Skocz do zawartości

Soul Calibur IV

Aramis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29.07 a jeszcze nie pokazali wszystkich postaci xD.

W którymś z pierwszych wywiadów mówili, że nowe postacie pokażą tuż przed premierą :P

... A niee Tobie chodzi o Setsu :D a to faktycznie dziwne

Opublikowano

Jak tylko SCIV zagości w Europie łykam wersję Premium tej za(pipi)istej gierki.

Rok 2008 będzie dla gatunku bijatyk bardzo udany:

SCIV, Tekken, SFIV, Nowy MK, Vf5R?

Nic tylko zacierać rączki :slinotok:

A co do samej gry to prezentuje się fenomenalnie. Możemy się spodziewać Hwanga, Rocka i być Może Longa:)

Opublikowano (edytowane)

Talim i Rock prawie to samo co w SC3 a Yosh faktycznie w końcu "wygląda" ;)

Czyli w kolejnej odsłonie zawodników można sie spodziewać pozostałej trójki ze starej gwardii - Setsu, Hwang i Li Long....

Edytowane przez TasTer
Opublikowano

Czyli tylko mi nowy Yosh się nie podoba? No cóż, tak to jest jak się patrzy na rewelacyjne customizacje w T6.

Nie jestem pewien ale chyba nie było oficjalnego info o tym że sheteze to bonus character. Więc nie wiadomo czy na dzień dzisiejszy mamy jednego nowego maina czy dwóch. Tak czy siak jeszcze jedna nowa postać powinna się pojawić.

Gdzieś na pewno było, chyba w wywiadzie.

Opublikowano

Mam szczere wątpliwości co do obecności Li Longa. Czemu? Na pewno zobaczymy Setsukę. Nie pokazano jeszcze postaci pokroju Edgemastera. Zostaje jeszcze jeden slot, a akurat Hwang jest bardziej popularny od Li Longa. No ale może jakoś inaczej zostanie to rozwiązane, zobaczymy.

Gość Kasandra
Opublikowano
Ja tam czekam na info o nowych postaciach ;)

No wszyscy już wiemy ze czekasz na info o nowych postaciach, wspominałes o tym wielokrotnie, między innymi trzy razy na tej stronie tematu.

Ja czekam na jakies info o grze, a nie na info, ze ktoś czeka na info o nowych postaciach.

Pozdro