Opublikowano 10 listopada 200816 l Detekcja kolizji nie jest gorsza. Po już sporej ilości walk, na razie raz zdarzyło mi się że jakiś low ominął stojącą postać. Możliwe że online powoduje małe przekłamania.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Autor No ja wczoraj wtopiłem z 5 rund bo 2K Hildy w końcówce przeniknęło przez nogi oponenta, 6B+K też lubi nie trafic idt. aha - raz C3A mi zaliczylo whiffa więc kurde mam to gdzieś i nie chce grać turniejowo w grę w której to czy wygrasz zależy w dużej mierze od farta.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Zgadzam się, detekcja kolizji jest zwalona w tej grze. W T:DR może raz na sto walk jakiś cios przeniknie a w SC4 takie kwiatki są co 3-4 walki a niekiedy nawet kilka razy w jednej rundzie.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Zgadzam się, detekcja kolizji jest zwalona w tej grze. W T:DR może raz na sto walk jakiś cios przeniknie a w SC4 takie kwiatki są co 3-4 walki a niekiedy nawet kilka razy w jednej rundzie. W Tekkenie są inne kwiatki. Np. raz rzut zrobiony na przeciwnika robiącego cios z obrotu wchodzi na plecy, raz z boku, a innym razem wcale. Crushe to też random.
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Gierka nawet daje rade, w sam raz na przeczekanie na nowego Tekkena. Aha, pad od X0 ssie, musze kupić sobie jakiego arcade sticka.
Opublikowano 24 września 200915 l Witam. Mam do sprzedania książke Soulcalibur IV 4 Strategy Guide by Bradygames Game New (...). Chętny ktoś? Pisać na gg- 10305528
Opublikowano 24 września 200915 l Ile za to chcesz? Napisz mi PM, bo teraz jestem w pracy, a na GG będę dopiero wieczorem
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Moim zdaniem SC4 jest bardzo dobre. Ja i tak nie lubię grać w gry na konsolach online, starczy mi granie z kolegami. Yoshimitsu bardzo mnie zaskoczył myślę, że jest lepszy niż w Tekkenie 5(w 6 nie grałem i nie mam zamiaru), dla mnie Soul calibur 4 jest o wiele lepsze od Tekkena. Niektóre postacie czasem mnie zaskakują(na pewno nadal nie poznałem wszystkich ataków). Zostanę przy tej grze, a przynajmniej na razie.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Nie ma odpowiedniego tematu, więc wklejam tutaj Nowy Soul Calibur nadchodzi!!! http://www.joystiq.com/2010/12/26/soul-calibur-series-returns-to-the-stage-of-history/ Oby to była piątka ;]
Opublikowano 27 stycznia 20187 l (pipi)a,, wszedlem w pierwszy temat w dziale xd na (pipi) przypiete tematy w ktorych od lat nikt nie pisze?
Opublikowano 21 lipca 20186 l Ok jest Voldo, to jest zakup na premierę. Jeszcze niech dadzą Cervka i można wydawać. Tak, nikt nie chce wsiura z toporem, więc proszę nie wyskakiwać że hurr durr Astaroth jeszcze
Opublikowano 22 lipca 20186 l Pierwszy post od stu lat, myślałem, że ktoś odkrył jak zakuwa się w kajdanki, a tu nic
Opublikowano 22 lipca 20186 l Nic nie pomyliło. Jak Lei mógł to masochista Voldo nawet powinien. Btw, słabe te kostiumy mu zrobili w szóstce.