Opublikowano 22 stycznia 200817 l czemu juz od dluzszego czasu(hmm 1,5-2 miechy?) nie pojawiaja sie nowe epy? dzis pomyslalem ze zassam od razu 4-5 patrze na hatak a tam dalej sa tylko do very supernatural christmes O_o
Opublikowano 22 stycznia 200817 l bo jest strajk scenarzystów - jakbys nie zauważył to ogromna wiekszosc seriali ma teraz przerwe albo juz skonczyła tegoroczne sezony jakis czas temu
Opublikowano 2 lutego 200817 l Pewnie już wszyscy zdążyli zauważyć, ale jakby co to mam niusa! Na sieci pojawił się już Ep #9 , są także polskie napisy ;] Zaraz idę oglądać, powiem coś więcej jak obejrzę Odcinek jak zwykle na poziomie, nie warto chyba spoilować ale naprawdę trzeba obejrzeć Edytowane 2 lutego 200817 l przez Sztajniec
Opublikowano 2 lutego 200817 l Bardzo fajny serial... żałuję, że nie obejrzałam wszystkich odcinków, gubię się już w tych tytułach i programach
Opublikowano 2 lutego 200817 l Ogladalem tego nowego epa i z przykroscia stwierdzam ze ssie pale po calosci, jakies zje.bane wiedzmy i robaki w hamburgerach poprzednie byly lepsze
Opublikowano 4 lutego 200817 l A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.
Opublikowano 10 lutego 200817 l No i kolejny odcinek + napisy. Imho nie jakiś wybitny, ale też nie kaszanka, taki średniaczek
Opublikowano 15 lutego 200817 l Pierwsza polowa nowego odcinka była niezła, z humorem i pomysłem, za to później już zrobiło się nieciekawie...
Opublikowano 22 lutego 200817 l No! W końcu jestem na bieżąco, zaliczyłem wszystkie odcinki 3 sezonu jakie są do tej pory (teraz chyba jakaś dłuższa przerwa będzie?) i uważam go za najlepszy z najlepszych. Odcinek 03x12 jest po prostu GENIALNY! Twórcy doskonale zapożyczają pomysły z filmów (Dzień Świstaka, Atak na 13 posterunek). Pomysły i żarciki w 3 sezonie są de best.
Opublikowano 22 lutego 200817 l Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.
Opublikowano 23 lutego 200817 l myślałem, że sie zleje ze smiechu przy tym dialogu xDDDD - I shot the sheriff... - ...but you didn't shoot the deputy
Opublikowano 23 lutego 200817 l myślałem, że sie zleje ze smiechu przy tym dialogu xDDDD - I shot the sheriff... - ...but you didn't shoot the deputy Dokładnie, ten dialog w wykonaniu Dean'a + jego uśmieszek Odcinek KONKRETNY, jeden z najlepszych odcinków Supernatural, rly ;]
Opublikowano 4 marca 200817 l Czwarty sezon na jesień! http://tv.ign.com/articles/856/856388p1.html Edytowane 4 marca 200817 l przez Hela
Opublikowano 4 marca 200817 l zaje.biście ;d tak w ogole to nie wiem czy wiecie, ale trzeci sezon sie jeszcze nie skonczył - finałowe 4 odcinki polecą jakoś od końcówki kwietnia.
Opublikowano 5 marca 200817 l fani napewno wiedza, z niecierpliwoscia czekam na te odcinki. Serial mial sie skonczyc po 3 sezonach, ale ze z odcinka na odcinek robi sie co raz lepiej to nie bede marudzil z tego powodu ze bedzie czwarty, chociaz dziwi mnie to troche bo ogladalnosc w USA jest słaba.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l wiem ze post pod postem ale chce podbic temat bo wyszedl nowy odcinek. po doskonalym "Jus in Bello" i dwoch miesiacach czekania zawiodlem sie, jak zobaczylem na samym poczatku tych dwoch idiotow to juz wiedzialem ze bedzie slabo, strasznie sie wynudzilem na tym odcinku. zdecydowanie najslabszy w trzecim sezonie.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l faktycznie, nic szczególnego, ale momentami sie pośmiałem troche:) zostaly jeszcze 3 odcinki do konca sezonu, mam nadzieje, ze beda ciekawsze.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l dla mnie całkiem fajny ep i odejście trochę od konwencji. Plus było zabawnie. Szkoda tylko że odcinek nie umywa się do poprzedniego który był genialny i nie przybliża nas do rozwiązania/ dean ma tylko 2 miechy.
Opublikowano 2 maja 200816 l No odcinek slabiutki, jednak fajnie bylo znow zobaczyc (po przerwie) Sam'a i Dean'a. Anyway - mamy juz nowy odcinek 3x14, jeszcze nie ogladalem, wieczorkiem sobie obejrze
Opublikowano 10 maja 200816 l prośbę mam, możecie odpalić 12 odcinek z pierwszej serii, ten o pastorze i jego żonie, co uzdrawiała i odbierała życie jednocześnie, kontrolując kosiarza? Mniej więcej w połowie jest taka scena, że kosiarz idzie po jakąś dziewczynę co biega sobie po lesie, a w namiocie uzdrawiany jest dziadek na wózku. Leci wtedy taki spokojny, rockowy kawałek, ktoś może mi powiedzieć co to za utwór? będę wdzięczny bardzo
Opublikowano 10 maja 200816 l ten kawałek z wokalem jest? nie ma tam przypadkiem słów "come on baby, don't fear the reaper"?
Opublikowano 10 maja 200816 l tak, tak, to to edit, ok, z tego co mi internet mówi to to jest Blue Oyster Cult-Don't Fear The Reaper, zaraz odsłucham sobie bo to boski kawałek i gdzieś już go kiedyś słyszałem. Dzięki wielkie! Edytowane 10 maja 200816 l przez Manor
Opublikowano 10 maja 200816 l No to jest to, wiem bo kiedys sam szukalem. Btw - mamy nowy odcinek 3x15, zobaczymy jaka role odegra w nim nadchodzaca smierc Dean'a, ale sadzac po tytule to dosc wazna, zreszta to juz 2 ostatnie odcinki 3 sezonu. Edytowane 10 maja 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 10 maja 200816 l tak, tak, to to edit, ok, z tego co mi internet mówi to to jest Blue Oyster Cult-Don't Fear The Reaper, zaraz odsłucham sobie bo to boski kawałek i gdzieś już go kiedyś słyszałem. Dzięki wielkie! ten kawalek lecial na poczatku ekranizacji powiesci S.Kinga "Bastion" nowy odcinek nawet spoko, akcja z tym porywaniem ludzi dla organow przypominala troche film "smakosz" colta pewnie juz nie odzyskaja, Bella na szczescie zostala usmiercona, strasznie mnie wkurzala
Opublikowano 10 maja 200816 l a mi szkoda właśnie Belli, miałem ochote jeszcze ją zabaczyć w tym serialu, ten brytyjski akcencik strasznie podkreslał jej charakterek oraz seksapil ;]