Pezmo 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2008 Online mozna grać mając ntsc-j z pal czy są jakieś ograniczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2008 Online region-free. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2008 mówicie o graniu z ludzmi z zagranicy,czy jest jakis sposób by sprawdzic jakiej narodowości jest gracz?? Na X360 wystarczy Y nacisnąć i wyświetla się profil gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kuwabara 1 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2008 czy ktorys z was ma moze taki problem: gram 3 walki pozniej mnie wyrzuca z sieci pisze networ error wyjde z gry klikne na sign in zapisuje sie do sieci i wszystko jest ok wchodze do gr znowu gram 2-3 walki i error rozpier...dala mnie to czy ktos tak ma? ? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 czy ktorys z was ma moze taki problem: gram 3 walki pozniej mnie wyrzuca z sieci pisze networ error wyjde z gry klikne na sign in zapisuje sie do sieci i wszystko jest ok wchodze do gr znowu gram 2-3 walki i error rozpier...dala mnie to czy ktos tak ma? ? Podobno na ps3 ludzie tak mają. Przynajmniej na sc.com się skarżą. Na chwilę obecną nie ma rozwiązania chyba. Jeśli jest to na X360, to nie wiem. Być może masz porty zablokowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
hitokiri 0 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 Witam Zastanawiam sie czy grając zawodnhikiem z lepszą bronią (kupioną za pieniadze) jej lepsze statystyki są dostepne w rankingowych walkach Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 Witam Zastanawiam sie czy grając zawodnhikiem z lepszą bronią (kupioną za pieniadze) jej lepsze statystyki są dostepne w rankingowych walkach Zależy. Jest tryb standardowy, gdzie kupione przedmioty nie wpływają na parametry postaci. Można też grać specjalny versus, gdzie wszelkie dodatki zebrane na singlu działają. Oba tryby mają wersję rankingową i sparringową. Rankingi obu trybów są zupełnie od siebie niezależne. Cytuj Odnośnik do komentarza
lionn 0 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 witam Grę mam od soboty.Pograłem troche na internecie i nie wiem czy tylko mi się tak trafia ale przewaznie na 10 rozegranych walk 7 to kilik a reszta przewaznie sieg. Najlepsze jest to ze gra taki uzywam calej jej comand lisy w walkach a i tak na skrzynce mam juz kilka wiadomosci z wyzwiskami od pokonanych osob ,przewaznie sa to osoby spamujace 2 ciosy na krzyz nie rozumiem tego:) Orientuje sie ktoś czy w naszym kraju można kupic arcade stick do xboxa 360 Cytuj Odnośnik do komentarza
RobertKWL 0 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 Kosimazak, widocznie jesteś dobry ^_^ i nie ma co się przejmować noobami, którzy starają sie na pałę wygrać Cholera, juz bym chciał mieć grę, ale czekam na limitowaną edycję... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 http://www.xbox360achievements.org/forum/s...d.php?p=1051781 Jeśliktoś z naszych jest jeszcze na zesłaniu w Uk i gra w Soula to za calaka jako pierwszy jest do zgarnięcia arcade stick. Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 Pomysł dobry, gorzej z wykonaniem. Zobaczcie jaki mają burdel w topicu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 Dalej czekam na SC z ultimy <_< . Pytanie mam: Jak w czwórce sprawuje się moja kochana Ivy? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2008 Dalej czekam na SC z ultimy <_< . Pytanie mam: Jak w czwórce sprawuje się moja kochana Ivy? Dobra, ale trudna do opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2008 Mam dla was porownanie na ktore wszyscy czekali, czyli kluczowe porownanie fizyki gry: http://www.gamesradar.com/f/soulcalibur-iv...080414530615021 Cytuj Odnośnik do komentarza
RobertKWL 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2008 Mam pomysł. Jesli tak źle gra sie na padzie od X360, to chodzcie damy komus kase, i ten zamówi nam Arcade Sticki z Play-Asia. Hmm?? Czemu w Europie nie można kupic limitki z koszulką ?? Nawet w Play-Asia nie ma limitki Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2008 (edytowane) witam Grę mam od soboty.Pograłem troche na internecie i nie wiem czy tylko mi się tak trafia ale przewaznie na 10 rozegranych walk 7 to kilik a reszta przewaznie sieg. Najlepsze jest to ze gra taki uzywam calej jej comand lisy w walkach a i tak na skrzynce mam juz kilka wiadomosci z wyzwiskami od pokonanych osob ,przewaznie sa to osoby spamujace 2 ciosy na krzyz nie rozumiem tego:) Orientuje sie ktoś czy w naszym kraju można kupic arcade stick do xboxa 360 W naszym piknym kraju sa tylko uzywki. Mozna sprowadzic z zagranicy ale niestety to kosztuje a dobrego sticka na Sanwie gotowego niema niestety. Zostaje tylko HORI ktory jest ok, ale sie wyrabia. Mam 2 takie sticki i sa ok. Niestety koszt sprowadzenia jest duzy i jest clo z reguly (chodz nie jest to tak duzo). Moge pomoc w zamawianiu ale NIE ZA DARMO, bo mi sie nie chce i nie biore odpowiedzialnosci za clo bo niestety nie jest ono zalezne ode mnie. Jak kilka osob bierze to trzeba wziac kuriera, paczka jest ubezpieczona, namierzalna i przylatuje w MAX tydzien. Wlasnie sprawdzilem - wersja z rysunkami z SC4 sticka HORI odpada, bo mozna zamowic TYLKO JEDNA SZTUKE NA KLIENTA ( to znana praktyka w Japoni gdy towar jest bardzo chodliwy). Na szczescie, Hori wznowilo produkcje tego sticka BEZ naklejek (jest identyczny w srodku) i te juz mozna zamawiac bez ograniczen. Koszt przy 5 szt wyszedl 205 zl za szt bez mojej prowizji i bez cla. Edytowane 5 sierpnia 2008 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2008 sa replaye walk? Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2008 (edytowane) Da się grać w trybie versus (na jednej konsoli) dwóch na dwóch? (zmiany postaci podczas walki) W Tower Soul gra się świetnie kilkoma postaciami Może da się ten tryb odblokować? Edytowane 5 sierpnia 2008 przez bid0n Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 sa replaye walk? Nie. Replay'e (w ogóle) występują tylko po ostatniej rundzie, pokazując ostatnie momenty walki. Da się grać w trybie versus (na jednej konsoli) dwóch na dwóch? (zmiany postaci podczas walki) W Tower Soul gra się świetnie kilkoma postaciami Może da się ten tryb odblokować? Nie i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prime Hunter 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) Dwa pytania 1. Jak robi się te Critical Finishe? 2. Gdy jest atak i robi się go przez Slide Input [jeden mały kwadracik A drugi większy kwadracik z B] to o co właściwie chodzi? wybaczcie za głupie pytania Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Prime Hunter Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 1. Musisz nacisnąć A+B+K+G, gdy przeciwnik zostanie zestunowany gdy blokuje Twój cios albo robisz GI, a jego Soul Gauge (ta kulka) wybucha. 2. Musisz szybko nacisnąć jeden przycisk po drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prime Hunter 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 Dzięki za szybką odpowiedź. tylko Co znaczy zestunowany oraz robienie GI? Mam nacisnąć naraz [a,b,k,g] w momencie wybuchu kulki, czy gdy jest czerwona i błyszczy się? Rozumiem, że te trzy zielone paski mają zniknąć przed robieniem tego? To właściwie moja pierwsza bijatyka, nie ogarniam tego na razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 Zielone paski odpowiadają za elementy uzbrojenia, nie są w tym przypadku istotne. Wpływają jedynie na to, że ew. obrażenia zadawane przeciwnikowi są większe. Gdy kulka wybucha, przeciwnik tak jakby zostaje odepchnięty do tyłu. Wtedy właśnie wciskacz 4 przyciski jednocześnie. GI to Guard Impact, czyli metoda parowania ciosów, 1_3_4_6G. Legenda: soulcalibur.xt.p -> TEKSTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Prime Hunter 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt-JF 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2008 Grac mi w tego kalibura ku..a grac ! Ja jeszcze ''tylko'' 13dni i Was gonie :krzeslem: A dla graczy na ps3 po dostaniu gry podam ID zeby sie poustawiac online.The legend .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi