Opublikowano 12 listopada 200816 l zapychacz jak uj, ale trzeba przyznac, ze zabawny. Chyba najlepszy z zapychaczy
Opublikowano 12 listopada 200816 l Przeciez fabuła w tym serialu to tylko miły dodatek łaczacy odcinki w całość. Reaguła miała polegać na bieganiu za straszydłami wiec chyba o zapychaczach mowic nie mozna. Jesli sie myle to 70% tego serialu to tzw. "zapychacze".
Opublikowano 15 listopada 200816 l Nowy odcinek ciekawy Pokaż ukrytą zawartość postac alastara , calkiem twardy (pipi) no i dean ktory poznal go z piekiel sama anna troche niedorobiona moim zdaniem ale koncowka jest super , dean z samem z pewnoscia nie dadza 'aniolom' ja tak latwo zabic .w moich oczach pomalu zyskuje uriel , w kolejnym odcinku jestem pewien ze pokaze klase :vincencik:
Opublikowano 22 listopada 200816 l odcinek ujdzie, chociaz nie powala, spodziewalem sie jakiegos mega cliffhangera skoro to ostatni epizod w tym roku
Opublikowano 22 listopada 200816 l Może ten odcinek nie jest najwyższych lotów, ale w jakim innym serialu znajdziemy scenę Pokaż ukrytą zawartość seksu faceta, który właśnie wyszedł z piekła z aniołem ? Edytowane 22 listopada 200816 l przez Hela
Opublikowano 22 listopada 200816 l Przynajmniej dowiedzieliśmy się troszkę więcej o Pokaż ukrytą zawartość piekle
Opublikowano 17 stycznia 200916 l S04E11 za mna i kurde, to imo jeden z najlepszych epow w historii serialu. Jest klimat, jest napiecie jak rzadko kiedy. Oby wiecej takich :]
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Odcinek to taki typowy horror w pigułce a bracia wrzuceni imo są trochę na siłę. Ogólnie solidny odcinek z niezłym "zwrotem akcji" ale liczyłem na coś bardziej o głównym wątku sezonu.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Pokaż ukrytą zawartość dobre jest to, że w końcu pojawił się człowiek jako 'zło' do zwalczenia. Oryginalny pomysł, jak na tą serię. No i cała sytuacja jako odniesienie do Deana. No i tekst Deana: 'historia rodem z austriackich brukowców' mistrz scenarzyści nie zostawią na niczym suchej nitki. swoją drogą, bardzo mnie jarają takie zaszczute, brudne lokacje. Coś jak w 'Asylum' z pierwszego sezonu, gdzie kręcili się po szpitalu dla obłąkanych.
Opublikowano 30 stycznia 200916 l 13 ep imo bardzo dobry, genialny motyw z Pokaż ukrytą zawartość gra w zbijanego xD
Opublikowano 1 lutego 200916 l tylko szkoda ze znowu pomijaja glowny watek Pokaż ukrytą zawartość Anioły przegrywaja, kolejne pieczecie sa niszczone a bracia uganiaja sie za duchami
Opublikowano 20 marca 200916 l 16 epizod za pasem , jak dla mnie świetny. Jeden z lepszych w tym sezonie , to moje jakieś osobiste odczucie Trochę się działo , Pokaż ukrytą zawartość Alastair torturowany , Uriel zdrajca , Sam zrobił sie przekozak . Oby tak do końca sezonu
Opublikowano 20 marca 200916 l moim zdaniem to najlepszy odcinek supernatural. Aktor grajacy Castiela swietnie sie spisuje w swojej roli, podobno podpisal kontrakt na 5 sezon i ma byc jedna z glownych postaci. Moze bedzie jakis rozlam miedzy bracmi i Sam bedzie pracowal z Ruby a Dean z Castielem?
Opublikowano 2 maja 200915 l To jest własnie Supernatural. Z odcinka na odcinek jest tylko lepiej. Nowy ep zarządził. Może dlatego, że lubie postać Castiela, ale i tak bło bardzo dobrze.
Opublikowano 3 maja 200915 l Zbliża się finał sezonu Ciekaw jestem jak oni chcą to jeszcze ciągnąć na kolejny sezon... Tylko jeżeli przedstawią Lucka jak jakąś pipeckę to ja dziękuje.
Opublikowano 3 maja 200915 l Kolejny sezon to pewnie apokalipsa i pojedynek między braćmi którzy już chyba się opowiedzieli po czyjej stronie stoją.
Opublikowano 15 maja 200915 l Ciekawe jak zrobią następny sezon? Chyba im trochę koszty podskoczą w związku z Pokaż ukrytą zawartość apokalipsą
Opublikowano 15 maja 200915 l wiem tyle ze niezly cliffhanger dowalili na koniec pozostalo czekac do jesieni
Opublikowano 18 maja 200915 l Dante napisał(a): Ciekawe jak zrobią następny sezon? Chyba im trochę koszty podskoczą w związku z Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość apokalipsą Ja to widze tak: 1. Pokaż ukrytą zawartość Zrobią bardzo efektowny 5 sezon, chociaż nie tak jak myslałem, bo od poczatku zanosiło sie na Dean z mocami Vs Sam z mocami. 2. Pokaż ukrytą zawartość Przyjdzie ktoś w ostatniej chwili i apokalipsa się przeciągnie do finału 5 sezonu, ale to by było mega tanie.
Opublikowano 19 maja 200915 l Lucyfer bedzie sie ukrywal przez 20 odcinkow a bracia beda sa polowac na demony