Hum 3 699 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Polecam zobaczyć S10 Special A Very Special Supernatural Special. Sprawia, że człowiek trochę mniej żałuje, że trwa to tak długo i nadal śledzi się tą modę na sukces. Przy okazji można przypomnieć ciekawsze momenty/epy. Zapewne jutro będzie już można zdobyć nowy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 odcinek ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 dla mnie mehnowe wcielenie deana niby spoko, crowley niby spoko... no ale w ogole mnie to nie wciągaczekam na 200 odcinek, podobno ma być musicalem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 otwarcie szału nie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ano nie. Castiel i Sam zupełnie bez polotu. Może rączka za bardzo bolała... Jedynie Dean ratuje odcinek i pozostaje tylko wierzyć, że kilka epizodów im się jednak uda w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No Dean też się nie popisał (ale to wina scenariusza). Dupkiem to on bez demonicznej natury potrafi być. Ja liczyłem, że będzie takim uber-demonem, którego nawet Crowley będzie się bał. I po uj wałkują dalej wątek z aniołami. Przecież wszystkie anioły to kut.asy. Dać każdemu sztylet i niech się bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mina Crowleya na spotkaniu z demonem-analitykiem mistrzowska Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Odpadłem po pierwszym odcinku nowego sezonu. Kochałem ten serial aż do końca sezonu 5, potem oglądałem z sentymentu, nie mam już siły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no i chvj, jedyna ciekawa rzecz w tym sezonie, czyli demon dean, znika...oby tylko chwilowo, bo w innym wypadku mega bieda Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nawet dobrze bo dopiero jak przycisnął Crowley'a zrobiło się ciekawie. Do tej pory nie prezentował się za fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A ja już wróżyłam, że Dean zostanie królem piekła. Chlip. Jednak ten serial ogląda się teraz tylko dla jednej postaci: Crowley , a te kłótnie i denne pogaduchy Sama z Deanem już mnie powoli denerwują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Miałem nie oglądać, ale sentyment nadal jest. Ciekawe czy pojawienie się jednej postaci na sam koniec to tylko takie oczko puszczone do fanów, czy początek jakiegoś nowego wątku. od początku obstawiałem że Chuck = bóg Edytowane 12 Listopada 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Piąty odcinek dobry.Motyw Boga mogliby w końcu jakoś włączyć w serial, a nie ciągłe tłumaczenie, że gdzieś sobie zniknął...Do tego jeszcze Śmierć i byłyby jakieś szanse na dobry sezon.Każda okazja jest dobra na przypomnienie tej mocarnej sceny.https://www.youtube.com/watch?v=5EcsBgxXDqc Edytowane 18 Listopada 2014 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 5ty rewelacja, fajnie streścili 5 ostatnich sezonów , no i więcej smaczków się znalazło. Za to ten poprzedni, o wilkołakach, to jakaś kompletna popelina i guwno obesrane. SKIPOWAŁEM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 I co fajne twórcy są świadomi jak mocno skiepszczone były poprzednie sezony (jak choćby ten z lewiatanami). Moment kiedy Dean streszcza dalsze losy braci po uwolnieniu Sama z piekła na co młoda siksa obśmiała go twierdząc, że gorszych losów nie mogli wymyślić. Albo jak wygrzebali w końcu motyw z trzecim bratem Adamem. Na siłę wciśnięty to jeszcze nikt nie miał zamiaru go wyciągać z piekła. Odcinek bardzo dobry. Żarty na poziomie i przełamywanie czwartej ściany. Dla takich odcinków warto jeszcze oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 6 ep to jakaś moda na sukces, masakra i przewijanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dobry twist na koniec odcinka Crowley to powinien zrobić przeszczep włosów albo ogolić się na łyso, bo zaczeska wyglada smiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ale ten 200 odcinek "musical" to dla mnie 10/10 Dwa takie odcinki na sezon i moge to ogladac w nieskonczonosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Bo dobre to było i tymbardziej mi się podobało, że gdzieś chyba w 6ym sezonie Crowley wspominał, że jego matka była wiedźmą. A, i wszystkie znaki wskazują, że Dean jeszcze będzie z powrotem demonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Gościa odpowiedzialnego za odcinek ze zmiennokształtnym powinni rozstrzelać bez rozprawy i wyroku. Co to było ja się pytam? W ostatecznym starciu jak Sam leżał pod stołem zesrany, a Dean zniknął na moment to myślałem, że jeszcze wyskoczy w tej zbroi co ją oglądał wcześniej. Brrr, nigdy więcej takich odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Całkiem całkiem odcinek (s10e14), pozbywamy się Caina, matula opętuje do końca naszego króla piekieł, który chyba przestanie sprzyjać Winchesterom w końcu, a Dean zostaje z piętnem bez możliwości odwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Przedostatni był bardzo słabo oceniany, ale chyba się przemogę i dzisiaj obydwa wciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 wi-fi Odcinek z Kainem nawet fajny. Chociaż przez te ich ciągłe smucenie finał zdaje się być oczywisty. I niewiadomym jest tylko kwestia kiedy Chuck raczy się wtrącić i wyjaśnić o co tak naprawdę chodziło przez te 10 sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pewnie okaże się być tym zaginionym bogiem, który się wycofał Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Spekulacje na ten temat były na długo przed 10 sezonem, a ten specjal na 200 odcinek (ostatnia scena) tylko mnie przekonał kim jest Bóg. Nie mogę się doczekać miny Crowley'a po tym newsie: "Wait a minute, God's name is Chuck?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi