Kriseh 26 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wiadomo więc, że coś pójdzie nie tak. Póki serial ma dobrą oglądalność to go nie skończą, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Po kilku sezonach chu.jozy obejrzałem jeden z najlepszych odcinków w histori serialu. W dodatku zapychacz. oO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja się go boję oglądać, bo ma bardzo średnią niską ocen i w dodatku wiem, że jest coś o wampirach i jeszcze kręcone kamerą z ręki. No ale może się przemogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Żadnych wampirów tam nie ma. Odcinek całkiem niezły, fabularnie standard, ale realizacja trochę odświeżająca dla tego serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 świeże podejście bardzo pomogło temu odcinkowi, bo poza tym oklepana fabułka Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 życzyłbym sobie więcej odcinków takich jak najnowszy, świetne wyważenie wątków, retrospekcji i akcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Najnowszy odcinek to jeden z najlepszych odcinków w historii całego serialu. Dawno się tak nie uśmiałem - I've almost cracked him - Hey! I'm not through with you - Dumbass Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Potwierdzam, śmiałem się na głos, motyw z kreskówkami rozwalił teksty Deana - what's up Doc albo - that's all folks Zresztą Cass też równo kradł czas antenowy. 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 I tak najlepsze było jak Dean przyjął patelnię na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wszystko tam było najlepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 momentami czułem się jakbym oglądał odcinek z sezonów 1-5, jeszcze da się coś wykrzesać z tego serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Genialny odcinek. Z miejsca przypomniały się mi akcje z Tricksterem. Oby więcej takich odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nowy odcinek był tak słaby, że jezus maryjo. Oklepane do bólu motywy i brak czegokolwiek, co przyciągałoby do ekranu. Za to końcówka sugeruje, że za tydzien wrócą do głównego wątku i może będzie przynajmniej przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Niech już kończą ten serial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Finał sezonu był pełen sprzeczności. Ostatnie dwa odcinki w ekspresowym tempie wyjaśniały wątki przez co mocno zamieszało akcją. Świetne role Acklesa i Shepparda nawet Padalecki dał radę w finale. Natomiast rozwiązanie niektórych wątków wzięto z dupy strony. Zrobienie z Metatrona badassa było dosyć ciekawym posunięciem. Zapewne sporo namiesza jeszcze. Wprawdzie ani piekło ani niebo nie zostały zamknięte ale ostatnia scena może nastrajać na ciekawy sezon. Anioły, demony, potwory i ludzie w jednym miejscu: armagedon gwarantowany choć pewnie anioły zostały pozbawione mocy (odpadające skrzydła) jak Cass. Ciekawe czym były te "procedury bezpieczeństwa" w bunkrze Ludzi Pisma. Nie wiem po co odkopywano Abaddon. Wyskoczyła tylko po to żeby randomo dać się załatwić. Może twórcy mają jakiś plan co do niej w 9 sezonie. Zwłaszcza, że Crowley po "oczyszczeniu" raczej nie będzie nadawał się na króla piekieł. Najbardziej szkoda mi było, że odpuszczono postać Gartha oraz, że nie wrzucono na koniec Chucka, który samą obecnością epicko zamknąłby sezon (wciąż obstawiam, że to on jest Bogiem). Cały 8 sezon był pełen sprzeczności, a dobre odcinki przeplatały się ze słabymi. Czekam na 9 sezon choć mam obawy co do pomysłu nań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jeszcze nie skończyli tego serialu =/? Wiadomo czy 9 sezon beędzie ostatnim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Cholera wie, sporo tragicznych odcinków w tym sezonie, oglądam już tylko z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Z przyzwyczajenia to ja oglądałem szósty sezon... siódmy już na siłę wciskałem. Z ósmego ruszyłem 1 odcinek i tyle. Nie mam kompletnie ochoty tego oglądać, ale żal porzucać jak już tak daleko się zaszło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Najgorsze odcinki to te z tą rudą hakerką. Idealne zakończenie było w 5 sezonie, Dean mający rodzinę i tajemniczy powrót Sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Najgorszy sezon to ten z lewiatanami , gorszej papki nie mogli wymyslec. Ten sezon naprawde dawal rade brakowalo tylko dobrej muzy i nie przypomianam sobie jakiegos wybitnie komediowego odcinka. Do klimatu z pierwszych 2-3 sezonow to juz chyba nigdy nie powroci ten serial a szkoda bo polowania na potwory z miejskich legend to bylo wlasnie to co mnie przyciagnelo do tego serialu . Brakuje mi jeszcze tych demonow co rzucali ludzmi jak szmatkami gdzie zeby powstrzymac byle jakiego demona musieli zmarnowac bardzo cenny naboj z kolta a teraz wybija sie je grupkami latwiej niz ludzi . 5 sezon to rzeczywiscie idealne zakonczenie ale ogladac bede dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Pytanie tylko na co będą polować bracia Winchester w 9 sezonie. Bo niestety ale ubijanie wampirów, czarownic, złych duchów i demonów stało się odtwórcze i naprawdę przydałby się jakiś mega kozak w cholerę trudny do ukatrupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 smallv86- w tym sezonie wybitnie komediowy był chociażby odcinek z kreskówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Sezony coraz gorsze a oni jeszcze spinoff szykują http://hatak.pl/artykuly/pierwsze-szczegoly-spin-offu-supernatural Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jak to coraz gorsze? 8my był dużo lepszy od średniego 7ego , i nawet nie wiem czy nie lepszy od 6ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ten z lewiatanami to już było dno dna, sami nie wiedzieli nawet jak to zakończyć. Jak nie s(pipi)a to kolejny moze byc ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi