Sztajniec 18 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na moje to nowy ep jest przemocny : D Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Śmieszny odcinek, taki luzacki z dala od apokalipsy. Ale i tak najciekawsza była zapowiedz tego co będzie w kolejnych odcinakach na koncu epa. Jestem podjarany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ale i tak najciekawsza była zapowiedz tego co będzie w kolejnych odcinakach na koncu epa. Jestem podjarany. Ano + nawiązanie do CSI Miami było mistrzowskie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ale i tak najciekawsza była zapowiedz tego co będzie w kolejnych odcinakach na koncu epa. Jestem podjarany. Ano + nawiązanie do CSI Miami było mistrzowskie xD No wlasnie, ryknalem wczoraj kolo polnocy gromkim smiechem Nie moge sie doczekac tego odcinka! No i Impala przerobiona na KITT'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) Niezła beka z tego odcinka, ciekawe w którym epie pojawi się Miley Cyrus. Zapowiedzi kolejnych nie sprawdzałem, wolę mieć niespodziankę. :smile: Edytowane 10 Października 2009 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Śmieszny odcinek, taki luzacki z dala od apokalipsy. Ale i tak najciekawsza była zapowiedz tego co będzie w kolejnych odcinakach na koncu epa. Jestem podjarany. Odcinek raczej sredni ale tez podjaralem sie zapowiedzia a szczegolnie tym dzieckiem demonem Paris hilton dala rade Edytowane 11 Października 2009 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 5x06 trailerBędzie beka(Dean na końcu xD ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ten serial jest dla mnie najlepszy kiedy okazjonalnie robia sobie przerwe od powaznej osi fabularnej i robia te humorystyczne, jednorazowe odcinki. Dracula na mopedzie, swiadomy pluszowy mis popelniajacy samobojstwo, ten odcinek gdzie Dean ciagle kopie w kalendarz... Ten ep nie byl tak dobry ale ten zwiastun na koncu, wow. Balem sie ze apokalipsa spowoduje wieksza powage ale jednak tworcy znalezli miejsce dla humoru. I musze powiedziec, ze czytajac zapowiedzi spodziewalem sie, ze Paris polozy role, ale okazala sie nawet nienajgorsza. Z pewnoscia Supernatural miewalo gorsze popisy aktorskie ekhemnowarubyekhem. Najwieksza wada odcinka to ze nie bylo Castiela. Misha Collins jest chyba najlepszym aktorem w tym serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 No wiec tak sie zapowiadaja najblizsze odcinki: 5x06 - z dzieciakiem demonem 5x07 - z pokerem w ktorym Dean przegrywa 25 lat 5x08 - z serialami A tak przy okazji powyzszego posta - odcinek w ktorym Dean ciagle umiera uwazam za najlepszy w calym serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Ten serial jest za mocny po prostu xD Kolejny dobry odcinek, ale też kolejny miażdżący motyw gdy Cas opowiada o tym dziecku (hybrydzie) , taka poważna atmosfera, generalnie w jakimś tam stopniu ważny fabularnie moment .. i nagle siada na poduszkę pierdziuszkę xD (pipi)a, przemocne ! Edytowane 16 Października 2009 przez Happymieso Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 No i Cas z powazna mina: - To nie ja Ahahahahaha, za takie momenty kocham ten serial Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 owlosione rece Dean'a tez epickie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Dla mnie odcinek troche czerstwy. Dobre akcje na poczatku ale jak sie zrobil powazny w drugiej polowie zaczalem sie nudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dzisiejszy odcinek stał sie jednym z moich ulubionych. Ciekawa historia, a nie kolejne polowanie na duchy i postac Patricka, moze jeszcze kiedys sie pojawi? 11/10 daje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Podbijam, naprawdę dobry ep ! Typek reżyserował też chyba Vaginatown w Californication, dobry gościu xD Edytowane 30 Października 2009 przez Happymieso Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ja sie nie wybije i rowniez stwierdze ze naprawde dobry odcinek. Koncept ktory w zwiastunach wydawal mi sie troche niemadry zostal dobrze zrealizowany. Fajna, niejednoznaczna postac Patricka, przypomina mi troche trickstera. W zasadzie nie jest potworem, nikogo nie wrabial w gre a mowil jasno jaka jest stawka, nawet dal wygrac tamtemu staruszkowi. Pod koniec bylo mi go zal. Stary Dean rzadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ciekawy odcinek, szczegolnie koncowka. Teleturniej i parodia CSI Miami mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 I reklama rowniez mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 tylko to ze trickster to gabriel imo troche naciagane Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Odosze wrazenie, ze autorzy probuja zrobic wszystkie niepowazne odcinki w pierwszej polowie sezonu, zeby potem zaczac apokalipse pelna para. Nastepny odcinek tez bedzie niepowazny z tego co widze. Jesli o mnie chodzi moga olac apokalipse i robic do konca odcinki tylko w tym stylu. Parodie fantastyczne. Reklama rozwalajaca. W czasie transmisji chyba puscili ja w normalnym bloku reklamowym z tego co czytalem na zachodnich forach, obejrzenie tego by mnie rozwalilo. Jak zwykle na koniec powialo powaga ale mi nie przeszkadzalo, chociaz rzeczywiscie jedzie od tego czyms, co autorzy wymyslili teraz, a nie od poczatku. Nie wyszlo jednak najgorzej i daje nadzieje ze zobaczymy jeszcze Gabriela w tym sezonie. Moze moglby sie zdecydowac pomoc braciom, hmm? Naprawde lubie tego aktora. W polowie odcinka jak Castiel zapodal ze gosciu jest zbyt potezny jak na trickstera myslalem, ze sie okaze, ze jest bogiem. Jestem ciekaw jak rozwiaza kwestie boga. . Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgrabne połączenie wątku poważnego z niepoważnym. Parodia Greys Anatomy bezbłędna i ciekawie wyjaśnili ten przypadek z naczyniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Jakbys wczesniej nie mial takich skojarzen zwiazanych z naczyniami. Naprawde bylo Ci potrzebne rzucenie prosto w twarz tego porownania? Sorry, ale odcinek genialny w kwestii parodii seriali i konwencji odcinka, ale poza zapowiedziana wczesniej przez rekacje Cas'a i Trickstera sensacyjna (i mega naciagana) informacja o tym ostatnim to nic specjalnego. Z poczatku tez myslalem, ze to moze byc Bog, ktoremu cos sie poprzestawialo czy cholera go wie, ale od akcji w sitcomie juz wiedzialem sie, ze Trickster to aniol, jakkolwiek banalnie to zostalo wyjasnione. Ja chce Belle jako zla, uwodzicielska sluzebnice Lucyfera w skorze z biczem w rece Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Nie mówiłem o tym, że dopiero załapałem, a o tym, że fajnie to scenarzyści wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Troche mnie irytuje to podciaganie wszystkiego pod apokalipse bracia to naczynia archaniola i szatana, trickster to Gabriel, niedlugo sie okaze ze ojciec braci jest bogiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi