Gość Kasandra Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Wyciągam proste wnioski -> w SC2 była taka postać jak Necrid. Kto uczestniczył w choć jednym turnieju SC2 ten wie, że Necrid był banowany. Czemu? Bo była to bonusowa postać zaprojektowana przez twórcę Spawna. To samo w SC3 -> bonusów było więcej niż tutaj zapowiedziano a i tak wszystkie postacie tego typu były banowane. Prosty wniosek - Bonus = ban na poważniejszych turniejach (bo o tych mowa). Oczywiście mogę się mylić... Moim skromnym zdaniem banowanie Necrida to był idiotyzm, poza tym nie można porównywać sytuacji z Necridem do bonusów z SC3, bo to zupełnie inna sprawa. Necrid był pełnoprawną postacią, z command listem i historią, natomiast bonusy z SC3, to jakieś okrojone z ciosów "kadłubki". Jak narazie bonusy z SCIV prezentują się całkiem fajnie, poza tym nie przypominam sobie, aby w zapowiedziach były przedstawiane bonusowe postaci. Ale porównanie do Necrida może się okazać słuszne i możemy mieć do czynienia z podobna sytuacją, ale po co w takim wypadku banować te postaci? Chyba że znowu nasza scena pójdzie owczym pędem za rozwiązaniami z innych krajów (przykład Necrida pasuje tu idealnie). Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Moim skromnym zdaniem banowanie Necrida to był idiotyzm, poza tym nie można porównywać sytuacji z Necridem do bonusów z SC3, bo to zupełnie inna sprawa. Necrid był pełnoprawną postacią, z command listem i historią, natomiast bonusy z SC3, to jakieś okrojone z ciosów "kadłubki". Jak narazie bonusy z SCIV prezentują się całkiem fajnie, poza tym nie przypominam sobie, aby w zapowiedziach były przedstawiane bonusowe postaci. Ale porównanie do Necrida może się okazać słuszne i możemy mieć do czynienia z podobna sytuacją, ale po co w takim wypadku banować te postaci? Chyba że znowu nasza scena pójdzie owczym pędem za rozwiązaniami z innych krajów (przykład Necrida pasuje tu idealnie). Ja osobiście też jestem przeciwko temu, żeby banowali te postacie, -> jeśli każda z nich będzie miała swój, oryginalny command list (nie mówie o Viadrze i Jodzie) Gdyby taki Necrid uzyskał aprobate graczy jako "pełnoprawny" zawodnik to kto wie... może byśmy mieli go w 3 i 4 odsłonie SC. (w końcu to zależy od graczy) Z drugiej strony na soularchive nie ma tych bonusów w dziale characters. I to myśle przesądzi sprawę na ich niekorzyść. Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Poczekajmy aż gra wyjdzie, aż będziemy w stanie powiedzieć coś konkretnego. Nie widzieliśmy jeszcze gameplay'u, więc nie jest wykluczone, że bonusowe postaci będą miały w całości albo choć w części movelisty zapożyczone od innych postaci. Ale jeśli chcemy, żeby nasza krajowa scena otworzyły się na zagranicę (chcemy?), to nie powinniśmy starać się na siłę wdrażać swoje zasady (i w tym miejscu biję się w pierś za VC w Poznaniu rok temu). Cytuj
Moralio 106 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Artykuł i filmik o Vaderze. Kurna, wielka szkoda że nie będzie dało się zawalczyć Vader Vs Yoda. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 zauważyliście lekkie ścięcia gry w wersji z Vaderem? ps nie wiem co myśleć o tym iż odpadają te części armor, niby fajny patent jednak nie do końca jestem co do niego przekonany. No i kiedy pokażą kolejną nową postać, chyba nie tylko Hilde dołączyła do grona zawodników? Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Moralio, z tego co pamiętam Namco nie wyklucza udostępnienia poszczególnych postaci jako DLC. Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Jakiś czas temu chyba wykluczyli tą możliwość. Cytuj
