wielad 0 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 widze ze dawno nic nie bylo to moze ja odswierze temat... nie ejs to cos super ale troche czasu mi zajelo Cytuj
Valeq 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) Moje ulubione evo postanowiłem wczoraj pomalować. Oto efekt moich prac A tu Leon Cupra BTW fajna TTka Edytowane 11 lutego 2008 przez Valeq Cytuj
dx36 2 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Ja bardzo przepraszac za chwilowy offtop ale jak wy nakladacie te logosy np. Policja czy Online Center ? Sami je robicie czy można jakoś walnąć z pen drive`a ? Jak tylko sie dowiem co i jak moj post zamieni sie w foto samochodu aha no i oczywiscie jesli bede wiedziec jak sie wrzuca foto na pen drive`a Z gory dzieki za pomoc. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Wszystko trzeba samemu stworzyć. Nie ma innej możliwości. A zdjęcia nie kopiuje się na pendriva (tak jak w GT4) tylko wysyła się na stronkę i stamtąd można ściągnąć sobie na kompa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi