Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Ten kawalek z Kansas w tle to nie zapowiedz tylko poczatek odcinka A ten utwor ... mysle ze raczej pisany byl pod serial ale glowy nie dam sobie odpi***lic
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Ciekawe czy zobaczymy w jakiejkolwiek formie Michała i boga. Daję sobie głowę odpi***lic, że Boga pokażą jako starego, siwego dziadka.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw. Edytowane 30 kwietnia 201014 l przez Guernica
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw. Tak, warczaca podloga w tym tygodniu byla zaiste epicka Promo nastepnego odcinka, rzecz jasna troche spoilujace temat epa ale w pyte muzyczka:
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw. Tak, warczaca podloga w tym tygodniu byla zaiste epicka Promo nastepnego odcinka, rzecz jasna troche spoilujace temat epa ale w pyte muzyczka: Oh death - Jen Titus - idealnie pasuje teraz do Supernatural
Opublikowano 7 maja 201014 l 5x21. Wow. Scena w pizzeri byla fantastyczna. Dean byl tak zajety sraniem w gacie, ze zapomnial swoich sarkastycznych komentarzy. A tak w ogole powinni zabic braci w finale. Wtedy nastepny sezon moglby byc o Castielu, Crowleyu i Gabrielu rozwiazujacych zagadki kryminalne
Opublikowano 7 maja 201014 l Najlepszy serial ever, kolejny odcinek nie zawodzi. Cas smieszy jak zawsze, Bobby calujacy sie z jezyczkiem, a ta pizza to wygladala swietnie, w zyciu nie widzialem tak grubego ciasta i tylu dodatkow.
Opublikowano 7 maja 201014 l Podbijam, odcinek jak zwykle bardzo dobry, czekamy na final. KERI ON MAJ LEJWORD SOOON
Opublikowano 7 maja 201014 l Ale jak zobaczyłem walkę Lucka z bogami to myślałem, że padnę ze śmiechu... <z cyklu: narzekanie Kazuo> Niech już kończą tą parodię i wracają do starego, dobrego wybijania demonów.
Opublikowano 8 maja 201014 l Ale jak zobaczyłem walkę Lucka z bogami to myślałem, że padnę ze śmiechu ktory odcinek przegapiłem?
Opublikowano 8 maja 201014 l To to nie był przypadkiem Gabriel, a nie bog? Chyba, że chodziło o innego boga, ale on z żadnym nie walczył Edytowane 8 maja 201014 l przez gekon
Opublikowano 8 maja 201014 l To to nie był przypadkiem Gabriel, a nie bog? Chyba, że chodziło o innego boga, ale on z żadnym nie walczył Tam byli m.in. Odyn, Baldur, Kali. Edytowane 8 maja 201014 l przez Hela
Opublikowano 8 maja 201014 l Jak to nie? Rozwalił ich, jak chcieli go zaatakować, a że nie mieli żadnych szans, to inna kwestia. Edytowane 8 maja 201014 l przez Hela
Opublikowano 8 maja 201014 l Słowo walka możecie wziąć w cudzysłów. To raczej była klepanka w stylu Pudziana niż starcie potężnych nadprzyrodzonych sił
Opublikowano 9 maja 201014 l Fabuła rozkręca się od trzeciego sezonu, ale analogicznie jak to było chociażby z Archiwum X - najlepsze są odcinki niepowiązane z główną osią fabularną.
Opublikowano 9 maja 201014 l Fabuła rozkreca sie pod koniec pierwszego sezonu, a kazdy odcinek jest za(pipi)isty oprocz tego o samochodzie i robakach
Opublikowano 9 maja 201014 l Beda glowne watki, dorwanie demona co zabil ich matke, potem inne, czasami bedzie o tym caly odcinek a czasem kilka zdan i polowanie na "cos".
Opublikowano 9 maja 201014 l Jak nie denerwują ignoranci:) W lostach też masz odcinki wyrwane z kontekstu
Opublikowano 9 maja 201014 l Nie ma co sie przejmowac, tacy ludzie bez gustu ktorzy sie jaraja lost i analizuja kazda scene tez maja prawo pisac na forum.
Opublikowano 9 maja 201014 l Pozdrawiam frustratów ktorzy oceniaja serial ktorego nie ogladali i do tego wyciagaja jakies dane z kapelusza =] i jesli ogladalnosc jest wyznacznikiem jakosci serialu to jak to sie ma do breaking bad ktore ma jakies 2mln widzow Edytowane 9 maja 201014 l przez Guernica
Opublikowano 9 maja 201014 l Tata Marcina powiedział, że supernatural jest lepszy niz lost Pozdrawiam frustratów, którym przykro że ich ulubiony serial nie cieszy się nawet 1/10 popularności Lostów. ;] Pozdrawiam frustratów, którzy jarają sie serialem, który z odcinka na odcinek jest tylko gorszy. W odróżnieniu od supernatural ;]