Skocz do zawartości

Fallout 3

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

New Vegas dostało z kolei 60 klatek, ale już rozdzielczość to obesrane 720p.

Z drugiej strony można się pocieszyć tym, że to tyle samo P co w przypadku Monster Hunter Wilds, więc ZALEŻY JAK NA TO SPOJRZEĆ :nosacz3:

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał(a):

Na XSX chodzi dobrze? Grał ktoś? 

Grałem, przeszedłem nawet. Rewelacyjnie to działa. 4k i beton 60 fps, bardzo szybkie loadingi. W poprzednim roku bardzo dużo godzin nabiłem.

Opublikowano
3 godziny temu, Patricko napisał(a):

Poczekaj aż ci plik zapisu urośnie, to już nie będzie tak cudownie.

Jak ten plik kontrolać by nie rósł tak? Bo cyrk podobno się zaczyna jak się dodatki zaczyna.

• beka z typa 1
Opublikowano
34 minuty temu, oFi napisał(a):

Jak ten plik kontrolać by nie rósł tak? Bo cyrk podobno się zaczyna jak się dodatki zaczyna.

Nie za bardzo jesteś w stanie to kontrolować, ale na pewno pomaga, kiedy nie rozrzucasz fizycznych przedmiotów w świecie gry.
Nie podnoś puszek, rolek po papierze toaletowym i innych śmieci, a jak coś wyrzucasz to staraj się to upychać po schowkach - trup również może być takim schowkiem.
Chodzi o to, że jak coś leży fizycznie, luzem, to dorzuca trochę KB to ogólnego rozmiaru pliku save, więc jeśli składujesz to w jakimś schowku to gra musi zapamiętać tylko nazwę, pod którą dany przedmiot wyświetla, a nie cały jego kształt wraz z fizyką, która dany przedmiot obowiązuje itp.

Jak dojdziesz do dodatków to już i tak nic Ci nie pomoże - będzie pokaz slajdów jak ch#j :sadkek:
Nie mam pojęcia, jak ja wykrzesałem z siebie wolę walki do pokonania tych gier na PS3, ale 100% siedzi w obydwu :sweat:

Zrzutekranu2025-03-05171838.thumb.png.00f2ea4398443c7f559b2cbf6765abb4.png

• Plusik 1