Sebastian PL 1 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 dzieki ale slabo u mnie z ang Cytuj
DOA 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Siemka Wszystkim! Mam do Was nietypową prośbę.. Jestem bardzo zainteresowany SCIV i mam zaoszczędzone pieniądze na nią, ale niestety po opiniach niektórych ludzi, boję się że te pieniądze pójdą na marne ;( Wiem że jest demo na Xbox Live, ale ja niestety nie posiadam go i brak dysku (Core). W temacie Ninja Gaiden 2 bylo do ściągnięcia demo i wypalenia na płytce i zastanawia mnie, czy z SCIV też jest taka sama możliwość? Bardzo był bym wdzięczny za pomoc, bo nie ukrywam że napaliłem sie na tą gierkę, ale muszę sprawdzić jak będzie się w ogóle grało na padzie od X-a Pozdro! Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 (edytowane) wiekszosc gra Kilikiem(bo ma daleko siegajace uderzenia),albo Cervantesem. Trudno cokolwiek zrobic przy duzych lagach,a takich doswiadczylem. Mitsurugi tez ma duze "poparcie". Nawalaja po klawiszach jak leci,albo stosuja najprostsze comba,co w polaczeniu z lagami daje im ogromna przewage. Zreszta gry sie pozbylem,bo tryb online doprowadzal mnie do wscieklosci. Święta racja. Grę mam 2 dni a online momentami to taka imba i miernota, że nie wiadomo śmiać się czy płakać . Jednak sporo zależy z kim grasz. Edytowane 1 października 2008 przez Gazi Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Mitsu i Sophie przez neta to straszne postacie. Może i offline te ich podcinki i zgadywanki na wstającego nie są aż tak groźnie, ale on-line to prawdziwa zaraza... Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 12 października 2008 Autor Opublikowano 12 października 2008 Ja bym do tej dwójki dorzucił jeszcze Amy - z nią nawet mały delay = absolutna masakra. Masakrycznie szybkie i ciężkie do przerwania customy, szybkie launchery i combo startery o ogromnym zasięgu i statusie TC, maksymalnie pokręcona animacja ciosów i niesamowicie szybkie unblocki. Każdy delay = kłopot z SS = ciągły blok = zasyp błyskawicznych dziobnięć. Jeżeli miałbym wybrać postać z którą gra mi się najgorzej to była by to właśnie Amy. Pozatym online z amerykańcami jest śmieszny. Np. gość (zapomniałem GT) - ponad 100 level, bardzo duze wins ratio (ponad 80%), a gra tak okrutnie biednie, ze głowa mała - offline gosć po prostu nie istnieje, a winsy trzepie tylko dzięki sekundowemu delayowi, który z nim jest zawsze. Cytuj
Tenchion 0 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Uff! Nareszcie po długim czasie mogłem dopaść w swoje rece SC IV!! Niestety, bądź stety, przypadła mi wersja na X360. Pierwsze wrażenie? Krzyżak w X klocku jednak nie może się równać z tym dual shockowym, cokolwiek mi nie powiecie. Bolą ręce od gry.... anyways, jakie pierwsze wrażenie jako pasjonata serii - kilka postaci wydaje mi się przekalibrowanych pod względem klawiszologii... Przede wszystkim mam na myśli Seong Minę, którą na pierwszy rzut oka troche 'odimbiono' w porównaniu do wydania z III. Mitsurugi wciąż pozostaje zabójcą nad zabójców, z tym, że wydaje mi się być nieco wolniejszy w reakcji niż w III (może to wina tego pada ale góra góra Y, dół dół Y nie wchodza tak płynnie jak w SC III ) Wątek jedi to coś, co mnie - jako fana SW uradowało. Liczyłem jednak, że rozbudują trochę bardziej fabułę Yody Przybył.. załatwił co miał zrobić, a WALKA WCIĄŻ TRWA... lol Poległem :] Ciekaw jestem jaki jest ending Vadera Cóż, SC IV na pewno wygląda ślicznie, ale nie wiem czy technicznie jest tak 'fajne' jak trójka A zresztą, zobaczymy, mam je dopiero 4 godzinki (z czego grałem z 1,5 xD) Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Yoda i Vader potwierdzeni jako DLC Cytuj
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Bo niestety od sc3 sie tekken zrobił <_< Dokładnie-namco zabiło dusze dzieła jakim był !!soul calibur- pozostała tylko nazwa mamy tekkena na mieczyki-(czyt. syf) Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Bo niestety od sc3 sie tekken zrobił <_< Dokładnie-namco zabiło dusze dzieła jakim był !!soul calibur- pozostała tylko nazwa mamy tekkena na mieczyki-(czyt. syf) Panowie nie przesadzajmy. Cytuj
VHO 3 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 The console-exclusive Star Wars characters for Soulcalibur IV are now available for both systems. Darth Vader is up for download from Xbox Live for 400 points (~$5) while Yoda is up on PSN for $4.99. Check the link below for screens of the two versus each other. http://www.sdtekken.com Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 24 października 2008 Autor Opublikowano 24 października 2008 Co wy gadacie, przecież SC4 zjada 3kę na śniadanie. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Czy DLC (Yoda) ściągnięty z US PSS będzie działać na europejskiej wersji gry ? Cytuj
Di 839 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Nie słyszałem jeszcze, żeby jakaś gra na PS3 była region-free jeśli chodzi o dodatki, więc szczerze wątpię. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Di, za to ja slyszalem, ze w SC4 lomot zbierasz ;f Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Ja zrezygnowałem z tej gry po dwóch tygodniach. Dla mnie to nie jest dobra bijatyka. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) Ja dzisiaj odpaliłem na chwilę tryb online na xbox live i wrażenia po po paru miesiącach granie w T: DR Online są niesamowite Nie ma co porównywać jakości gry online w tych tytułach, to jest niebo a ziemia. Niestety jeśli chodzi o poziom graczy to nie jest już tak różowo, na kilkadziesiąt graczy z którymi grałem tylko kilku potrafiło w miarę grać a reszta to jacyś żałośni 'naciskacze przycisków', podczas gdy w Tekkenie co drugi zawodnik reprezentuje w miarę dobry poziom. Możliwe, że to kwestia platformy (PS3= hardcore gamers, X360= casual gamers) ale niesmak pozostaje Edytowane 26 października 2008 przez Super Big Boss Cytuj
LNG 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Uff! Nareszcie po długim czasie mogłem dopaść w swoje rece SC IV!! Niestety, bądź stety, przypadła mi wersja na X360. Pierwsze wrażenie? Krzyżak w X klocku jednak nie może się równać z tym dual shockowym, cokolwiek mi nie powiecie. Bolą ręce od gry.... Sprytna rękawiczka pomaga. Ale to fakt krzyżak od ixa to jakieś nieporozumienie, dlatego zamierzam nauczyć się grać na ASie. Ostatnio gdy zakupiłem SC 4 czasami udaje nam się z bratem grać w coś poza VF5. Nie oceniam tego czy gra jest lepsza czy gorsza. Po szoku jaki dostałem przy jedynce na dreamcast'a nic mnie już chyba tak pozytywnie nie zaskoczy. Zwyczajnie gram w to co jest i nie marudzę. Ja dzisiaj odpaliłem na chwilę tryb online na xbox live i wrażenia po po paru miesiącach granie w T: DR Online są niesamowite Nie ma co porównywać jakości gry online w tych tytułach, to jest niebo a ziemia. Niestety jeśli chodzi o poziom graczy to nie jest już tak różowo, na kilkadziesiąt graczy z którymi grałem tylko kilku potrafiło w miarę grać a reszta to jacyś żałośni 'naciskacze przycisków', podczas gdy w Tekkenie co drugi zawodnik reprezentuje w miarę dobry poziom. Możliwe, że to kwestia platformy (PS3= hardcore gamers, X360= casual gamers) ale niesmak pozostaje Poziom graczy online jest żałosny, fakt. Wpadłem tylko na chwilę i się załamałem. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Poziom jest jak w każdej bijatyce. Tylko 5%-10% graczy coś potrafi. Nie ma też przewagi ps3 nad Xem. Na początku było wręcz odwrotnie, bo pro z DOA4 i VF5 w to grali. Jak się trafi ktoś kumaty, to najlepiej dodać listy znajomych i pograć sobie do 10 wygranych z taką osobą. Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Czy aby grać bez lagów na eu wystarczy łącze 512kb/s? Chcciałbym grać głównie z bratem - on ma łącze 512 a ja 1mb. Czy nie będzie lagów? Czy różnica w łączach dawać będzie mi jakąś przewagę? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 W warszawie ta gra już nie istnieje Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 W warszawie ta gra już nie istnieje ??? Co przez to rozumiesz? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ze wszyscy ja obsrali Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 A więc czas teraz na domiancję Śląska Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 4 listopada 2008 Autor Opublikowano 4 listopada 2008 To nie fair ze ktoś szybciej ode mnie przestał w to grać;f Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 To nie fair ze ktoś szybciej ode mnie przestał w to grać;f Aramis nie kracz. Jeszcze żeśmy dobrze nie pograli, a Ty już wspominasz o odejściu. Warszawa jest rozbita odejściem Di od turniejowego grania. To dla nas niepowtarzalna okazja. Mamy tutaj godną ekipę, która może przyciągać nowych graczy, czego najlepszym przykładem jest Bolgan. Podsumowując Myślę o założeniu teamu i regularnych spotkaniach. Mamy Hilde, Taki, Talim, Yuna i kogo tam jeszcze (Ty), Astarotha (Ja), Minę (Kati), Volda (Bolgan), Amy (Camus) i dwóch Mitsurugów (Borys i Wojtek, który w końcu wraca do gry). Tak że całkiem konkretna ekipa, która ma szansę zarządzić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi