smallv86 856 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ten kawalek z Kansas w tle to nie zapowiedz tylko poczatek odcinka A ten utwor ... mysle ze raczej pisany byl pod serial ale glowy nie dam sobie odpi***lic Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ciekawe czy zobaczymy w jakiejkolwiek formie Michała i boga. Daję sobie głowę odpi***lic, że Boga pokażą jako starego, siwego dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Albo jakąś blond laskę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw. Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw. Tak, warczaca podloga w tym tygodniu byla zaiste epicka Promo nastepnego odcinka, rzecz jasna troche spoilujace temat epa ale w pyte muzyczka: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Bardziej mnie juz razily piekielne psy = ujecie na pusta podloge + puszczony odglos warczenia. Najtanszy efekt specjalny swiata Dzisiejszy odcinek na pewno Ci sie spodoba, epicka walka dwoch niewidzialnych psow ftw. Tak, warczaca podloga w tym tygodniu byla zaiste epicka Promo nastepnego odcinka, rzecz jasna troche spoilujace temat epa ale w pyte muzyczka: Oh death - Jen Titus - idealnie pasuje teraz do Supernatural Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 5x21. Wow. Scena w pizzeri byla fantastyczna. Dean byl tak zajety sraniem w gacie, ze zapomnial swoich sarkastycznych komentarzy. A tak w ogole powinni zabic braci w finale. Wtedy nastepny sezon moglby byc o Castielu, Crowleyu i Gabrielu rozwiazujacych zagadki kryminalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Najlepszy serial ever, kolejny odcinek nie zawodzi. Cas smieszy jak zawsze, Bobby calujacy sie z jezyczkiem, a ta pizza to wygladala swietnie, w zyciu nie widzialem tak grubego ciasta i tylu dodatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Podbijam, odcinek jak zwykle bardzo dobry, czekamy na final. KERI ON MAJ LEJWORD SOOON Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ale jak zobaczyłem walkę Lucka z bogami to myślałem, że padnę ze śmiechu... <z cyklu: narzekanie Kazuo> Niech już kończą tą parodię i wracają do starego, dobrego wybijania demonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ale jak zobaczyłem walkę Lucka z bogami to myślałem, że padnę ze śmiechu ktory odcinek przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) "Hammer of the Gods" 5x19 Edytowane 8 Maja 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) To to nie był przypadkiem Gabriel, a nie bog? Chyba, że chodziło o innego boga, ale on z żadnym nie walczył Edytowane 8 Maja 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) To to nie był przypadkiem Gabriel, a nie bog? Chyba, że chodziło o innego boga, ale on z żadnym nie walczył Tam byli m.in. Odyn, Baldur, Kali. Edytowane 8 Maja 2010 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 No być byli, ale nie było żadnej walki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Jak to nie? Rozwalił ich, jak chcieli go zaatakować, a że nie mieli żadnych szans, to inna kwestia. Edytowane 8 Maja 2010 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Słowo walka możecie wziąć w cudzysłów. To raczej była klepanka w stylu Pudziana niż starcie potężnych nadprzyrodzonych sił Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Fabuła rozkręca się od trzeciego sezonu, ale analogicznie jak to było chociażby z Archiwum X - najlepsze są odcinki niepowiązane z główną osią fabularną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Fabuła rozkreca sie pod koniec pierwszego sezonu, a kazdy odcinek jest za(pipi)isty oprocz tego o samochodzie i robakach Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Beda glowne watki, dorwanie demona co zabil ich matke, potem inne, czasami bedzie o tym caly odcinek a czasem kilka zdan i polowanie na "cos". Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jak nie denerwują ignoranci:) W lostach też masz odcinki wyrwane z kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie ma co sie przejmowac, tacy ludzie bez gustu ktorzy sie jaraja lost i analizuja kazda scene tez maja prawo pisac na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Pozdrawiam frustratów ktorzy oceniaja serial ktorego nie ogladali i do tego wyciagaja jakies dane z kapelusza =] i jesli ogladalnosc jest wyznacznikiem jakosci serialu to jak to sie ma do breaking bad ktore ma jakies 2mln widzow Edytowane 9 Maja 2010 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mój serial mógłby zbić twój serial ! Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Tata Marcina powiedział, że supernatural jest lepszy niz lost Pozdrawiam frustratów, którym przykro że ich ulubiony serial nie cieszy się nawet 1/10 popularności Lostów. ;] Pozdrawiam frustratów, którzy jarają sie serialem, który z odcinka na odcinek jest tylko gorszy. W odróżnieniu od supernatural ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi