Skocz do zawartości

Supernatual

Featured Replies

Opublikowano

Obrazem jaki zawsze pojawia sie w mojej glowie gdy mysle o bekowych odcinkach Supernatural jest widok Draculi spi,erdalajacego na mopedzie.

Co do tego sezonu, nadal mam nadzieje ze nie naprawia Sama zbyt szybko bo jako socjopata jest ciekawszy.

edit: a co do beki to http://www.freshfromthe.com/2010/06/set-supernatural-top-10-funniest.html jest niezla lista smiesznych kawalkow, chyba czas zlukac te odcinki ponownie

supfun.jpg

Edytowane przez Mq

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 61,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.

• Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe. Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę

• Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.

Opublikowano

Momentów gniotących jaja w tym serialu jest cała masa;]

Opublikowano

Właśnie, ta wizja w 6x5 była nieźle poschizowana, aż zajechało trochę klimatem filmu Fear dot Com. Mam nadzieję, że jeszcze jakoś pociągną ten motyw, no i pokażą Vampaja Alfa.

Opublikowano

6x06 miecie, lepsze to niz ta cąla apokalipsa

ogólnie to już drugi alfa o jakim mowa, imo koncowka to bedzie potworki vs. hunterzy, jak na razie zbieraja sie shapeshiftery i wampiry

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sezon jest gorszy pod poczatku serii pierwszej.

Opublikowano

2 mocno jajcarskie odcinki na plus. Na minus niewyrazny wątek główny. Plusem jest jeszcze odmieniony Sam

Opublikowano

W koncu postać Sama przestała ierytować i jakoś idzie go oglądać. I nawet kilka śmiesznych tekstów puscil w ostatnim epie.

Opublikowano

Chryste, odkad socjopatyczny Sam przestal udawac normalnego stal sie jedna z najlepszych postaci w serialu. Jego reakcja po (i w trakcie) porwania Deana byla niesamowita.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy dobry odcinek od dluzszego czasu.

Opublikowano

To teraz wyszedł jakiś czy mowisz o tym co wyszedł dawno temu?

Opublikowano

Mówi o odcinku 6x11 Appointment in Samarra,który wyszedł w miniony weekend.

Naprawdę dobry odcinek.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Cholera, to BYL moj ulubiony serial:/ Mogli zakonczyc to na poprzednim sezonie, ktory byl genialny :(

Opublikowano

Sam jestes pipi. Same dwa odcinki - ten w stylu archiwum X i o wampirach biją na głowę tę całą apokalipsę z poprzedniego sezonu. A był jeszcze odcinek z Bobbym, no i teraz ten ze śmiercią;] Jedyne co mi sie teraz nie podoba to to, że z Sama znowu zrobią ci*pk*ę

Opublikowano

lepsze warzywo niz ci*pka

pisząc metaforycznie oczywiście

Opublikowano

Zaczalem ogladac i rewelacji nie ma, ale sie nie zrażam bo z tego co słyszałem 1 sezon najsłabszy. Tak więc powiedzcie mi prosze ktore odc. z niego warto oglądac, tzn ktore sa powiazane fabularnie.

Opublikowano

Jeśli planujesz oglądać tylko odcinki fabularne, to lepiej daruj sobie ten serial.

Opublikowano

Nie warto oglądać tylko odcinków powiązanych fabularnie, bo te poboczne niejednokrotnie są o wiele lepsze (np. powtarzający się dzień czy odcinek "serialowy" - pierwsze z brzegu).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najnowszy odcinek za(pipi)isty, szczegolnie akcja z mieczem, albo

- This can't be possible.

- Try me.

- Um, I googled "fire," "claws," "flying," "stealing virgins," and "gold," and it all takes me to the same place.

- Where?

- "World of Warcraft" fansites.

Opublikowano

wow, supernaturalowe smoki sa jeszcze gorsze od piekielnych ogarow