Oen 2 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) Hm czytam se parę ostatnich stron tematu i co drugi post to narzekanie na duże biusty Geje, zazdrośni czy o co chodzi? Mnie tam się nowy SC podoba, gdyby nie te dziwactwa bonusowe chociaż lasia z katanami jest fajna no i zamiast Yody mogli by dać inna (wyższa) postać z uniwersum SW ale mimo wszytko myślę, że będę chciał w to trochę pograć. PS: Na gametrailers jest już nowy trailer z SC4. Edytowane 29 maja 2008 przez Oen Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Banowanie zostawmy dla (pipi)owych bijatyk ktorym brakuje balansu ;q Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Nie oszukujmy sie , nawet gdyby cos nie wyszlo to i tak to bedzie gra przynajmniej na 9 . Mnie martwi tylko jedna rzecz - jak bedzie mi sie gralo na xboxowym padzie , chyba bede musial sie uczyc wszystkiego od nowa Edytowane 30 maja 2008 przez chris85 Cytuj
Di 839 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Sęk w tym, że większość osób udzielających się w tym temacie nie przejmuje się oceną, a tym, czy gra będzie na tyle grywalna, że scena jej nie oleje i będzie z kim grać. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Ja się przejmuję oceną, jeżeli nie będzie przynajmniej 9, nie zagram w to. Nie mam czasu na crapy 8). Edytowane 30 maja 2008 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Reset 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Jak coś nie wyjdzie to dostaniemy sc3 II :dupa: Cycki daja rade, jak nie nakićkają mase durnego stuff'u to bedzie dobrze.Nowy trailer jakoś tak optymistycznie nastawia. I niech cancele oddadzą :boks: Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 I następny Bohater Star Wars tym razem ze Star Wars: The Force Unleashed... http://www.gamespot.com/news/6192140.html?...newstop;title;2 kolejne 2 postaci z uniwersum Star Wars http://www.psu.com/Sith-Apprentice-to-appe...a0003899-p0.php niech moc będzie z wami Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 To się robi coraz głupsze... Może jeszcze dodadzą Frodo z "Władcy Pierścien", i Homera z "Simpsonów"... Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Tutaj macie obrazki nowego "dżedaja" w wyższej rozdzielczości. [EDIT] Doszło kilka nowych shotów. Cytuj
Oen 2 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Haha no i bardzo dobrze przynajmniej będzie można zagrać star warsowego duela, a nie Yoda vs. jakieś oszołomy ;] I mam nadzieję, że serio dorzucą jeszcze więcej postaci, baa jak dla mnie mogą już nawet wywalić cała starą ekipę Swoją drogą ciekawa tendencja Mortal vs. DC, Soul Calibur vs. Star Wars, w Tekkenie 7 chce zobaczyć X-menów Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 czekać tylko na zapowiedź specjalnej wersji Soul Calibur-a na WII Soul Calibur VS Pokemony Destiny Hope Revenge Power Evil PikaPika Pikachu i take you.... Cytuj
Oen 2 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) Akurat universum pokemonów mnie nie kręci... EDIT by Di: A warny Was kręcą? Oh od razu tak na ostro, a co z grą wstępną? Edytowane 6 czerwca 2008 przez Oen Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 PROSZĘ, PODAJCIE MI ADRES BANDAI NAMCO. POLECĘ DO NICH I WSZYSTKIM SPUSZCZĘ ŁOMOT!!! POWÓD? W SOUL CALIBURZE 4 NIE BĘDZIE SOUL CHARGE'Y... Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 6 czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 czerwca 2008 Hilda ma rewelacyjne 2p - rezerwuje ten kostium na wszelkie eventy, pierwszy! Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 W SOUL CALIBURZE 4 NIE BĘDZIE SOUL CHARGE'Y... Szkoda, walki nie będą już tak widowiskowe . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi