Skocz do zawartości

Supernatual

Featured Replies

Opublikowano

czemu juz od dluzszego czasu(hmm 1,5-2 miechy?) nie pojawiaja sie nowe epy?

dzis pomyslalem ze zassam od razu 4-5 patrze na hatak a tam dalej sa tylko do very supernatural christmes O_o

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 61,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.

• Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe. Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę

• Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.

Opublikowano

bo jest strajk scenarzystów - jakbys nie zauważył to ogromna wiekszosc seriali ma teraz przerwe albo juz skonczyła tegoroczne sezony jakis czas temu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie już wszyscy zdążyli zauważyć, ale jakby co to mam niusa! :D Na sieci pojawił się już Ep #9 , są także polskie napisy ;] Zaraz idę oglądać, powiem coś więcej jak obejrzę ;)

Odcinek jak zwykle na poziomie, nie warto chyba spoilować ale naprawdę trzeba obejrzeć :D

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Ogladalem tego nowego epa i z przykroscia stwierdzam ze ssie pale po calosci, jakies zje.bane wiedzmy i robaki w hamburgerach

poprzednie byly lepsze

Opublikowano

A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.

Opublikowano

No i kolejny odcinek + napisy. Imho nie jakiś wybitny, ale też nie kaszanka, taki średniaczek :P

Opublikowano

Pierwsza polowa nowego odcinka była niezła, z humorem i pomysłem, za to później już zrobiło się nieciekawie...

Opublikowano

No! W końcu jestem na bieżąco, zaliczyłem wszystkie odcinki 3 sezonu jakie są do tej pory (teraz chyba jakaś dłuższa przerwa będzie?) i uważam go za najlepszy z najlepszych. Odcinek 03x12 jest po prostu GENIALNY! Twórcy doskonale zapożyczają pomysły z filmów (Dzień Świstaka, Atak na 13 posterunek). Pomysły i żarciki w 3 sezonie są de best.

Opublikowano

Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.

Opublikowano

myślałem, że sie zleje ze smiechu przy tym dialogu xDDDD

- I shot the sheriff...

- ...but you didn't shoot the deputy ;)

Opublikowano
myślałem, że sie zleje ze smiechu przy tym dialogu xDDDD

- I shot the sheriff...

- ...but you didn't shoot the deputy ;)

Dokładnie, ten dialog w wykonaniu Dean'a + jego uśmieszek :)

Odcinek KONKRETNY, jeden z najlepszych odcinków Supernatural, rly ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zaje.biście ;d

tak w ogole to nie wiem czy wiecie, ale trzeci sezon sie jeszcze nie skonczył - finałowe 4 odcinki polecą jakoś od końcówki kwietnia.

Opublikowano

fani napewno wiedza, z niecierpliwoscia czekam na te odcinki.

Serial mial sie skonczyc po 3 sezonach, ale ze z odcinka na odcinek robi sie co raz lepiej to nie bede marudzil z tego powodu ze bedzie czwarty, chociaz dziwi mnie to troche bo ogladalnosc w USA jest słaba.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiem ze post pod postem ale chce podbic temat bo wyszedl nowy odcinek.

po doskonalym "Jus in Bello" i dwoch miesiacach czekania zawiodlem sie, jak zobaczylem na samym poczatku tych dwoch idiotow to juz wiedzialem ze bedzie slabo, strasznie sie wynudzilem na tym odcinku. zdecydowanie najslabszy w trzecim sezonie.

Opublikowano

faktycznie, nic szczególnego, ale momentami sie pośmiałem troche:) zostaly jeszcze 3 odcinki do konca sezonu, mam nadzieje, ze beda ciekawsze.

Opublikowano

dla mnie całkiem fajny ep i odejście trochę od konwencji. Plus było zabawnie. Szkoda tylko że odcinek nie umywa się do poprzedniego który był genialny i nie przybliża nas do rozwiązania/ dean ma tylko 2 miechy.

Opublikowano

No odcinek slabiutki, jednak fajnie bylo znow zobaczyc (po przerwie) Sam'a i Dean'a.

Anyway - mamy juz nowy odcinek 3x14, jeszcze nie ogladalem, wieczorkiem sobie obejrze :)

Opublikowano

prośbę mam, możecie odpalić 12 odcinek z pierwszej serii, ten o pastorze i jego żonie, co uzdrawiała i odbierała życie jednocześnie, kontrolując kosiarza? Mniej więcej w połowie jest taka scena, że kosiarz idzie po jakąś dziewczynę co biega sobie po lesie, a w namiocie uzdrawiany jest dziadek na wózku. Leci wtedy taki spokojny, rockowy kawałek, ktoś może mi powiedzieć co to za utwór?

będę wdzięczny bardzo

Opublikowano

ten kawałek z wokalem jest? nie ma tam przypadkiem słów "come on baby, don't fear the reaper"?

Opublikowano

tak, tak, to to

edit, ok, z tego co mi internet mówi to to jest Blue Oyster Cult-Don't Fear The Reaper, zaraz odsłucham sobie bo to boski kawałek i gdzieś już go kiedyś słyszałem.

Dzięki wielkie!

Edytowane przez Manor

Opublikowano

No to jest to, wiem bo kiedys sam szukalem.

Btw - mamy nowy odcinek 3x15, zobaczymy jaka role odegra w nim nadchodzaca smierc Dean'a, ale sadzac po tytule to dosc wazna, zreszta to juz 2 ostatnie odcinki 3 sezonu.

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano
tak, tak, to to

edit, ok, z tego co mi internet mówi to to jest Blue Oyster Cult-Don't Fear The Reaper, zaraz odsłucham sobie bo to boski kawałek i gdzieś już go kiedyś słyszałem.

Dzięki wielkie!

ten kawalek lecial na poczatku ekranizacji powiesci S.Kinga "Bastion"

nowy odcinek nawet spoko, akcja z tym porywaniem ludzi dla organow przypominala troche film "smakosz"

colta pewnie juz nie odzyskaja, Bella na szczescie zostala usmiercona, strasznie mnie wkurzala

Opublikowano

a mi szkoda właśnie Belli, miałem ochote jeszcze ją zabaczyć w tym serialu, ten brytyjski akcencik strasznie podkreslał jej charakterek oraz seksapil ;]