Skocz do zawartości

Supernatual

Featured Replies

Opublikowano

Ten kawalek z Kansas w tle to nie zapowiedz tylko poczatek odcinka :)

A ten utwor ... mysle ze raczej pisany byl pod serial ale glowy nie dam sobie odpi***lic ;)

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 61,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.

• Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe. Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę

• Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.

Opublikowano

Ciekawe czy zobaczymy w jakiejkolwiek formie Michała i boga.

Daję sobie głowę odpi***lic, że Boga pokażą jako starego, siwego dziadka.

Opublikowano

Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata ;)

Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata ;)

Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw.

Tak, warczaca podloga w tym tygodniu byla zaiste epicka ;)

Promo nastepnego odcinka, rzecz jasna troche spoilujace temat epa ale w pyte muzyczka:

Opublikowano

Tak, warczaca podloga w tym tygodniu byla zaiste epicka ;)

Promo nastepnego odcinka, rzecz jasna troche spoilujace temat epa ale w pyte muzyczka:

Oh death - Jen Titus - idealnie pasuje teraz do Supernatural :)

Opublikowano

5x21. Wow.

Scena w pizzeri byla fantastyczna. Dean byl tak zajety sraniem w gacie, ze zapomnial swoich sarkastycznych komentarzy.

A tak w ogole powinni zabic braci w finale. Wtedy nastepny sezon moglby byc o Castielu, Crowleyu i Gabrielu rozwiazujacych zagadki kryminalne ;)

Opublikowano

Najlepszy serial ever, kolejny odcinek nie zawodzi. Cas smieszy jak zawsze, Bobby calujacy sie z jezyczkiem, a ta pizza to wygladala swietnie, w zyciu nie widzialem tak grubego ciasta i tylu dodatkow.

Opublikowano

Ale jak zobaczyłem walkę Lucka z bogami to myślałem, że padnę ze śmiechu... <z cyklu: narzekanie Kazuo>

Niech już kończą tą parodię i wracają do starego, dobrego wybijania demonów.

Opublikowano
Ale jak zobaczyłem walkę Lucka z bogami to myślałem, że padnę ze śmiechu

ktory odcinek przegapiłem?

Opublikowano

To to nie był przypadkiem Gabriel, a nie bog?

Chyba, że chodziło o innego boga, ale on z żadnym nie walczył :unsure:

Edytowane przez gekon

Opublikowano

To to nie był przypadkiem Gabriel, a nie bog?

Chyba, że chodziło o innego boga, ale on z żadnym nie walczył :unsure:

Tam byli m.in. Odyn, Baldur, Kali.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jak to nie? Rozwalił ich, jak chcieli go zaatakować, a że nie mieli żadnych szans, to inna kwestia.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Słowo walka możecie wziąć w cudzysłów. To raczej była klepanka w stylu Pudziana niż starcie potężnych nadprzyrodzonych sił ;)

Opublikowano

Fabuła rozkręca się od trzeciego sezonu, ale analogicznie jak to było chociażby z Archiwum X - najlepsze są odcinki niepowiązane z główną osią fabularną.

Opublikowano

Fabuła rozkreca sie pod koniec pierwszego sezonu, a kazdy odcinek jest za(pipi)isty oprocz tego o samochodzie i robakach

Opublikowano

Beda glowne watki, dorwanie demona co zabil ich matke, potem inne, czasami bedzie o tym caly odcinek a czasem kilka zdan i polowanie na "cos".

Opublikowano

Jak nie denerwują ignoranci:) W lostach też masz odcinki wyrwane z kontekstu

Opublikowano

Nie ma co sie przejmowac, tacy ludzie bez gustu ktorzy sie jaraja lost i analizuja kazda scene tez maja prawo pisac na forum.

Opublikowano

Pozdrawiam frustratów ktorzy oceniaja serial ktorego nie ogladali i do tego wyciagaja jakies dane z kapelusza =] i jesli ogladalnosc jest wyznacznikiem jakosci serialu to jak to sie ma do breaking bad ktore ma jakies 2mln widzow

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Mój serial mógłby zbić twój serial !

Opublikowano

Tata Marcina powiedział, że supernatural jest lepszy niz lost

Pozdrawiam frustratów, którym przykro że ich ulubiony serial nie cieszy się nawet 1/10 popularności Lostów. ;]

Pozdrawiam frustratów, którzy jarają sie serialem, który z odcinka na odcinek jest tylko gorszy. W odróżnieniu od supernatural ;]