TomisH 3 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 http://www.gamesradar.com/f/the-sexy-babes...626144530461037 Trochę filmów z pannicami, kilka screenshotów. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Tagowanie w SC4? http://kotaku.com/5020127/soul-calibur-iv-...tag+team-action Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Tylko na single w trybie Story. I dobrze. Cytuj
animemang 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 A Ashlotte ma czyj styl? W tej grze można rozwalić zbroję przeciwnikowi i przy okazji trochę ubranka leci. Ale czy tak samo można zniszczyć komuś broń? Fajnie by było jakby taka możliwość istniała. Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 1) Możliwe, że to jednak były plotki z tymi skinami. 2) Nie można niszczyć broni i oby w Soul Caliburze nigdy nie było takiej możliwości. Cytuj
Moralio 106 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 The sexy babes of Soul Calibur IV Eeee, ciekawe. Mam nadzieje że po premierze SCIV nie okaże się nagle, że przy nowej części SCIII jest mega wyważoną i wolną od bugów bitką. Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Te filmy były kilka postów wyżej. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Ryu Hayabusa? Czy postać stworzona za pomocą edytora? http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=585241 Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Jeżeli prawdą jest że gra wymaga dysku twardego do xboxa- to posiadacze Arcade są w (pipi)e, w tym ja Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Jeżeli prawdą jest że gra wymaga dysku twardego do xboxa- to posiadacze Arcade są w (pipi)e, w tym ja Daj wiarygodnego linka do niusa, jak coś podajesz. Poza tym wydaje mi się że podobnie jak było przy Burnout'cie może chodzić wyłącznie o online. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 proszę Cię bardzo http://soulcaliburuniverse.com/forums/index.php?topic=1696.0 Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 Na pewno chodzi o online, bo nie oszukujmy się, kto przy zdrowych zmysłach zabiera się za online bez dysku? W ogóle kupno Xa bez dysku to błąd moim zdaniem. Kamil, siedzisz teraz we Wrocku ziom? Jak tak to można by skołować jeszcze Kapę i coś zagrać (i nie mam na myśli tylko Soula - VF4evo, jakieś 2d może, czy nawet dziadowy Tekken) bo musze sobie przypomnieć jak się w ogóle trzyma pada lol . Nawet ten weekend by mi raczej pasował na chwilę obecną . Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 SC IV wymaga dysku na Xbox'ie 360 do poprawnego działania. Nie chodzi tylko o multiplayer, więc... Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) O to Namco w tym momencie pojechało posiadaczom Arcadeów z grubej rury... W takim wypadku chodzi pewnie o tworzenie własnych łebków. Jak dla mnie całkowicie zbędna opcja, bo w bijatyce liczy się tylko practice, VS zwykłą ekipą, no ale Namco komercjalizuje swoją serię jak tylko może, cóż. Poza tym interesujące jest co też drzemie w Soul Calibur 4, że wymaga on "twardziela" Bugi i nowe VC . Edytowane 2 lipca 2008 przez Aramis Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 jeszcze mam nadzieję że jednak będzie działać bez dysku, myślę że kolejne dni ukarzą nam czy ta wiadomość jest tylko plotką. Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Z tego co wiem, to to jest niestety potwierdzona informacja. Z kolei wersja na PS3 będzie zajmowała po instalacji ponad 6GB. Save ma zajmować... 2048MB o_O Ale podejrzewam, że to jest czeski błąd i MB pomylono z kB. Proszę nie umawiać się na granie tutaj, od takich spraw jest PM, a na SCPL jest nawet specjalny topic dotyczący granek we Wrocławiu Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Mało mnie obchodzą wszelkie komercjalizacje. Oby tylko nie zapomniano hardcorowych graczach i każdy był zadowolony z gry. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Proszę nie umawiać się na granie tutaj, od takich spraw jest PM, a na SCPL jest nawet specjalny topic dotyczący granek we Wrocławiu Czilałt, już żesmy sie umówili. A co do tych linków, to macie jakiś link z oficjalnym stanowiskiem Namco?? Edytowane 2 lipca 2008 przez Kasandra Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Mało mnie obchodzą wszelkie komercjalizacje. Oby tylko nie zapomniano hardcorowych graczach i każdy był zadowolony z gry. Dokładnie, jeśli w grze będą wszystkie potrzebne tryby, system bez bugów i (w miarę) zbalansowany skład, to namco może sobie upchnąć na tym blu-ray'u nawet trzysta bezsensownych dodatków. Proszę nie umawiać się na granie tutaj, od takich spraw jest PM Wiesz co, Aramis po takim czasie wykazał w końcu ponowną chęć do grania w bijatyki, a Ty go tu jeszcze upominasz EDIT by Di: Ja bym nawet Reseta upomniał, gdyby coś takiego napisał Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 chyba jednak nowy SC nie będzie wymagał dysku na xbox.com zniknęła ikonka Hard Drive Required:) Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Namkoczaki po raz kolejny pojechały po bandzie. Nie będzie już jakiejkolwiek nowej postaci. Mamy więc: Hilde - nowa Algol - nowy, walczy tak jak Necrid Amy - obecna w SC3 jako Bonus i w SC3 AE jako pełnoprawna postać Ashlotte, Shura, Scheherezade, Angol - Bonus Cytuj
sznyta. 9 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Są już dostępne achiewmenty http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...iew&id=2968 . Całkiem ciekawe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi