CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Fajne te ufc, jest gdzieś do tego frame data? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 12 lutego 2008 Autor Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Pewnie przy customizacji swojej postaci będziesz sobie ją sam ustalał. Edytowane 12 lutego 2008 przez Aramis Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 No, to faktycznie jest przyszłość bijatyk. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Widzialem te wszystkie trailery z Soul Calibur4 i nie robia one na mnie zadnego wrazenia.Grafika jak na mozliwosci PS3 jest za słaba.Dla mnie po kapitalnej SoulCalibur3 tylko taka grafika mnie interesuje plus niesamowita realność ruchu.Gra to UFC 2009http://www.gametrailers.com/player/21759.html To jest przyszłość bijatyk. Nie chcę się czepiać, ale ja po treści twojego posta zrozumiałem, że w sc4 na PS3 chciałbyś zobaczyć grafikę jak z sc3. A nawet jeśli taka miałaby być, to kogo to obchodzi? Tym bardziej kogo obchodzi to, że Ciebie "tylko taka grafika interesuje"? Ja już wolałbym grać do końca życie w grę wyglądającą jak sc3, tylko ulepszoną systemowo, niż w wyglądającą ultramegauberfotorealistycznie masherską popierdółkę bez systemu. Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 To co mnie po SC2 od serii odrzuca, to tandetny design, różowe kolorki, cekiny WTF? Trójka wyglądała jak soczysta kupa pod tym względem, czwóreczka też jakoś dobrze nie rokuje... Cytuj
thuban 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Widzialem te wszystkie trailery z Soul Calibur4 i nie robia one na mnie zadnego wrazenia.Grafika jak na mozliwosci PS3 jest za słaba.Dla mnie po kapitalnej SoulCalibur3 tylko taka grafika mnie interesuje plus niesamowita realność ruchu.Gra to UFC 2009http://www.gametrailers.com/player/21759.html To jest przyszłość bijatyk. Nie chcę się czepiać, ale ja po treści twojego posta zrozumiałem, że w sc4 na PS3 chciałbyś zobaczyć grafikę jak z sc3. A nawet jeśli taka miałaby być, to kogo to obchodzi? Tym bardziej kogo obchodzi to, że Ciebie "tylko taka grafika interesuje"? Ja już wolałbym grać do końca życie w grę wyglądającą jak sc3, tylko ulepszoną systemowo, niż w wyglądającą ultramegauberfotorealistycznie masherską popierdółkę bez systemu. Źle troszkę napisałem.Chodzi mi oto że po takiej SoulCalibur3(chodziła na PS2 przecież), SC4 wygląda zdecydowanie za słabo jak na możliwości konsoli PS3 to samo dotyczy się Tekkena 6.A grafika jaka mnie teraz interesuje to z tej gry UFC 2009 z linka.Ja sam do dzisiaj gram w SC3 i Tekkena 5 i wizualnie prezentuja bardzo dobry poziom i tyle,do tego trzy części Soul Calibura ograniczała technicznie PS2,teraz już nie ma co ograniczać.Zresztą ja jeszcze pamiętam czasy Soul Edge.Do dzisiaj idzie w nia pograć a muzyka do dzisiaj jest niedościgniona. Edytowane 12 lutego 2008 przez thuban Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Tylko przy ocenianiu grafiki warto uwzględnić taki malutki fakt, że sc3 i t5 wyszły długo po premierze ps2, kiedy większości developerów (zwłaszcza namco ;] ) udało się już poskromić tą "bestię" Ps3 jest stosunkowo nową konsolą, i jak narazie nikt nie potrafi wyciągnąć z niej nie tyle maxa, co nawet połowy możliwości. Baj de łej - skąd jesteś? Jestem na głodzie sc3, pogram z każdym ;] Edytowane 12 lutego 2008 przez Snake. Cytuj
thuban 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Tylko przy ocenianiu grafiki warto uwzględnić taki malutki fakt, że sc3 i t5 wyszły długo po premierze ps2, kiedy większości developerów (zwłaszcza namco ;] ) udało się już poskromić tą "bestię" Ps3 jest stosunkowo nową konsolą, i jak narazie nikt nie potrafi wyciągnąć z niej nie tyle maxa, co nawet połowy możliwości.Baj de łej - skąd jesteś? Jestem na głodzie sc3, pogram z każdym ;] No witam sąsiada jam jest ze Starogard Gd. .Co do gry w SC3 to chyba nie za bardzo za słaby jestem(pogrywam dla przyjemności chociaż night terrora odblokowałem) poprostu zbyt dużo gram w FFX(jestem super fanem tej części). Co do tematu.No może faktycznie trzeba poczekać i dać szanse programistom ale myślę że dopiero to wyjdzie przy następnych wersjach tych bijatyk. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Pobawię się w Di do tego trzy części Soul Calibura ograniczała technicznie PS2 Na ps2 były tylko 2 części. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Tylko przy ocenianiu grafiki warto uwzględnić taki malutki fakt, że sc3 i t5 wyszły długo po premierze ps2, kiedy większości developerów (zwłaszcza namco ;] ) udało się już poskromić tą "bestię" Ps3 jest stosunkowo nową konsolą, i jak narazie nikt nie potrafi wyciągnąć z niej nie tyle maxa, co nawet połowy możliwości.Baj de łej - skąd jesteś? Jestem na głodzie sc3, pogram z każdym ;] Rotfl, i ty w to wierzysz? Na duzo lepsza grafe niz Gears/UT3 na tej generacji nie ma co liczyc. Poza tym skok jakosci miedzy TTT a T5 jest niewielki. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 nie wykluczone ze mogli takie modele postaci zrobic... biorac pod uwage ze na ekranie beda tylko dwa chlopki i klatka(niby w tle jacys kibice) mysle ze jest do wykonania taka grafa a maxi wyglada przegejowsko Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Oczywiscie, ze do wykonania. Nie mowmy, ze jest jakos specjalnie w.y.je.bana, bo nie jest. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Kilik, Lizardman i Xianghua: http://www.gamersyde.com/news_6067_en.html Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 No Xian wygląda na wypasie z jej cyckami też nic nie zrobili na szczęście ( choć w sumie wydają się być nawet mniejsze ) Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 1 marca 2008 Autor Opublikowano 1 marca 2008 Stroje ok, ale np twarz Xian wygląda trochę męsko na screenie z A+B moim zdaniem. Strój Xian wzorowany 3P z SC1 co jest jak najbardziej plusem bo to był jej najlepszy strój w SC1, wygląda fajnie, ale zapewne standardowo będzie mega nudną postacią z gry którą satysfakcję będą czerpać chyba tylko francuzi. Cytuj
Chicken 4 Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 Cos mi się zdaje, że zostane zbluzgany, ale c**j w to. Muszę spytać. Wiadomo chociaż, w którym kwartale 2008 pojawi się SC IV? Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 http://www.gamersyde.com/news_6124_en.html Nowa Postac Szeherezatka. hmm sam nie wiem co o niej myśleć? Jest Elfem? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Za male cycki jak na te gre, pewnie fake. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Faktycznie piersi ma małe , jednak opcja Fake odpada. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 balas !!!!!! i to maxymlany to nie jest marvel vs capcom tylko Soul Calibur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) Scheherezadka będzie kopią Amy? -kuwa oby nie Ostatnią postacią na bank będzie jakiś kolo:D, jeszcze się okaże że adoptowany syn Rocka , albo powrót Ojca Seung Miny Oj Namco Namco coś tracicie wenę ostatnio, brać przykład z chłopaków z Segi oni potrafią zrobic dobra grę. Edytowane 12 marca 2008 przez raVen20 Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 12 marca 2008 Autor Opublikowano 12 marca 2008 Dopóki nowa postać to laska - jest ok:P Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 nijak ta scheherezada pasuje do serii... oby kolejne postacie były ciekawsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi