Opublikowano 18 maja 200816 l Nie, ale o nowych postaciach było. Zresztą nie kłóć się, tylko oddawaj dług
Opublikowano 18 maja 200816 l Mam takie głupie pytanie, nie na temat - pisze się Seong Mi-na czy Seong Mina? To moja ulubiona postać, ale nigdy nie miałem pewności
Opublikowano 18 maja 200816 l Tą pierwszą pisownię wprowadzono w SC3. Obie są poprawne Ale najlepiej mówić na nią Zezowata.
Opublikowano 18 maja 200816 l Tą pierwszą pisownię wprowadzono w SC3. Obie są poprawne Ale najlepiej mówić na nią Zezowata. Zezowata? A to czemu? Jakoś w przypadku tej postaci rzadko kiedy patrzy się na oczy EDIT by Di: Zezowata, bo... ma zeza. Najlepiej jest to widoczne w SC2: http://img146.imageshack.us/img146/1659/zezowatatv0.jpg No ale wracamy do tematu
Opublikowano 19 maja 200816 l A tu macie "ulepszoną" Ivy: http://www.soulcaliburpoland.yoyo.pl/viewtopic.php?t=374 Zrobił się dym, bo wygląda na to że gracze chcą koniecznie oglądać gargantuiczne implanty Ivy. Ja tam nie wiem o co tyle krzyku, przynajmniej w nowej wersji stroju mniej absurdalnie. Panienka Valentine może sobie nawet biegać w worku na kartofle, byle tylko nie miała jakichś rzutów faworyzujących konkretny slot na pada
Opublikowano 20 maja 200816 l http://images.gamersyde.com/gallery/public...5/1286_0009.jpg Pośladek Ivy o.O
Opublikowano 20 maja 200816 l XDDDDDDDD No pośladek wygląda jak... pośladek, hmm dziwne, no niech se jest.
Opublikowano 21 maja 200816 l Pośladek Ivy o.O Raczej trzeba to nazwać: poślad. To już nie wygląda fajnie tylko karykaturalnie. Pośladek Ivy to i tak nic przy nowym biuście Setsuki. Wow. Soul Calibur IV: Boob Attack. Aż dziwne że Talim też nie nosi miseczki D <_< A drugi strój Setsu to przynajmniej nie taka porażka jak w SCIII.
Opublikowano 21 maja 200816 l Autor Talim nic nie rośnie więc okaże się pewnie, że to SC odpowiednik Bridget.
Opublikowano 21 maja 200816 l ejooo pierwowzor stroju Ivy byl w porzadalu.... wiecie wystarczy leciutko pociagnosc i takie to spada zaraz z dziewczyny( teraz bedzie, ze zbok jestem co?), pozatym to wszystko w grze zapowiada sie bardzo fajnie( chociaz mnie odrzuca joda- nienawidze star warsow, ale co mi tam... bedzie kogo prac w practice). Pozatym strasznie interesuje mnie jak pociagna teraz Yun-Seunga( czy jak sie go tam pisze) bo wszarza niezle w trojce opanowalem. No i na koniec to co mnie skreca to.... jaki bedzie wyglad plansz( imo w trojeczce mnie rozwalily na lopatki, cos boskiego)bo widzialem jedna czy dwie( bardzo fajne, ale chcialbym ta na ruchomym rusztowaniu z egiptu zobaczyc na next genie), moze ktos sieknie jakies linki?
Opublikowano 21 maja 200816 l nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD
Opublikowano 22 maja 200816 l nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Szkoda, że będzie mieć bana... Ale pograć nią for fun można ;-)
Opublikowano 23 maja 200816 l nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Szkoda, że będzie mieć bana... Ale pograć nią for fun można ;-) A kto powiedział ze bedzie miec bana? Poczekajmy az ta gra wyjdzie i zobaczymy co ma niby oznaczac bonusowa postac. Jedyny pewny ban jest dla Yody i Vadera, ze względu na niemożność grania którąś z postaci na jednej konsoli. Reszta jak na razie jest zagadką. Marzy mi się w końcu jakiś SC w którym nie ma banów na postaci czy ciosy.
Opublikowano 23 maja 200816 l New pictures for Soul Calibur IV : Setsuka, Shura, Ashlotte http://www.play3-live.com/news-ps3-soul-ca...nneur-8332.html
Opublikowano 23 maja 200816 l Dajcie Shurze spodnie i bede nia grac xD A Setsu ładna, tzn teraz mi sie bardziej podoba niz na tym marnym skanie Edytowane 23 maja 200816 l przez Ana
Opublikowano 24 maja 200816 l http://www.gametrailers.com/player/34380.html New Fighters Slideshow Edytowane 24 maja 200816 l przez TEAM Dabrowa Tar.
Opublikowano 25 maja 200816 l nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Szkoda, że będzie mieć bana... Ale pograć nią for fun można ;-) A kto powiedział ze bedzie miec bana? Poczekajmy az ta gra wyjdzie i zobaczymy co ma niby oznaczac bonusowa postac. Jedyny pewny ban jest dla Yody i Vadera, ze względu na niemożność grania którąś z postaci na jednej konsoli. Reszta jak na razie jest zagadką. Marzy mi się w końcu jakiś SC w którym nie ma banów na postaci czy ciosy. Wyciągam proste wnioski -> w SC2 była taka postać jak Necrid. Kto uczestniczył w choć jednym turnieju SC2 ten wie, że Necrid był banowany. Czemu? Bo była to bonusowa postać zaprojektowana przez twórcę Spawna. To samo w SC3 -> bonusów było więcej niż tutaj zapowiedziano a i tak wszystkie postacie tego typu były banowane. Prosty wniosek - Bonus = ban na poważniejszych turniejach (bo o tych mowa). Oczywiście mogę się mylić...