Finch89 12 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Bieda ten cały sezon, żaden odcinek mi nie zapadł w pamięć. Na leviathany nie mają zupełnie pomysłu i pojawiają się od święta. Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) W kazdym sezonie byl odcinek "na beke" dzisiaj bracia wraz z Garth (koles z The New Guy) beda polowac na japonskiego ducha ktorego mozna zobaczyc tylko po pijaku.....ja juz lece po browarki Edit...Nie, to nie byl odcinek "na beke" jak changing channels. Btw Po tym odcinku domyslam sie ze bobby odegra jakas wieksza role w finale Edytowane 31 marca 2012 przez smallv86 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Po ostatnich dwóch odcinkach musze stwierdzić, że serial całkowicie stracony jeszcze nie jest. Gdyby tak tylko ten poziom dali radę utrzymać. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 (edytowane) Kończ waść wstydu oszczędź Uwielbiam ten serial ale niech ten sezon będzie ostatni. trzeba wiedzieć kiedy skończyć. Edytowane 1 kwietnia 2012 przez blantman Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Khem, w planach jest 9 sezon... Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 http://tv.ign.com/articles/122/1222349p1.html Sucz, która stoi za 6 i 7 sezonem odchodzi w piz.du. Teraz pałeczkę przejmuje inny koleś(pracował nad sezonami 3-5, czyli imo tymi najlepszymi) Także możemy teraz mieć nadzieje, że może 8 sezon zbliży się poziomem do pierwszej piątki. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Zacząłem oglądać i nawet całkiem dobra rzecz, chociaż widać od razu, że to taka 'nastoletnia' wersja The X Files momentami. Dean jest zawsze ultra cool i ogólnie odcinki mają zasadniczo bardzo podobną strukturę (coś jak House ). Na razie zaliczyłem 13 epów pierwszego sezonu i był tylko jeden odcinek, który był tak koszmarnie słaby, że prawie cały przewinąłem a ja nigdy nie przewijam seriali ani filmów. Mowa oczywiście o 1x08 "Bugs". Najlepszy do tej pory to chyba ten o Strachu na wróble. Zobaczymy czy im dalej tym lepiej jak to niegdyś czytałem o Supernatural i czy po drodze mi się nie znudzi. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) Lepiej lepiej. Pomysły na monster of the week sa coraz ciekawsze z czasem, główny wątek zostaje bardziej nakreślony, a odcinki komediowe, to niesamowite pokłady beki. Nie przestawaj <ok> I nie przewijaj odcinków... czasami jedna scena potrafi wynagrodzic całą resztą, a przewijając można łatwo coś fajnego pominąć. Edytowane 29 kwietnia 2012 przez Dahaka Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 To że akurat przewinął odcinek Bugs to nic nie stracił. Ale spoko, takich odcinków już nie będzie, a przynajmniej ja ich nie pamiętam. Im dalej tym będzie lepiej. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Jestem przed podwójnym finałem 2ego sezonu. Kurde, jak na początku serial był średniawo-dobry tak w tym sezonie już mogę z całą odpowiedzialnością napisać, że jest zayebisty! Lepsze sprawy, powracające postaci, główny wątek faktycznie sprawniej nakreślony i wszystko wciąga jak bagno. Mam pytanko- czy w Supernatural będzie jakiś motyw z podróżami w czasie/alternatywne rzeczywistości(jak w odcinku 'What is and what should never be", ten z Dżinnem)/tego typu sprawy ? Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Będą motywy z podróżami w czasie, z zaginaniem czasu, a nawet - jeden z lepszych odcinków (parodia dnia świastaka) - magia. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 No, im dalej w las, tym coraz ciekawsze pomysły i realizacje odcinków. Najśmieszniejszy to chyba 3x03, ostrą beke miałem. W ogóle te odcinki na pół serio są najlepsze xd Musze sobie zrobić rewatch, bo pozapominałem mnóstwo rzeczy. Tak w ogóle to jak tam 7 sezon się prezentuje? Bo jeszcze go nie ruszyłem w ogóle, a 6 biedny był niestety Poprawiło się coś? Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, na Was można liczyć jak zawsze No to co, idę na(pipi)iać dalej Edytowane 12 maja 2012 przez Masorz Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 siódmy sezon to kaszana, w szóstym było chociaż świetne "the french mistake", na szczęście zbliża się ku końcowi i czekamy na ósmy, może coś wykrzeszą jeszcze Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Bez kitu, do kultowych sezonow 3-5 to nie ma nawet startu Straszna kaszana i same fillery. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Odcinek 'Mystery Spot' (3x11, ten o powtarzającym się wtorku) mnie rozwalił. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Nie przwyzwyczajaj się do tak dobrych odcinków. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 No ale w tym sezonie było już parę takich zayebistych, w sumie chyba większość. Czekam tylko aż w tym serialu pojawi się Lucyfer, Bóg, anioły, niebo, piekło, Zeus i reszta mitów :-) Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 No sezony 3-5 najlepsze. Kolejne mogłyby nie istnieć. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Kolejny niszczący odcinek, czyli 4x03 'In the beginning'. Zayebista parodia Powrotu do przyszłości Chociaż sam odcinek w większości utrzymany w poważnym tonie. Na takie coś właśnie czekałem. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Niby źle się ten siódmy sezon nie skończył, ale wszystko to tak na siłę jakoś. Brak dawnego pierdolnięcia. Nie widzę już szans dla tego serialu. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 ja skonczylem ten sezon jakos w polowie, czara goryczy przelala sie przy zabijaniu lewiatanow domestosem, nie moglem zniesc takich dawek zenady oplaca sie wymeczyc ten sezon do konca czy je,bac? Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 bez ciśnienia można obejrzeć, bo warto mieć ciągłość przed następnym sezonem zakończenie ok, przetworzenie starego motywu, ale daje choćby cień nadziei, że nowy typ odpowiedzialny za kolejny sezon coś poogarnia ten bajzel Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 (edytowane) Co tu ogarniać, skoro nie ma jakiegoś głównego motywu przewodniego, spinającego wszystko. Motoru napędzającego główną oś fabuły, która mogła być stopniowo odkrywana przez twórców. Do tego postacie przestały być wiarygodne. Pozbawiono je unikatowych cech oraz celu. W pierwszych sezonach był motyw ojca głównych bohaterów, polowanie na potwory miało sens - w końcu byli łowcami, jedynymi z wielu. Do tego tajemnice - chociażby śmierć matki czy dziewczyny Sama, jego dziwne zdolności i rozwijające się możliwości. Dean borykający się z wiarą w Boga. Wydarzenia w danym sezonie były tylko wstępem, skrawkiem tego, o co tak na prawdę toczyła się gra. Wszystko to zostało sensonie zakończone dwa sezony temu. Obecnie zamiast podążyć w miarę sensowną i ciekawą drogą - np. motywem śmierci lub nieobecności Boga wolą zawalić sezon potworami wrażliwymi na WC Piker. Ciągnący się wątek Bobiego, który i tak pewnie w następnym sezonie powróci by pomagać Deanowi w czyśćcu. Z najlepszej postaci całego serialu(Castiela) zrobili przygłupa. Nawet Impali już nie ma, a na Meg nie można sie patrzeć. Kiedyś ten serial miał moc... http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I A teraz... Edytowane 21 maja 2012 przez Humulin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi