĘ KOZACZYĆ NIE TYLKO W TEMACIE DEMON'S SOULS :> Graty ! Ja się muszę powoli przymierzyć do tych dodatków. PS. Podstawę F3 przeszedłem na zwykłym falloucie. Jak kupię wersję GOTY to będzie działać stary sejv ? Będzie. Nie wiem tylko czy z Polską... Ja grałem najpierw na brytyjskiej, potem dopiero GoTYE i save'a rozpoznał. A platyna w F3 to żaden wyczyn. Edytowane 24 października 2010 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 Są obiecane dodatki do Fallouta na PSS :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Disvertigo 7 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Dodatki do Fallouta 3 są już na polskim PS+. Tylko lepiej się pospieszcie, bo czas na ich ściągnięcie macie jedynie do 2 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 (edytowane) Dodatki do Fallouta 3 są już na polskim PS+. Tylko lepiej się pospieszcie, bo czas na ich ściągnięcie macie jedynie do 2 listopada. Nie ma to jak za(pipi)isty dublujący, opóźniony o 3 dni post - dodatki są nie tylko na PS+ - każdy może je kupić. Edytowane 30 października 2010 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 4 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2010 Bardzo przyjemne te dodatki Najbardziej mnie rozbroiła zmiana zakończenia w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
rambos421 0 Opublikowano 19 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2010 Mam pytanie dodatki są po polsku czy angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 19 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2010 Nie, nigdy nie będą i nigdy nie będą też pasować do polskiej wersji F3 (przynajmniej oficjalną drogą). Podziękuj Cenedze. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzech83 6 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 Witam, to jak jest z tymi save'ami? Da radę zagrać najpierw w wersję PL, a później w wersję ang - GOTY (chodzi mi o same dodatki)? Próbował ktoś już? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 2 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2011 (edytowane) Wrzuć save'a z wersji PL na np. sendspace.com (tylko nie żadne rapidy i inne gówna!), ściągnę i sprawdzę. Mam F3-GoTYE. Edytowane 2 lutego 2011 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Można podczas grania w DLC wrócić ot tak do "normalnej" rozgrywki? Edytowane 15 maja 2011 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 15 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Tylko w Broken Steel (ale chyba nie podczas każdego questu) i zawsze w Point Lookout. W operation Anchorage nie ponieważ jesteś w wirtualnej rzeczywistości, na Mothership Zeta nie można się wracać, a w The Pit jesteś więźniem. Po ukończeniu wszystkich wracasz do DC (potem Florydę można zwiedzać do woli, Pitsburg też, na statku obcych tylko kilka pomieszczeń, lokacji z Broken Steel chyba żadnych po za ostatnią, na Alaskę nie wrócisz). Edytowane 15 maja 2011 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 Trochę odkopuję, ale mam pytanie. Kiedy Burke zaproponował mi wysadzenie Megatony to go zastrzeliłem, teraz jednak zmieniłem zdanie i chciałbym wysadzić miasto. Kiedy podchodzę do bomby i klikam 'zdetonuj', wyskakuje mi komunikat, że potrzebny mi będzie ładunek impulsu fuzyjnego. To jest rzecz, którą można dostać tylko od Burke'a czy znajdę to też gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 Nie. IMO nie ma sensu wysadzać Megatony. Widok średnio fajny (jakaś słaba ta atomówka), a w Tennpenny trzeba się przebić przez większą ilość loadingów aby dostać się do swojej chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 No ja właśnie tylko chcę zobaczyć ten wybuch, szkoda że nie da rady tego teraz zrobić, będę musiał zacząć nową grę tylko po to, żeby wysadzić Megatonę Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) Możesz zobaczyć na YT, chociaż to nie to samo co samemu rozwalić Edytowane 5 sierpnia 2012 przez rajnerGT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2013 Kurde, aż źle się czuję po tym co zrobiłem. Puściłem Megatonę z dymem i sprzedałem Harknessa Zimmerowi, a biedak jeszcze mi oddał swoją najlepszą broń za to i z nadzieją wrócił do Commonwealth No, ale pierwsze przejście musi być jako ten zły, bo za drugim razem będzie słodki smak zemsty na tych wszystkich złych ludziach. Gdybym za pierwszym razem był dobry to nie byłbym w stanie za drugim razem wybierać złych decyzji wiedząc, co odbieram tym wszystkim postaciom i to jeszcze w imię jak beznadziejnych pobudek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2013 Ja tam zawsze za pierwszym razem idę wg tego co we mnie gre(zwykle pozytywny bohater), a za drugim totalny badass. Ten widok, który opisujesz jest bezcenny i taki... dziwny. Uczucie na prawdę niezłe i nie do zapomnienia. Za takie akcje kocham (tak to dobre słowo, choć za mało oddaje) Pustkowia. Inną sytuacją w F3, której nigdy nie zapomnę jest ta osada Andale can't believe I'm being called a potty mouth by a cannibal... Te odkrycie mnie zbiło z tropu całkowicie. Kto gra z przewodnikiem w te uniwersum traci 90% przyjemności i mądrosci płynącej z gry, bo przemyślenia są i to dość głębokie. Przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 27 października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 października 2013 Ciekawy artykuł po ang na temat F3 jako gra generacji www.eurogamer.net/articles/2013-10-24-games-of-the-generation-fallout-3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2013 Kiedys byly jakies jaja z polska wersja na PS3, nie? Mozna na dzien dzisiejszy juz smialo brac np wersje GOTY? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 10 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2013 Nie bedziesz mial trofikow Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2013 Polska wersja GOTY nie ma trofeow ale angielska ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2013 Nie ma Polskiej wersji GOTY. Tylko Anglik jest (mówimy o PS3) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi