Skocz do zawartości

Soul Calibur IV

Featured Replies

Opublikowano

Detekcja kolizji nie jest gorsza. Po już sporej ilości walk, na razie raz zdarzyło mi się że jakiś low ominął stojącą postać.

Możliwe że online powoduje małe przekłamania.

• Odpowiedzi 723
  • Wyświetleń 75,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miodzio początek walki zaczyna się tak samo jak w SC ;D

• Oby nie było , nie mów hop di :biggrin: jak na razie jest dobrze , postać wykonane są genialnie (Mitsu!!!) ,masa detali ,ruchome elementy strojów - nie przesadzili z kolorystyką , animacji postać m

• A moim jest i w przeciwieństwie do Ciebie nie wypisuje głupot ( tekst z Di rządzi ;D ) i super powodzenia nikt Ci nie broni.

Opublikowano
  • Autor

No ja wczoraj wtopiłem z 5 rund bo 2K Hildy w końcówce przeniknęło przez nogi oponenta, 6B+K też lubi nie trafic idt. aha - raz C3A mi zaliczylo whiffa więc kurde mam to gdzieś i nie chce grać turniejowo w grę w której to czy wygrasz zależy w dużej mierze od farta.

Opublikowano

Zgadzam się, detekcja kolizji jest zwalona w tej grze. W T:DR może raz na sto walk jakiś cios przeniknie a w SC4 takie kwiatki są co 3-4 walki a niekiedy nawet kilka razy w jednej rundzie.

Opublikowano
Zgadzam się, detekcja kolizji jest zwalona w tej grze. W T:DR może raz na sto walk jakiś cios przeniknie a w SC4 takie kwiatki są co 3-4 walki a niekiedy nawet kilka razy w jednej rundzie.

W Tekkenie są inne kwiatki. Np. raz rzut zrobiony na przeciwnika robiącego cios z obrotu wchodzi na plecy, raz z boku, a innym razem wcale.

Crushe to też random.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka nawet daje rade, w sam raz na przeczekanie na nowego Tekkena.

Aha, pad od X0 ssie, musze kupić sobie jakiego arcade sticka.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Mam do sprzedania książke Soulcalibur IV 4 Strategy Guide by Bradygames Game New (...).

Chętny ktoś? Pisać na gg- 10305528

Opublikowano

Ile za to chcesz? Napisz mi PM, bo teraz jestem w pracy, a na GG będę dopiero wieczorem :)

Opublikowano

Się wie ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Moim zdaniem SC4 jest bardzo dobre. Ja i tak nie lubię grać w gry na konsolach online, starczy mi granie z kolegami. Yoshimitsu bardzo mnie zaskoczył myślę, że jest lepszy niż w Tekkenie 5(w 6 nie grałem i nie mam zamiaru), dla mnie Soul calibur 4 jest o wiele lepsze od Tekkena. Niektóre postacie czasem mnie zaskakują(na pewno nadal nie poznałem wszystkich ataków). Zostanę przy tej grze, a przynajmniej na razie.

• 11 miesięcy temu...
  • 7 lat później...
Opublikowano

Nowy gameplay i kolejne postacie doszły

Opublikowano

xd cyfry rzymskie ci się pomyliły

Opublikowano

(pipi)a,, wszedlem w pierwszy temat w dziale xd

na (pipi) przypiete tematy w ktorych od lat nikt nie pisze?

Opublikowano

Kiedyś to byli czasy teraz nie ma czasów

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Widzę, że nikomu się nawet nie chce wklejać to ja to zrobię

Opublikowano

Ok jest Voldo, to jest zakup na premierę. Jeszcze niech dadzą Cervka i można wydawać. Tak, nikt nie chce wsiura z toporem, więc proszę nie wyskakiwać że hurr durr Astaroth jeszcze ;)

Opublikowano

z tekkenem 3 ci sie pomylilo.

Opublikowano

Nic nie pomyliło. Jak Lei mógł to masochista Voldo nawet powinien. 

Btw, słabe te kostiumy mu zrobili w szóstce.