MrSatan 20 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Taki tam odcinek ten najnowszy, bez szału, chociaż Cole'a lubię Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Jeżeli nie będzie jakiegoś mocnego (pipi)nięcia w finale to ten sezon będzie jednym z najgorszych (jeśli nie naj). Najnowszy odcinek miał swoje momenty, ale finał chyba nie zaora. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 No do tej pory co ogladalem (inside man) to to juz jest duzo lepszy sezon niz te sleba cgi aka lewiatany. Ogolnie to jak by to skonczyli na 5tym sezonie to byl by goty serial. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Okej, sezon gorszy od 8 i 9, ale finał to był ZAJEBISTY. Fajnie, że ciągle mają jakiś pomysł na ten serial. Po takim pierdolnięciu 11 sezon musi utrzymać poziom. Dean zabijający Śmierć swoją własną kosą Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Znowu sie szykuje cos na kształt apokalipsy, ktorej nie pokaza, bo budzet nie pozwoli. Taki sobie finał Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 (edytowane) No takie miałem odczucia tuż po 22 odcinku 10 sezonu. To co twórcy wyrabiali woła o pomstę do nieba . Sami nie wiedzą co chcą zrobić z serialem. Na początku sezonu było jasne, że 10 sezon ma być ostatnim. Pokazywali to w specjalu (ten z miusicalem) gdzie pojawił się Chuck , pokazywali to w kolejnych odcinkach gdzie jasno dawali do zrozumienia, że spieprzyli sporo spraw i chcą to wszystko zamknąć. No i nadszedł feralny dzień odcinka do spinoffu. Singer chyba nie spodziewał się takiej krytyki bo został bez kontynuacji i pomysłu na zarobki. Doszedł chyba do wniosku, że zmieni zakończenie finału i wciśnie jeszcze jeden sezon. Moment zmian nadszedł chyba wraz z wprowadzeniem rodziny Frankensteinów i Księgi Potępionych . Z dupy antagoniści, którym blisko do Leviatanów. Żenująco w chuj. Do tego Dean sam rozpieprzający całą rodzinę, która rzekomo miała być tak potężna. Serio? No i Castiel, który pozwala sprzedać kosę Oskarowi (no bo Deana trza uratować). No i zrobili to. Finał przyniósł tyle zwrotów akcji i fajnego cameo, że znów mam ochotę oglądać dalej. Tylko ja się pytam: CZEMU DOPIERO W FINALE? Z całego sezonu rad jestem tylko z Crowley'a z czerwonymi ślepiami. The King is back, skurwysynu! Ładnie sprowadził do parteru Sama, który został nadwornym psują całego sezonu. A tak to serial zaczyna chorować na podobną przypadłość na jaką chorował God of War przy Wstąpieniu. Brak potworów do ubicia. Nawet w finale nie mieli pomysłu na nowego antagonisty wprowadzając Ciemność. Na 11 sezon chcę tylko 13 odcinków i zakończenie godne pierwszych sezonów. Chuck widzisz, a nie grzmisz! Edytowane 13 czerwca 2015 przez Farmer. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 heh w końcu wymęczyłem sezon 10. Jak ten serial upadł skoro od pół roku nie mogłem kilku odcinków zmęczyć. Goty był musical a potem równia pochyła. Ostatni odcinek też z dupy. Niestety ale serial powinien skończyć się po 5 czy 6 sezonie. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Promo nowego sezonu https://youtu.be/qzPtF_K1ltI i poster Może będzie parę fajnych epizodów. Crowley w koloratce Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Tylko kurwa znowu któryś z braci przez (pewnie) cały sezon będzie się zmagał z chorobą/klątwą/opętaniem/brakiem duszy/itp itd. No ale zobaczymy, chociaż się nie jaram. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ja też już coraz mniej. ;f Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ja wogóle. Ale obejrze. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Ja tak samo. Supernatural mnie już zmęczył i nawet jak obejrzę to bez ciśnienia i nie czekam jak na inne seriale Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 11 sezon w końcu, ile można to oglądać, zwłaszcza kiedy główny wątek skończył się w 5 sezonie i dalej to tylko wyciąganie z tyłka nowych, które i tak rozmachem i powagą sytuacji nie przebiją apokalipsy.Mogliby sobie odpuścić powagę i dramaty, zakończyć te wszystkie wojny i cuda na kiju, i pobawić się formą i humorem. Odcinki nastawione na jaja zawsze były świetne w tym serialu. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Odcinek w stylu Looney Tunes wspominam jako jeden z najlepszych w historii tego serialu. Był w 8mym sezonie. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Już po trailerze widać, że "Darkness" zmaterializuje się w "naczyniu". No i chyba wybrało Castiela co jest niepokojącym symptomem bo śmierdzi to Lewiatanami. Mam nadzieję, że plotki się potwierdzą i będzie to skrócony sezon. Wszystko się wyjaśni po pierwszych epkach i oglądalności. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Niech to będzie ostatni sezon bardzo proszę Cytuj
Lain 107 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Niech to będzie ostatni sezon bardzo proszę Też mam taką nadzieję. W dodatku seriali, których bym chciała też na bieżąco oglądać nagromadza się, a czasu nie ma. Wczoraj obejrzałam pierwszy odcinek i się trochę wystraszyłam, że trzeba będzie się przyzwyczajać do nowego Crowleya, ogólnie niech rozpie/rdolą tą laskę na koniec sezonu i idą na zasłużoną emeryturę Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Cholera, obawiałem się kupy a te dwa odcinki były serio bardzo dobre. Jest mrok, jest krefff, jest Crowley w nowym obliczu. No i jest świetna muzyka i całość dźwięków. Sam i Dean chyba zrezygnują z wiecznego obwiniania się o guwna uderzające w wentylator. Oby tylko fillery były równie dobre to ten sezon może sobie poradzić. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Faktycznie nie jest zle, ciekawe czy Chuck wroci skoro to ma byc ostatni sezon. 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Jak ostatni sezon? Przecież nic takiego nie mówili Cytuj
Lain 107 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 będą kręcić, póki widownia będzie. a my ciągle gadamy 'ale lipa, niech się kończy' ale każdy odcinek obejrzy. więc pewnie na 11 się nie skończy. ;f Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 No jak już się tyle sezonów nakurwiło to nie będę rezygnował, bo do końca raczej bliżej niż dalej. Cytuj
dr SKILL 1 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Jak dla mnie bardzo fajny serial i w przeciwieństwie do Smallville oglądam go bo chcę i mnie ciekawi - jestem ciekawy jakie przygody czekają dalej na dwóch braci Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 11x04 - superowy odcinek w stylu pierwszych sezonów. Po takim czymś człowiek uzmysławia sobie jak bardzo te nowe sezony były skopane. I jeszcze ten kawałek https://www.youtube.com/watch?v=bgOA24hAe60 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi