Skocz do zawartości

Supernatual

Featured Replies

Opublikowano

no ten tez byl dobry, ostatnio go dawali na tvn

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 61,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.

• Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe. Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę

• Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.

Opublikowano

zapychacz jak uj, ale trzeba przyznac, ze zabawny. Chyba najlepszy z zapychaczy

Opublikowano

Przeciez fabuła w tym serialu to tylko miły dodatek łaczacy odcinki w całość. Reaguła miała polegać na bieganiu za straszydłami wiec chyba o zapychaczach mowic nie mozna. Jesli sie myle to 70% tego serialu to tzw. "zapychacze".

Opublikowano

Nowy odcinek ciekawy :)

postac alastara , calkiem twardy (pipi) no i dean ktory poznal go z piekiel :)

sama anna troche niedorobiona moim zdaniem ale koncowka jest super , dean z samem z pewnoscia nie dadza 'aniolom' ja tak latwo zabic .w moich oczach pomalu zyskuje uriel , w kolejnym odcinku jestem pewien ze pokaze klase :vincencik:

Opublikowano

odcinek ujdzie, chociaz nie powala, spodziewalem sie jakiegos mega cliffhangera skoro to ostatni epizod w tym roku

Opublikowano

Może ten odcinek nie jest najwyższych lotów, ale w jakim innym serialu znajdziemy scenę

seksu faceta, który właśnie wyszedł z piekła z aniołem

?

Edytowane przez Hela

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

S04E11 za mna i kurde, to imo jeden z najlepszych epow w historii serialu. Jest klimat, jest napiecie jak rzadko kiedy. Oby wiecej takich :]

Opublikowano

Odcinek to taki typowy horror w pigułce a bracia wrzuceni imo są trochę na siłę. Ogólnie solidny odcinek z niezłym "zwrotem akcji" ale liczyłem na coś bardziej o głównym wątku sezonu.

Opublikowano

dobre jest to, że w końcu pojawił się człowiek jako 'zło' do zwalczenia. Oryginalny pomysł, jak na tą serię. No i cała sytuacja jako odniesienie do Deana.

No i tekst Deana: 'historia rodem z austriackich brukowców' mistrz :lol: scenarzyści nie zostawią na niczym suchej nitki.

swoją drogą, bardzo mnie jarają takie zaszczute, brudne lokacje. Coś jak w 'Asylum' z pierwszego sezonu, gdzie kręcili się po szpitalu dla obłąkanych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tylko szkoda ze znowu pomijaja glowny watek

Anioły przegrywaja, kolejne pieczecie sa niszczone a bracia uganiaja sie za duchami

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

16 epizod za pasem , jak dla mnie świetny. Jeden z lepszych w tym sezonie , to moje jakieś osobiste odczucie :P

Trochę się działo ,

Alastair torturowany , Uriel zdrajca , Sam zrobił sie przekozak

. Oby tak do końca sezonu

Opublikowano

moim zdaniem to najlepszy odcinek supernatural. Aktor grajacy Castiela swietnie sie spisuje w swojej roli, podobno podpisal kontrakt na 5 sezon i ma byc jedna z glownych postaci. Moze bedzie jakis rozlam miedzy bracmi i Sam bedzie pracowal z Ruby a Dean z Castielem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się przedstawienie religii - aniołów, itd. w tej serii.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest własnie Supernatural. Z odcinka na odcinek jest tylko lepiej. Nowy ep zarządził. Może dlatego, że lubie postać Castiela, ale i tak bło bardzo dobrze.

Opublikowano

Zbliża się finał sezonu :) Ciekaw jestem jak oni chcą to jeszcze ciągnąć na kolejny sezon... Tylko jeżeli przedstawią Lucka jak jakąś pipeckę to ja dziękuje.

Opublikowano

Kolejny sezon to pewnie apokalipsa i pojedynek między braćmi którzy już chyba się opowiedzieli po czyjej stronie stoją.

Opublikowano

Kiedy bedzie jakis nowy ep?

Opublikowano

wiem tyle ze niezly cliffhanger dowalili na koniec :D pozostalo czekac do jesieni

Opublikowano
Ciekawe jak zrobią następny sezon? Chyba im trochę koszty podskoczą w związku z

apokalipsą

Ja to widze tak:

1.

Zrobią bardzo efektowny 5 sezon, chociaż nie tak jak myslałem, bo od poczatku zanosiło sie na Dean z mocami Vs Sam z mocami.

2.

Przyjdzie ktoś w ostatniej chwili i apokalipsa się przeciągnie do finału 5 sezonu, ale to by było mega tanie.

Opublikowano

Lucyfer bedzie sie ukrywal przez 20 odcinkow a bracia beda sa polowac na demony